Прекъсва с лека или поддържаща гас 525д.
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- Balflear
- кандидат ентусиаст
-
Прекъсва с лека или поддържаща гас 525д.
Здравейте колеги,
Имам проблем с колата(525д ръчка),когато съм на скорост и подам леко гас или поддържам скоростта колата претриса, но когато пусна гаста спира да тресе.Колкото е по-голяма текущата скорост толкова по-малко се усеща.При пълна гас не претриса много странно.
Клапана за налягането на рейла е чистен, филтрите ги сменям редовно, нафтата е от ОМВ просто за мен остава нафтовата помпа.
Колата не показва грешки на диагностика свързани с този проблем.
Поздрави,
Костадин
Имам проблем с колата(525д ръчка),когато съм на скорост и подам леко гас или поддържам скоростта колата претриса, но когато пусна гаста спира да тресе.Колкото е по-голяма текущата скорост толкова по-малко се усеща.При пълна гас не претриса много странно.
Клапана за налягането на рейла е чистен, филтрите ги сменям редовно, нафтата е от ОМВ просто за мен остава нафтовата помпа.
Колата не показва грешки на диагностика свързани с този проблем.
Поздрави,
Костадин
- shmotza
- кандидат ентусиаст
-
Re: Прекъсва с лека или поддържаща гас 525д.
Не е задължително претрисането ти да идва от работата на двигателя, особено така, както го описваш...според мен идва от задвижваща част...като започнеш от маховика, минеш през карана и дифа, та стигнеш до полуоските, но със сигурност "онлайн" няма да се разбере
...може и тампони да са...

...може и тампони да са...

- Balflear
- кандидат ентусиаст
-
Re: Прекъсва с лека или поддържаща гас 525д.
Много странно е това поведение, от няколко дни я карам нарочно на резерва и проблема го няма. Дюзите са наред в допустимите стойности са, нафтовата помпа и тя е наред даже е надута софтуерно за да се види дали дига налягане. Относно дифа колата при потегляне и рязко дигане/настъпване на гаста се чува претракване но не мисля че това влия върху работата на двигателя.
4 мнения
• Страница 1 от 1