Рециклиране на хидравлична рейка
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- streetracing12
- младши ентусиаст
-
Рециклиране на хидравлична рейка
Добър вечер днес видях че имам луфт в хидравличната рейка и искам възможно най-скоро да я оправя къде в София ги рециклират и каква горе доло е цената?Какви са последствията ако се кара с тоя луфт
- Rosendo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 330Ci M2 PACK CABRIO
Re: Рециклиране на хидравлична рейка
streetracing12 написа:Добър вечер днес видях че имам луфт в хидравличната рейка и искам възможно най-скоро да я оправя къде в София ги рециклират и каква горе доло е цената?Какви са последствията ако се кара с тоя луфт
Има много добри отзиви за някакъв сервиз, който се намира зад ТУ в София. Ако можеш попитай някой за по точни координати или телефон.
- TRR
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 320dA '02; Yamaha FZ6S ABS
Re: Рециклиране на хидравлична рейка
Rosendo написа:streetracing12 написа:Добър вечер днес видях че имам луфт в хидравличната рейка и искам възможно най-скоро да я оправя къде в София ги рециклират и каква горе доло е цената?Какви са последствията ако се кара с тоя луфт
Има много добри отзиви за някакъв сервиз, който се намира зад ТУ в София.
Имай предвид, че сервизите в ТУ са два. Единия (много хвален) е в блок 11, а другия е в блок 9. Преди няколко години като ми трябваше подобна услуга тръгнах за известния сервиз, но някакси попаднах в другия ...
За сервиза в блок 11 има много мнения, намират се и телефони за контакти, но не мога да дам точен адрес.
За другия сервиз, в който ходих аз, мога да ти кажа няколко неща - оправиха колата в срок и на обещаната цена. Не съм имал проблеми с хидравликата - минаха три години от тогава. Издразниха ме малко, защото обещаха да издадат фактура, а после се оказа че не могат, а колата беше служебна ...
3 мнения
• Страница 1 от 1