Проблем с кормилен прът
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с кормилен прът
Привет колеги, помагайте
Днеска се наложи да сваля кормилния прът и при поставянето му го чукнах от горната страна, от към болта за да влезе в другата част от към рейката.
Явно съм прекалил с чукането и цялата вътрешна част излезе малко и не иска да се прибере навътре, и в един момент се въртеше долната част а горната от към волана, НЕ
Начуках го навътре, но с голям зор едвам влезна 1-2-см и вече се върти и горе, но проблема си остана с долната част, че не се прибира навътре!
Мисълта ми е дали се разглабя и да се види, какъв му е принципа и дали може да се оправи
Ето го

image sharing колата е Е46-320D-150-2004-та
Тука шлиците са почти на мястото си, но искат да излязат още 2-3-мм

A тук е въпросната част, която не мърда

Ако някой може да помогне

Днеска се наложи да сваля кормилния прът и при поставянето му го чукнах от горната страна, от към болта за да влезе в другата част от към рейката.
Явно съм прекалил с чукането и цялата вътрешна част излезе малко и не иска да се прибере навътре, и в един момент се въртеше долната част а горната от към волана, НЕ

Начуках го навътре, но с голям зор едвам влезна 1-2-см и вече се върти и горе, но проблема си остана с долната част, че не се прибира навътре!
Мисълта ми е дали се разглабя и да се види, какъв му е принципа и дали може да се оправи

Ето го

image sharing колата е Е46-320D-150-2004-та
Тука шлиците са почти на мястото си, но искат да излязат още 2-3-мм

A тук е въпросната част, която не мърда

Ако някой може да помогне

Последна промяна bmw20009 на 16 Авг 2014, 22:15, променена общо 1 път
- bgpavlp
- младши ентусиаст
-
Re: Проблем с кормилен прът
В повечето такива случаи се прецаква ъгълсензора. Ако вече не е.

Ако нема у глава, има у Google.
Re: Проблем с кормилен прът
Проблема се вижда на клипчето в 4,21-sec, това движение на шлиците искам да постигна
https://www.youtube.com/watch?v=CxGFdIaxCks

https://www.youtube.com/watch?v=CxGFdIaxCks

3 мнения
• Страница 1 от 1