Място за почивка в БГ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 23 Окт 2006, 0:16

B U L L I написа:
videlov написа:определено темата беше полезна .. благодаря за идеята за Боженци .. ето какво си харесах да тествам ;)

http://www.journey.bg/hotels/hotel.php?hotel=73

ако наистина тръгнеш за боженци,то задължително ще минеш през комплекс "фенерите",аз ти препоръчвам да останеш там защото е прекрасно има механа,ресторант,кафе-сладкарница,охраняем паркинг и стаи с вани ,телевизори,двд и гооооолеми спални.а и боженци е на 15 мин. пеша

Бат'Були ме изпревари 8)

С.Кметовци е селото в което се намира комплекс "Фенерите",то се намира на няколко км от с.Боженци :D Хотела е като манастир :arrow: http://www.gmk.bg/fenerite/ , обстановката е различна от натруфените гипсокартонени псевдободобия на хотели,всичко е много истинско и стойностно :!: Това е и може би единственото място, което беше резервирано по всички фронтове за нова година още в началото на м.Септември и то на доста високи пакетни цени :!:

Има табела на отбивката от пътя за гр.Априлци от гр.Габрово :idea:

Георги Пенчев
Изображение

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 23 Окт 2006, 0:26

I.Voykov написа:Пътя за банско миналия месец беше ужасен защото го ремонтираха, преди да тръгнеш провери дали са го оправили, защото ще се наиграеш зверски ако е като преди.

Пътя е нещо ужасно, в четвъртък бях в Банско и се хванах за главата от пътя по Предела,чак до самото Банско :help:

Не съветвам никого да пътува натам освен при крайна наложителност :!:

Георги Пенчев
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата