Ошашка ми се колата!!!
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- ka4i
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 touring
Ошашка ми се колата!!!
Е 46, 320Д. Първо вчера ми отказа навигацията, искаше ми нови карти, качих нови карти, сега ми изписа, че програм мемори ис лоу и забива, малко по-късно ми светна индикацията, за изгоряла крушка отпред в ляво, а всичко си свети, ейнджъли, къси, дълги, халогени...Мисля по късно малко по-късно да откача акомулатора, да се ресетнат нещата.
пс. Преди време ми беше забил и темпомата, оправи се от самосебе си!!!
пс2. Нямам ксенон, печка и тн.
пс. Преди време ми беше забил и темпомата, оправи се от самосебе си!!!

пс2. Нямам ксенон, печка и тн.
Re: Ошашка ми се колата!!!
Навигацията за да ти иска нови карти значи не е оригиналната, нали? Което ме навежда на мисълта, че има откъде да започнеш.
- Conqueror
- младши ентусиаст
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Suzuki Gsx R1 (к9) в народното събрание
Колега и аз имах проблем с темпоомата от време на време не зацепшваше а си светваше индикацията на таблото, че е пуснат (е39) оказа се, че педала на съединителя оставаше малко по на доло (много малко и от време на време по скоро изключително рядко).Просто съвет да погледнеш. Вдигни го с крак нагоре ако си автомат същото упражнение със спирачката.Не е най генялната идея но понякой път излиза нещо просто което може да те хвърли в 3та глуха.Но без диагностика няма да стане, а и със тези проблеми които описваш ме съмнява да е от датчик или леко хлътнал педал. Но проверката няма да ти коства нито време, нито усилия 

- ka4i
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 touring
Разкачих акумулатора за няколко часа и всичко се оправи. Навигацията си прие картите, а индикациятаза нещо несветещо отпред в ляво се оказа мигач. Пуснах го, зацъка малко по бързо и се нормализира. Все пак ще се видя с Oci за една диагностика 

4 мнения
• Страница 1 от 1