Само моята кола ли скърца вътре?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
59 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- mustang1986
- ентусиаст
-
- Кара: E46 M47N
Re: Само моята кола ли скърца вътре?
http://www.ecstuning.com/ES197422/
Ей това е доста добро и евтино-около 6лева е в Дарукар.Мажете само в горния край където влиза стъклото в уплътнението,а не като мен навсякъде...
Ей това е доста добро и евтино-около 6лева е в Дарукар.Мажете само в горния край където влиза стъклото в уплътнението,а не като мен навсякъде...

Да пишеш на български с латински букви е като да пишеш на стена с лайна....чете се,но не е красиво!!!
- milas_7777
- кандидат ентусиаст
-
mustang1986 написа:http://www.ecstuning.com/ES197422/
При тебе изчезна ли проблема???
- mustang1986
- ентусиаст
-
- Кара: E46 M47N
milas_7777 написа:mustang1986 написа:http://www.ecstuning.com/ES197422/
При тебе изчезна ли проблема???
Да

Да пишеш на български с латински букви е като да пишеш на стена с лайна....чете се,но не е красиво!!!
Добре, а на някой да му трака пасажерския airbag ? Прави го само при по-големи неравности .. и на мен ми скърца шофьорската седалка .. и ако някой ще ме съветва да отслабна отбелязвам, че съм 65кг с изпотени чорапи 

- torettos
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше: BMW(e46) 143 hp. (N42B20)
- Мечтае да кара: Ново BMW
KaloyanS написа: .. и на мен ми скърца шофьорската седалка .. и ако някой ще ме съветва да отслабна отбелязвам, че съм 65кг с изпотени чорапи
И моята скърцаше и купих един лубрикант спрей постелих вестник отдолу и я напръсках цялата.... от тогава нищо не скърца...

- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
torettos написа:KaloyanS написа: .. и на мен ми скърца шофьорската седалка .. и ако някой ще ме съветва да отслабна отбелязвам, че съм 65кг с изпотени чорапи
И моята скърцаше и купих един лубрикант спрей постелих вестник отдолу и я напръсках цялата.... от тогава нищо не скърца...
Какъв е тоя лубрикант спрей

"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- torettos
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше: BMW(e46) 143 hp. (N42B20)
- Мечтае да кара: Ново BMW
Maxmadness написа:torettos написа:KaloyanS написа: .. и на мен ми скърца шофьорската седалка .. и ако някой ще ме съветва да отслабна отбелязвам, че съм 65кг с изпотени чорапи
Какъв е тоя лубрикант спрейWD40.. ?
Ще ти пратя снимки на лично, за да не излезе реклама..

torettos написа:Maxmadness написа:torettos написа:KaloyanS написа: .. и на мен ми скърца шофьорската седалка .. и ако някой ще ме съветва да отслабна отбелязвам, че съм 65кг с изпотени чорапи
Е айде тогава прати и на мен още утре ще пробвам
- milas_7777
- кандидат ентусиаст
-
torettos написа:Maxmadness написа:torettos написа:KaloyanS написа: .. и на мен ми скърца шофьорската седалка .. и ако някой ще ме съветва да отслабна отбелязвам, че съм 65кг с изпотени чорапи
Прати и на мен
Относно скърцането на седялката при мен се оказа че е скъсана едната напречна шина (пада се под бедрата като си седнал), но отнесе 2 капки с Со-то и сега е супер. Ако и вашите не се оправят със смазка вижте там (вижда се само като се свали седялката)
- lancerpor
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 320dA
- Мечтае да кара: e46 M3
- Детайли за колата: touring facelift 04'
Аз си пръсках с wd подлакътника ама нямаше особено голям ефект, обаче намерих от къде скърцаше отзад. Явно като са махали задните седалки, после за забравили на двете странични части да сложат по един болт, който стои под пластмасата която прикрива машинката за ел. стъклата. Сега ги стегнах и всичко е наред, но ми се струва сега, че пасажерския прозорец дрънка 

- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
Тия паразитни звуци могат да докарат до истерия такива като мен...точно заради това тая тема има такъв голям интерес,защото като карам по неравности и като скръцне некъде нещо и съм намалил музиката и имам чувството че карам некво комби и отзад има буркани и щайги...между другото направи ми впечатление,че понякога като има някакъв звук и уж се ориентираме от къде идва,понякога изобщо не идва от там.При мен например на купето (E46),някъде около декоративния вътрешен праг черния,не тоя който пише BMW,а другия в който влиза уплътнението на вратата,та на дясната врата уж от там идваше звука и винаги поглеждах натам,а то кво се оказа...на шибидаха стъклото не беше хванато добре и потропваше,обаче заради това че вратичката се затваря и притъпяваше по един спицифичен начин звука и все едно идваше точно от декоративния праг на пасажера и бял полудял,та колеги ако някой все пак не успява да намери звука от там от където му се струва,че идва вкарайте малко фантазия и импровизация мамка им и звуци мръсни 

"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- acidburn-525tds
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 320d facelift
Ах тоя подлакътник ... някои да сподели как се оправя това скърцане 

- powerrage
- Потребител
-
- Кара: E46
- Мечтае да кара: Koenigsegg
При мен като позахладнее, най-вече зимата, при първо каране за деня в първите 2-3 км ми припуква някакси целия интериор...като се заслушам сякаш е от колонките, само че е много труден за определяне звук, някой да има някакви идеи?
Отделно редовния проблем с подлакътника, понякога чувам и лайстните на вратите (чисто нови щипки и пинове от Дару
), но това са лесни неща пред основния въпрос
PS. карам седан преди фейслифта

Отделно редовния проблем с подлакътника, понякога чувам и лайстните на вратите (чисто нови щипки и пинове от Дару

PS. карам седан преди фейслифта
Последно избутване powerrage от 30 Авг 2014, 2:45
59 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4