Пружини комби

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320d 02

Пружини комби

Мнение от Mamar4o » 30 Юли 2014, 18:58

Колеги,писах в другата тема,но никой не ми отговори :( Както и да е намерих пружини за 525тдс комби ще станат ли за 525д ? Защото мисля да махам сферите така или иначе никакъв товар не превозвам с това комби,пък не дай си боже както обичам да пътувам на дълъг път и гръмне някоя възглавница не си е работа :yes: Благодаря !

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW X6
Мечтае да кара: BMW X6M
Детайли за колата: BMW X6 4.0D M-performance pack 2017 , black 313bhp N57D30TOP

Re: Пружини комби

Мнение от saleene » 30 Юли 2014, 19:49

Изображение
Изображение
Това са пружините и за двете модификации , но както виждаш пише че не стават за въздушно окачване .
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Колело
Мечтае да кара: Suzuki Gsx R1 (к9) в народното събрание

Мнение от Conqueror » 30 Юли 2014, 20:11

Би трябвало да станат без никакъв проблем някаде кам 99-00 имат дребни промени по някой части: управление на климатика(таралеж) тялото на сервотроника и други такива дребни но са взаимно заменяеми
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Mamar4o » 30 Юли 2014, 21:16

предните със сигурност имат разлика,но за задните не знам някой по-опитен да каже.

Аватар
Кара: бавно
Мечтае да кара: e30 m3

Мнение от snaiperist0 » 30 Юли 2014, 23:07

viewtopic.php?f=35&t=373797

ето тук има малко инфо по въпроса колега , до колкото разбрах ти трябват пружини само от комби ( излязло така от завода ) което си е рядкост.

а мен лично ме интересува , защо всеки 2ри се опасява толкова от тези сфери и иска да минава кам пружини , аз също съм с нивомат и сервотроник и да ви кажа родих се... , но също така патувам на далечни разтояния и ми е интерестно , като се спука възглавницата колата кляка тотално така ли и неможе да се кара ? това е много тъпо :kuku:

ако има тема с радост бих е прочел , щотото съм търсил в търсачката доста за нивоматите и няма изчерпателно инфо , за мен лично возията е мн по добра от седана :ok:
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Mamar4o » 31 Юли 2014, 18:17

Намерих две от комби тдс с подложки всичко затова питам :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 520i

Мнение от emil_shumanov » 31 Юли 2014, 20:30

Разбираемо е защо никой не ти е отговорил. Извинявай за въпроса, но защо ти е да си купуваш например кран ако няма да вдигаш нищо с него? А междо другото да вметна и така да приключа с въпросите и предположенията ти , ако спукаш възглавница и си на дълъг път без да си натоварен въобще не се притеснявай, аз поне изминах доста км с гръмнала възглавница. Що се отнася до пружините няма да имаш проблеми.

Абе колеги някой може ли да ми каже аз защо да ходя на море като там може да се удавя :dunno:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Mamar4o » 31 Юли 2014, 20:39

Колега успокои ме ! Защото един познат с 530д комби каза,че колата НЕ Е МОЖЕЛА да мръдне като му е гръмнала възглавницата :mhihi: :mhihi: :mhihi: иначе си е готино,мойта е яко смъкната и си минавам през легнали полицаи без да закачи изобщо :bchug: Благодаря за мнението ето това исках да чуя ! Извинявам се и на модераторите трийте темата ако искате.

Малко офф топик : Преди бмв-то карах пежо 406 1.9тди и пежото 3пъти ме е оставяло на дълъг път,отделно скъпи части почти колкото на БМВ-то и само се трошеше и го намразих.След това исках Е46 купе или седан,но преди това исках да продам пежото или да го бартеросам и ми изпадна това комби от 1 познат,доплатих му за бмв-то и така и съм много щастлив и доволен ! :bchug: И в крайна сметка,е39 е в пъти по кола от Е46 и като возия и здравина и всичко,но 3ките фейстлифт са много красиви :twisted:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Колело
Мечтае да кара: Suzuki Gsx R1 (к9) в народното събрание

Мнение от Conqueror » 11 Авг 2014, 19:14

Mamar4o написа:Колега успокои ме ! Защото един познат с 530д комби каза,че колата НЕ Е МОЖЕЛА да мръдне като му е гръмнала възглавницата :mhihi: :mhihi: :mhihi: иначе си е готино,мойта е яко смъкната и си минавам през легнали полицаи без да закачи изобщо :bchug: Благодаря за мнението ето това исках да чуя ! Извинявам се и на модераторите трийте темата ако искате.

Малко офф топик : Преди бмв-то карах пежо 406 1.9тди и пежото 3пъти ме е оставяло на дълъг път,отделно скъпи части почти колкото на БМВ-то и само се трошеше и го намразих.След това исках Е46 купе или седан,но преди това исках да продам пежото или да го бартеросам и ми изпадна това комби от 1 познат,доплатих му за бмв-то и така и съм много щастлив и доволен ! :bchug: И в крайна сметка,е39 е в пъти по кола от Е46 и като возия и здравина и всичко,но 3ките фейстлифт са много красиви :twisted:

:OT: Може само да се радваш че не си си взел е46 :yes:
Изображение

Назад към E39