АВТОСЕРВИЗ "DSCPerformance" Ltd.

Промоции, специални оферти, търговски отстъпки.

Модератори: Leon, LiTtLeRoCk, Секретар на клуба, ///M_Martin, boris, BMW Club BG - Управителен съвет

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e36 coupe M50TUB20

Re: АВТОСЕРВИЗ "DSCPerformance" Ltd.

Мнение от shaby » 04 Юни 2014, 12:01

Огромно БЛАГОДАРЯ на момчетата! Всички проблеми, с които закарах колата, бяха отсранени в много кратък срок (1 ден!). В резултат колата ми е в перфектно състояние! Не съм вярвал, че съществува сервиз с такова отношение към клиента - наистина приятелско!

Горещо препоръчвам на всички да не се чудят къде да си закарат колата. Аз лично не бих се поколебал и за миг да ги посетя отново!

Благодаря на Васко, Иван и всички! Супер сте!

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Мнение от Dimitroff » 09 Юни 2014, 8:06

shaby написа:Огромно БЛАГОДАРЯ на момчетата! Всички проблеми, с които закарах колата, бяха отсранени в много кратък срок (1 ден!). В резултат колата ми е в перфектно състояние! Не съм вярвал, че съществува сервиз с такова отношение към клиента - наистина приятелско!

Горещо препоръчвам на всички да не се чудят къде да си закарат колата. Аз лично не бих се поколебал и за миг да ги посетя отново!

Благодаря на Васко, Иван и всички! Супер сте!

Ние благодарим за гласуваното доверие и се надяваме да сме го оправдали по всички точки ;)

:yes:

Потребител
Аватар
Кара: вече кара Е 46 автомат

Мнение от kkostoff » 09 Юни 2014, 18:51

хиляди благодарности към екипа и в частност към Ванката / няма такъв като него/ за приятелското отношение, обективността, професионализма и ... да не изброявам, че няма да ми стигне мястото, за оказаната ми помощ и съдействие при огледа на избрания от мен автомобил, който Не закупих!
Продължавам да търся моя автомобил. Желая на момчетата от сервиза да продължават в същия дух! :yes: :clap:

Фен на тройките
Аватар

Мнение от Dimitroff » 08 Юли 2014, 20:46

kkostoff написа:хиляди благодарности към екипа и в частност към Ванката / няма такъв като него/ за приятелското отношение, обективността, професионализма и ... да не изброявам, че няма да ми стигне мястото, за оказаната ми помощ и съдействие при огледа на избрания от мен автомобил, който Не закупих!
Продължавам да търся моя автомобил. Желая на момчетата от сервиза да продължават в същия дух! :yes: :clap:

Повярвай ми...можеш само да се радваш, че не закупи въпросната Е46ца ;)

Успех и дано "се намерите" скоро с Твоята кола! ;)

matt_r6 написа:Нека и аз да изкажа благодарности към момчетата от сервиза :) Аз като си взех колата я закарах там на сляпо,без да се познаваме,но спокойно мога да кажа,че напълно оправдаха гласуваното доверие! Всички са много точни,разбират си от работата и я вършат с удоволствие. Ванката е супер пич,изключително коректен и разбран,евалата за което...
Всичко това го казвам за хората,които в момента четат темата и се чудят къде да си закарат колата-това е мястото.
Живи и здрави момчета,продължавайте в същия дух!
Поздрави
Ицо

Sent from my iPhone using Tapatalk

Последна промяна Dimitroff на 13 Юни 2014, 6:32, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E61
Мечтае да кара: BMW E39 M5

Мнение от Batov » 18 Юли 2014, 11:16

И аз да споделя мнение за момчетата...
Вчера за пръв път ги чух силно притеснен от показанията на една от дюзите ми, като чуха стойността и ми казаха, че ще ме вземаъ веднага. Е не отидох веднага, но днес на обяд им оставих колата и както казаха до края на работния ден беше готова. Изпратиха ме приятелски и с много полезни съвети.

Благодаря Ви момчета!

.ninja { visibility: hidden; }
Аватар

Мнение от vladye » 19 Юли 2014, 11:30

След последните две посещения на сервиза, отново да споделя тук - изключително професионално и адекватно отношение от Иван (Димитров) и Васко, както и от момчетата, с които работят.

Благодарности и поздрави :wave:
virtue and tranquillity

Потребител
Аватар

Мнение от kamen » 21 Юли 2014, 17:41

Наистина добре се работи там при старата кола е46 всичко беше ок
Но при новата е39 всичко свърши нито че турбото е заминало го хвана диагностиката нито че дебитомера и той си заминавал само една дюза беше на кантар.Това са болешките доста солени при това
А за работа и отношение са уникални премахване на вихрови клапи ...лв не казвам да не е реклама за 30-40мин :bchug:
kamen

Фен на тройките
Аватар

Мнение от Dimitroff » 05 Авг 2014, 14:39

Batov написа:И аз да споделя мнение за момчетата...
Вчера за пръв път ги чух силно притеснен от показанията на една от дюзите ми, като чуха стойността и ми казаха, че ще ме вземаъ веднага. Е не отидох веднага, но днес на обяд им оставих колата и както казаха до края на работния ден беше готова. Изпратиха ме приятелски и с много полезни съвети.

