Е36 Тунинг проект - 360HP +
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
Re: Е36 Тунинг проект - 360HP +
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 2&t=323466 Човека се счупи да снима и обеснява.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
ico318 написа:http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=62&t=323466 Човека се счупи да снима и обеснява.
Тя и търсачката е някакъв секретен проект на модераторите, недостъпен за простолюдието:mhihi:

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
M10 написа:Кастрола по 1л, майна, е само за истински Мки, каращи в планинския![]()
нещо не стоплих хумора ти

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
- Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
- Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH
-={WHO}=- написа:Този м54б30 не ми върши работа ! Може стоково да върви повече но с този алуминиев блок не ми върши работа ! Даже и повече от 360 коня ще извадя от мотора ! Но първо ще вложа много във смяна на всичко по колата и всяка система за да е наред когато я надуя на 1,7 - 2,0 бара ! Смейте се , подигравайте се ! Се ми е тая ! Правя проекта с много любов и ще го направя ! Поздрави на присмехулниците !
Пичага ако съм разбрал правилно понеже никъде не виждам да си написал какъв е мотора ти, ако е 323 както пише в подписа ти, сиреч м52б25, само да ти кажа че и той е алуминиев и няма да стане това дето си мислиш да го надуеш до 2 бара.
Само се чудя защо беше този присмех и какво ли не!?
Кой от вас, дето е гъзил бмвто с желаните очаквания - накрая всичко от раз е било оправдано по схема!?
Не убивайте всеки ентусиазъм, независимо какъв е, оправдан ли е и очакван ли е.
Интересно ми е да видя най-накрая отговора за колектора!? Или гифче, или указания, или някой да го сложи от тукоразбиращите
Че в началото на темата от доста колеги разбирам че е елементарно, колкото да си смениш батериата на НР лаптопа!
Кой от вас, дето е гъзил бмвто с желаните очаквания - накрая всичко от раз е било оправдано по схема!?
Не убивайте всеки ентусиазъм, независимо какъв е, оправдан ли е и очакван ли е.
Интересно ми е да видя най-накрая отговора за колектора!? Или гифче, или указания, или някой да го сложи от тукоразбиращите

Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.
колкото неговата дадена дума.
- M10
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1602, E30 pre-face, E36 coupe
- Мечтае да кара: зил 130
-={WHO}=- написа:Този м54б30 не ми върши работа ! Може стоково да върви повече но с този алуминиев блок не ми върши работа !
323 с какъв блок е бре, да не е бакелитен?
- -={WHO}=-
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e46 330 xi
- Мечтае да кара: BMW F82 M4
Нали всички много разбирате и се пресмивате ! Несметнах за необходиму да ви обеснявам че ще сменя блока и ще сложа м50б25 ! Явно толкова схващате ! Когато обеснявам подробно ми се смеете а когато спестявам се чудите ! И едно искам да ви кажа ! Искам всеки един от вас когато заварша проекта на пистата ! Да видим кои ще се смее тогава !!!
БМВ - Радостта от дрифта :d
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
мойта си седи там
само казваш 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
http://bmwis9229.blogspot.com/p/36.html
Гедоре и отверки си виждал и преди,предполагам. Сега помислим как се ползват и действай! С 'много любов' е добре да си правиш децата,но за бегачка трябват много знания и умения. Има и вариант да я платят вашите,но напоследък родителите трудно дават пари за такива неща,предвид кризата и зачестилите инциденти. 2,5 с 24 клапана на 2 бара трябва да има много над 360 HP. Да се хванем ли на бас,че няма да ти е достатъчна само 'много любов',за да ги достигнеш? Всичко,което си питал досега е описано подробно и многократно във форума и нета-нали не очакваш линк за всяка шайба?
-={WHO}=- написа:Нали всички много разбирате и се пресмивате ! Несметнах за необходиму да ви обеснявам че ще сменя блока и ще сложа м50б25 ! Явно толкова схващате ! Когато обеснявам подробно ми се смеете а когато спестявам се чудите ! И едно искам да ви кажа ! Искам всеки един от вас когато заварша проекта на пистата ! Да видим кои ще се смее тогава !!!
Гедоре и отверки си виждал и преди,предполагам. Сега помислим как се ползват и действай! С 'много любов' е добре да си правиш децата,но за бегачка трябват много знания и умения. Има и вариант да я платят вашите,но напоследък родителите трудно дават пари за такива неща,предвид кризата и зачестилите инциденти. 2,5 с 24 клапана на 2 бара трябва да има много над 360 HP. Да се хванем ли на бас,че няма да ти е достатъчна само 'много любов',за да ги достигнеш? Всичко,което си питал досега е описано подробно и многократно във форума и нета-нали не очакваш линк за всяка шайба?
- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
-={WHO}=- написа:Нали всички много разбирате и се пресмивате ! Несметнах за необходиму да ви обеснявам че ще сменя блока и ще сложа м50б25 ! Явно толкова схващате ! Когато обеснявам подробно ми се смеете а когато спестявам се чудите ! И едно искам да ви кажа ! Искам всеки един от вас когато заварша проекта на пистата ! Да видим кои ще се смее тогава !!!
Пичага не мога да разбера що се учудваш че ти се смее някой. Почваш няква тема, но не казваш нито какъв ти е мотора, нито атмосферен ли ще го направиш или с принудително пълнене. След това обясняваш няколко реда какви са възможните цветове за апаратите. Не си постнал нито една снимка на колата или на мотора. Първо питаше някви елементарни неща, а сега вече се засегна и почна да си надуваш колата сам до 3 бара. Доста странни са ти писанията по темата и не можах да разбера много много какво искаш да правиш с колата, ама карай. Пожелавам ти успех с проекта и дано да стане бегачка. Без лоши чувства

- -={WHO}=-
- кандидат ентусиаст
-
На ico381 искам да му заявя че работя на достатачно скъпо платена работа , и не са ми нужни парите на майка ми или на баща ми ! Ако исках от тях досега вече да съм готов !
- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
И без заяждане... Каква е целта на проекта? Евридейка? Тайматак? 400м? Или...?
- -={WHO}=-
- кандидат ентусиаст
-
Целта на проекта е да направя достатачно мощна кола с която да мога да дрифтирам , да се състезавам на 402 метра , а по улиците да се състезавам с мощните автомобили от светофар до светофар ! Целта ми е като я видя сутрин и да насръхвам !
- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
-={WHO}=- написа:Целта на проекта е да направя достатачно мощна кола с която да мога да дрифтирам , да се състезавам на 402 метра , а по улиците да се състезавам с мощните автомобили от светофар до светофар ! Целта ми е като я видя сутрин и да насръхвам !
Значи за дрифт, драг и евридейка

- -={WHO}=-
- кандидат ентусиаст
-
Да , и сега сигурно половината форум ще каже че е невъзножно ! И ще почнат да се смеят ! Няма проблеми - нека се смеят ! Даже вече знам и как ще стане за дрифт , драг и улични гонки ! А иначе си вземам забележка ! Неподнесох добре темата ! Другата ще я напиша по грамотно ! Държа да отбележа че ми е първа тема !