Помощ за Е46 316ti Compact

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Потребител
Аватар

Помощ за Е46 316ti Compact

Мнение от Nalbantin » 27 Авг 2014, 17:15

Kолеги, съвсем нов съм във форума, но от опита ми в ножарските форуми знам колко е дразнещо някой като мен за изтърси идиотски въпрос. Затова, моля ако бъркам или темата е дъвкана многократно - прощавайте. Не успявам да си намеря отговор с четене във Форума. Та, питането ми е следното: Съвсем наскоро си взех Е46 316ti Compact 2004г. газ/бензин. Сега искам да намеря място или майстор, при който да го закарам без притеснения - за диагностика и съответните ремонти. Доста време е поседяло в автокъщата и естествено иска да се барне тук-там. Моля, който може да помага с идеи - къде и кому да се доверя.
Благодаря предварително.

Потребител
Аватар

Re: Помощ за Е46 316ti Compact

Мнение от Nalbantin » 28 Авг 2014, 15:13

Мдааа, явно мъката почнА... Никой не обажда за сервиз, затова ще го карам на Ясен на Сточна гара. И понеже съм *** и упорит ще питам и за Ръководство по експлоатация. Писах на bmw.bg но имам чувството че ще чакам от умрял писмо... Изрових всичко което можах във форума и пак нищо. Имам чувството, че има за всички други модели, но не и за моя...
Ако някой помогне - Благодарско!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 29 Авг 2014, 14:35

Колега, ако се беше поровил във форума, щеше сам да си отговориш, защото не е задължително да ти допаднат майсторите, при които аз ходя. Четеш, преценяваш и си вземаш сам решение, за да няма после мрънкане, че някой те е прецакал. За твоя информация, Ясен беше баннат и обявата му премахната от форума поради множество сигнали и оплаквания срещу него. Инструкцията за експлоатация е като на всички други Е46, мисля, че имаше из форума, ако я намеря, ще ти пратя файл или линк.
Never mistake motion for action...

Потребител
Аватар

Мнение от Nalbantin » 30 Авг 2014, 11:04

Благодаря. Явно ще трябва да мина определен период на проби/грешки с майсторите докато намеря своя... Дано не е за сметка на машината.

Назад към E46