Отностно мулти-функция на волан
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Отностно мулти-функция на волан
Колеги тези счупените щипки или не знам точно как да ги нарека. Може ли да се сложи пак на кола без мулти-функция. Просто ми предлагат копчетата и не мога да намеря за какво оказва влияние тези счупените неща. Благодаря. Става дума за волан със сцепеният лъч, ако има значение.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Re: Отностно мулти-функция на волан
Намерих нещо което ви затрудни. Никой ли не знае?
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2
Сладур1 написа:Колеги тези счупените щипки или не знам точно как да ги нарека. Може ли да се сложи пак на кола без мулти-функция. Просто ми предлагат копчетата и не мога да намеря за какво оказва влияние тези счупените неща. Благодаря. Става дума за волан със сцепеният лъч, ако има значение.
Няма проблем Колега, може да ги сложиш, така са счупени, че с едни малки шайби, няма да има проблем да се хване надеждно.
- sannikolaus
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: BMW E46 320d 150к.с. M47N
BMW E61 530xi 272к.с. N53 LCI
Това не са щипки, а места, на които се слагат винтчета и се хваща мултифункцията, с цялата пластмаса, за самия волан. Без тях как мислиш да я закрепиш?
Нямам си идея. Нали затова питам. Дали не може да се смени или "побългари"
Не съм свалял моя волан и не знам точно как се хваща мултифункцията.

- sannikolaus
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: BMW E46 320d 150к.с. M47N
BMW E61 530xi 272к.с. N53 LCI
Като свалиш airbag-а, под него се захващат тези пластмаси с мултифункцията с 2 винтчета. Като гледам на снимката как са строшени при теб, ще е доста трудно да го измислиш захващането. Свали и мисли нещо. Преди да сваляш бега си изключи акумулатора, за да не се отвори случайни, че ще ти е меко казано неприятно. Бега на волана с разцепения лъч се сваля с 2 отверки отзад буташ, за да се освободи от щипките. Успех.
С две шайби няма ли да стане. Все пак ням някакви натоварвания на тази част. Аз като се замисля единствения случай в който пипам тази част от волана е ако нещо е прашен или се е изцапал. Клаксон рядко натискам, а и той си е отделно.
Незнам, пробвай като свалиш твоя и ще видиш как пасва и как може да стане.
Незнам, пробвай като свалиш твоя и ще видиш как пасва и как може да стане.
Просто не са пристигнали при мен копчетата. А не ми се занимава да ги връщам на продавача. Пишеше, че са в перфектно състояние. Намерих снимки и горе-долу видях къде се хващат. Ще пробвам с по-големи шайби, в краен случай с лепило предполагам ще заспи.
8 мнения
• Страница 1 от 1