Ретрофит Лупи за E46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Wierdo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 545i
- Мечтае да кара: 6 series 650i Gran Coupe
Re: Ретрофит Лупи за E46

Ретрофит от Бабуна с ксенон 35в на 5000К. Забравих да направя една снимка и на дълги да се види. Cut-off-а е много приятен и със синьо по края, но телефона не го показва. На снимката колата е под лек наклон, не съм си дигнал фаровете толко високо

Дългите от лупата са достатъчни според мен. И без това ще ги ползваш по рядко. И да боядисаш рефлектора на дългите дълги

Относно топлината на крушките: 4200К за мен е по-добрият избор. Една идея по-синкаво ми идва 5000К. Другото е приятно жълто-бяло

- ediface
- Потребител
-
- Кара: 320d touring 150 кс
- Мечтае да кара: мх6
Браво колега доволно е станало.Кофтито е че трябва да се изрязват капачките на лупите от бабуна имайте го впредвид
- Wierdo
- младши ентусиаст
-
ediface написа:Браво колега доволно е станало.Кофтито е че трябва да се изрязват капачките на лупите от бабуна имайте го впредвид
Вярно е, забравих да го спомена. Цялата галимация не е кой знае какво, но ако човек не е поне малко сръчен и няма с какво да изпили/изреше капачките става неприятно. Проблема е, че диаметъра на лупата е по-голям от отвора на капака, както и че самия капак е малко по-дълбок за да се събере в рефлектора.
- ivo.ralchev
- Потребител
-
- Кара: е46 318i
Сложих и аз преди година ксенон 35 вата с лупи
ами късите са доста по-добре от преди , но дългите никакви ги няма
само осветяват по-високо ( дърветата) , а не пътя в дълбочина и се напрягам ужасно ...
ами късите са доста по-добре от преди , но дългите никакви ги няма
само осветяват по-високо ( дърветата) , а не пътя в дълбочина и се напрягам ужасно ...
- Wierdo
- младши ентусиаст
-
@ ivo.ralchev
Всичко зависи от това как си сложил лупите. Ако са ти леко накриво, когато ги нагласиш да са добре, бягат дългите. Аз също имах подобен проблем, ама лекинко ги пипнах и сега всичко е чук. Погледни дали не можеш да ги понаместиш лупите, така че да се оправи малко работата с дългите.
Всичко зависи от това как си сложил лупите. Ако са ти леко накриво, когато ги нагласиш да са добре, бягат дългите. Аз също имах подобен проблем, ама лекинко ги пипнах и сега всичко е чук. Погледни дали не можеш да ги понаместиш лупите, така че да се оправи малко работата с дългите.
- shark1986
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320д Е46 136к.с
- Мечтае да кара: BMW F10
Колеги трябва ми помощ! Преди време си купих на колата лупи с ксенон и ангелски очи обаче не мога да намеря някой който да ги монтира,а сам едва ли ще се справя. Моля ако някой познава майстор в гр. Сливен който ги разбира да ми пише! Обадих се на двама майстора,но са твърде заети. Може и от Ямбол да е майстора! 

Последно избутване shark1986 от 06 Ное 2016, 18:03
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3