Благодаря Ви момчета!

vladye написа:След последните две посещения на сервиза, отново да споделя тук - изключително професионално и адекватно отношение от Иван (Димитров) и Васко, както и от момчетата, с които работят.

Благодарности и поздрави :wave:

Благодаря за добрите думи, колега - стараем се работата да е на високо ниво :yes:

kamen написа:Наистина добре се работи там при старата кола е46 всичко беше ок
Но при новата е39 всичко свърши нито че турбото е заминало го хвана диагностиката нито че дебитомера и той си заминавал само една дюза беше на кантар.Това са болешките доста солени при това
А за работа и отношение са уникални премахване на вихрови клапи ...лв не казвам да не е реклама за 30-40мин :bchug:

Здравей, колега
от написаното от теб оставам с двузначно впечатление - хем, че си доволен, хем, че не си ... не се сещам за конкретната кола, но би ли обяснил - ние ли сме сбъркали нещо ? Ние ли не сме диагностицирали правилно автомобила ? Или точно обратното - ние сме хванали проблемите - би ли обяснил ?

Потребител
Аватар

Мнение от kamen » 06 Авг 2014, 16:50

Извинявам се че няма препинателни знаци проблема е в клавиатурата
Значи става дума за бмв525д 2002г сиво комби чухме се по гсм преди да ти го докарам да го прегледате да му се пусне една диагностика за да се види състоянието му след прегледа и диагностиката казахте че всичко е ок дори и кръгче му направихте и така
Разбрахме се да махнеме вихровите клапи при вас и ги махнахме в една жега
После се чухме с Иван по гсм беше на почивка когато сплете копитата след 10 дена на магистралата за пловдив да му кажа че вдига не повече от 110-120 на магистралата и спира преди това в София няма къде да се кара с тази скорост за да се види и се оказа че турбото е с счупени лопатки и запекла геометрия и дебитомер заминал но там нали е електроника не се знае
Ако искаш мога и до сервиза да дойда всеки забравя не е една кола да правите
Та мисълта ми беше поне турбото на диагностика не се ли хваща че не работи за дебитомера божа работа електроника е но турбото е само механика
Поздрави
kamen

Фен на тройките
Аватар

Мнение от Dimitroff » 06 Авг 2014, 16:54

Турбината, колега - като изцяло механичен компонент няма как да се каже колко живот има в резерв...принципа е следния - до последно работи.
Диагностицирането на турбина винаги е несигурно - просто тя до момента, в който се строши - надува както трябва.

Единственият сигурен начин да се каже дали една турбина е здрава или не е механична проверка на турбината и дори в такива случай - няма как да се даде гаранция, че ще кара...

За съжаление сте имали малшанс-а да строшите турбина след преглед, но пак казвам - няма как да се каже какво е състоянието на турбината само посредством диагностика.

Относно дебитомера - точно той може да се каже дали работи коректно или не при диагностика - след като не сме казали, че дебитомера е за смяна - то той не е.

Бих ви помолил ако си пазите стария (явно някой ви е казал, че е за смяна) - да го донесете, за да ви демонстрираме, че той е в стойност.

Всичко добро от целият ни Екип. :yes:

Потребител
Аватар

Мнение от kamen » 08 Авг 2014, 17:02

Мерси за отговора точен и изчерпателен но за да не пълним форума със спам като дойда на място ще го разчепкаме въпроса за мене не е точно така с турбото особено като видях как са се заварили почти лопатките но както казват хората свирено
А ако не е за смяна дебитомера още по добре продавам го и работата е идеална
Поздрави
kamen

Фен на тройките
Аватар

Мнение от Dimitroff » 14 Авг 2014, 20:10

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E46 325iA

Мнение от sieskei » 19 Авг 2014, 18:31

Здравейте колеги,
обмислям малко проектче за вдъхване на още малко живот в m54b25.
Въпроса ми е ако заменим част от intake системата (колектор с диса, дросел, гофрета, маф, горен капак на филтърната кутия) с тази от b30 ще може ли да се флашне/ремапне ECU'то за да заработи с новата дроселова клапа и маф?
BTW ъпдейтвах софтуера преди няколко месеца при вас.

Поздрави и лек ден! :)

Потребител
Аватар

Мнение от djoni45_18 » 19 Авг 2014, 19:34

Здравеите днес бях за първи път в сервиза и изкам да изкажа моето възхищение от отношението и работата на момчетата в сервиза.Благодаря ви.

Потребител
Аватар
Кара: BMW
Детайли за колата: 320 D, 150 hp

Мнение от spiromiro » 20 Авг 2014, 12:27

Здравейте, посетих сервиза и останах очарован от отношението и професионализма на колегата Dimitroff. Освен професионалист е и добър човек! Поздравявам го! Препоръчвам!

ПредишнаСледваща

Назад към Сервизи, Магазини, Автоцентрове, Услуги