много якоооооо (за Перник)
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- DTM_330CI
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: M POWER
- Мечтае да кара: BMW E90 HARTGE
много якоооооо (за Перник)
Последна промяна DTM_330CI на 26 Окт 2006, 7:05, променена общо 1 път
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
naskoksan написа:да в Перник ще седи добре...
но не и в нашия форум
недей така за перник да говориш

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
naskoksan написа:да в Перник ще седи добре...
но не и в нашия форум

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
- DTM_330CI
- кандидат ентусиаст
-
да за Перник е добър тунинга ама дали има един който да си направи такъв тунинг отгоре до долу поръчков в стил CSL,а не стопове за 30лв и предна броня за 200,а да не говорим за вратите които докато слизате от колата не ви удрят по главите,което най-често се наблюдава на Бояна и Божурище.
- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
единственото нещо тип CSL е багажника 

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
DTM_330CI написа:да за Перник е добър тунинга ама дали има един който да си направи такъв тунинг отгоре до долу поръчков в стил CSL,а не стопове за 30лв и предна броня за 200,а да не говорим за вратите които докато слизате от колата не ви удрят по главите,което най-често се наблюдава на Бояна и Божурище.
3а какво ми е да си правя такъв тунинг като е ебаси грозния?A ти колко разбираш от тунинг на бмв ми стана ясно само като изплю това че тунинга бил ЦСЛ, погледни моля те една снимка на М3 бронята и после виж на този гадното копие, дори само да ти изясня че бронята му е копие на Е39 М5 не на М3, страничния праг мисля че няма нужда да го коментирам...задната броня е отврат, копие от космически кораб, евтинииката дето е сложил на резервоара е без коментар, и таблото също не ми харесва, цялото накичено с М-логота.Мисля че повече няма какво да коментирам, според мен колата е ужасна

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- DTM_330CI
- кандидат ентусиаст
-
- DTM_330CI
- кандидат ентусиаст
-
LeX написа:DTM_330CI написа:да за Перник е добър тунинга ама дали има един който да си направи такъв тунинг отгоре до долу поръчков в стил CSL,а не стопове за 30лв и предна броня за 200,а да не говорим за вратите които докато слизате от колата не ви удрят по главите,което най-често се наблюдава на Бояна и Божурище.
3а какво ми е да си правя такъв тунинг като е ебаси грозния?A ти колко разбираш от тунинг на бмв ми стана ясно само като изплю това че тунинга бил ЦСЛ, погледни моля те една снимка на М3 бронята и после виж на този гадното копие, дори само да ти изясня че бронята му е копие на Е39 М5 не на М3, страничния праг мисля че няма нужда да го коментирам...задната броня е отврат, копие от космически кораб, евтинииката дето е сложил на резервоара е без коментар, и таблото също не ми харесва, цялото накичено с М-логота.Мисля че повече няма какво да коментирам, според мен колата е ужасна
айде сега вземи една лупичка и пак да хвърлиме един поглед на колицата.Предния капак е М3,предната броня не е никакво М5,просто има малко сходство но в никакъв случай не е копие,после виж калниците как са раздути,задната броня е въпрос на вкус но е направена перфктно,за праговете няма да коментирам защото не са за 150лв а са перфектни,задните стопове са с LED,капачката не е лепната като практиката в България,а си е резана
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2