Може ли някой от София да услужи с радио модул BM54?

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Ford Fiesta 1.25i
Мечтае да кара: A6 2.5 TDI

Може ли някой от София да услужи с радио модул BM54?

Мнение от totopz » 18 Авг 2014, 11:04

Моля ако някой от София има свален радио модул BM54, ако може да ми услужи за 10 минути за тест. Дори да не му работи единият канал пак ми върши работа.

Ето и проблемът - На скоро купих E39. Предишният собственик беше оставил радио модула в сервиз, защото не му работил единия канал.
Преди няколко дни си взех радио модула отремонтиран - сложен е друг усилвател в него. Понеже имам само радио то си свири без проблеми.
Вчера обаче реших да тесвам навигацията и забелязах, че звук от навигацията няма. Обадих се в сервиза и ми казаха, че проблемът не би трябвало да е в радио модула. Те са взели сигнала за новия усилвател от входовете на оригиналните крайни стъпала.
Понеже аз никога не съм чувал звук от тази навигация не изключвам проблемът наистина да не е в радио модула. За това ми се иска ако мога да тествам с друг не променян радио модул дали ще има звук или не.

старши ентусиаст
Аватар

Re: Може ли някой от София да услужи с радио модул BM54?

Мнение от Kris » 18 Авг 2014, 16:02

От радио модула е 99.9% съм сигурен. И моя го правих и сега чувам навигацията само ако съм пъснал чейнвжъра или диска зад монитора, на радио не иска да говори въпреки че се намалява звука като наближа камера. И да ти кажа за сега не съм го правил защото иначе през 100м ми пищеше че има камера и ме побъркваше.

Потребител
Аватар
Кара: 04'330CD coupe and 91'318is
Мечтае да кара: 320is
Детайли за колата: много убава :D

Re: Може ли някой от София да услужи с радио модул BM54?

Мнение от joreto330 » 23 Авг 2014, 6:54

Здравей колега ще ти направя услуга и ще ти дам да опиташ моя може да ми пишеш налично за да ти дам дани и да дойдеш да опиташ с моя ;)
На един мъж,конски сили и женски цици все са му малко!

Назад към E39