Политическа.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Re: Политическа.

Мнение от Jordana » 25 Юли 2014, 11:41

Снощи по History хванах за малко някакъв филм за Ал Капоне, как бил най-могъщият гангстер в Чикаго, как подкупвал общината, как през 1924-та манипулирал изборите за кмет в гр. Сисеро...
И се замислих, тия все едно говорят за България 2014-та, а не за САЩ 1924-та... Само дето тук изборите се купуват, а там пред урните е имало "наблюдатели" с Томи

Нали казах - да идват "недосегаемите " и да чупят гръбнака на престъптноста в бели якички. Съд ,прокуратура и спазване на законите за всички от тоя на нивата до тоя в парламента -нищо друго няма ефект ако тези институции не работят .Италия също мина 70те години през тоя етап .Специални съдилища за мафиоти ,бързи процеси , сформиране на специални бригади от неподкупни полицаи и прокурори и т.н. Но за да се случи това в България трябва обществото да е минало прага на търпимост към тая измет .За съжаление това няма да се случи скоро, българските политици много умело боравят и манипулират настроенията в обществото.Няма какво да очакваме от едни нови избори ,модела се възпроизвежда със желязна последователност .Ако не са едните ще са другите и какво от това ? 25 години ни успиват с едни и същи глупости за демокрация ,как това трябвало онова не трябвало....Междувременно тая уродлива демокрация роди едно поколение което смята за висша форма на просперитет да си част от тая управляваща олигархия. Няма за кога да чакаме още 25 години да ни поднасят тая претоплена помия наречена българска демокрация.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ///M43
Мечтае да кара: в изтребителната авиация
Детайли за колата: компот в сливов цвят

Мнение от _galio_ » 25 Юли 2014, 12:31

Аз пак за Борисов и ДПС.

Можело да са заедно, само ако трябва да ни спасяват, пък и тогава щели да са виновни БСП. :D

На въпрос дали е възможно заедно след предсрочните парламентарни избори заедно с ДПС отново да взимат управленски решения, без формално да са в коалиция, за да спасяват държавата, той отговори: "Ако се налага да се спасява държавата – да". На уточнението, че най-вероятно ще се наложи, лидерът на ГЕРБ отвърна: "Еми като се наложи, ще знаем, че БСП го е довела до този хал."

http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2014/07/25/2350251_borisov_niamalo_da_se_koalira_s_dps_no_zaedno_shte/?ref=id

В който контекст това:

Пред бТВ Местан коментира още, че при съставянето на правителството е имало съзнателно въздържане от коалиционно споразумение, защото то е щяло да влезе в противоречие с основната характеристика на кабинета, че той по своята същност е експертно-политически, а не политико-експертен. "Акцентът пада върху експертното начало", подчерта лидерът на ДПС.

казано на 07.01.2014, може да звучи отново и на 07.01.2015 или дори още по-скоро.
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 25 Юли 2014, 12:46

Айде пак БСП са му виновни на Борисов. Тоя не е никъв мъж защото никога няма да признае неговите грешки а винаги друг му е виновен! Аз искам да се върши работа а не да ми говори как предишните били прецакали нещата, ми да оправи нещата бе защо ще го избираме хората? Ако пак дойде на власт ще мрънка като изнасилена жена тоя дебил. Та как да го харесвам и да му вярвам като е доказан лъжец и престъпник?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 25 Юли 2014, 14:32

acer написа:
bum_bum написа:
acer написа: ама в капитал правилно са отбелязали че тая България преди 25г не е същата ! вече не минава всяка дивотия и който и да управлява, ако си позволи да е толкова нагъл ще си плати цената ;) и летвата за грешките от тук нататък само ще се вдига.

:mhihi: :mhihi: :mhihi: виц на годината

тоя па, от 1989 до 2014 кога хората са протестирали 6 месеца нонстоп за назначаването на позиция? от бсп/дпс колко ли са се чудили кво им става на тия българи :mhihi: че дори на морето ходиха да им дуят вузувели! толкова им беше дотегнало, че искаха да местят протестиращите на панчаревското езеро :lol: ей го и миков вчера призна че пеевски бил най-голямата им грешка и отключил гражданският натиск, тва е прецедент както и да го гледате.

Гражданския натиск да е бил няколко седмици като бяха големите тълпи. Останалото беше платено. Десетки хора работиха една година "протестиращи".

На Бойко бая му изтъня джобето от тия протести и сега ше иска власта на всяка цена, дори в коалиция с хората с неестествен цвят на кожата (бес расизан моля!) за които само преди година беше така сигурен, че никога няма да ги приеме в коалиция. Те пък знаят, че без тях не може и сега ще си имаме чудесно ново правителство със силно анадолско присъствие.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 25 Юли 2014, 16:49

bum_bum написа:
acer написа:
bum_bum написа:
acer написа: ама в капитал правилно са отбелязали че тая България преди 25г не е същата ! вече не минава всяка дивотия и който и да управлява, ако си позволи да е толкова нагъл ще си плати цената ;) и летвата за грешките от тук нататък само ще се вдига.

:mhihi: :mhihi: :mhihi: виц на годината

тоя па, от 1989 до 2014 кога хората са протестирали 6 месеца нонстоп за назначаването на позиция? от бсп/дпс колко ли са се чудили кво им става на тия българи :mhihi: че дори на морето ходиха да им дуят вузувели! толкова им беше дотегнало, че искаха да местят протестиращите на панчаревското езеро :lol: ей го и миков вчера призна че пеевски бил най-голямата им грешка и отключил гражданският натиск, тва е прецедент както и да го гледате.

Гражданския натиск да е бил няколко седмици като бяха големите тълпи. Останалото беше платено. Десетки хора работиха една година "протестиращи".

На Бойко бая му изтъня джобето от тия протести и сега ше иска власта на всяка цена, дори в коалиция с хората с неестествен цвят на кожата (бес расизан моля!) за които само преди година беше така сигурен, че никога няма да ги приеме в коалиция. Те пък знаят, че без тях не може и сега ще си имаме чудесно ново правителство със силно анадолско присъствие.

Само че ако това стане, нали се сещаш, че протестите срещу ореха ще са невинни ученически сбирки пред това което ще се излее на улицата! :bang: :bang:
Батко ви не е толкова тъп сам да си изкопае гроба.
Плюс това ще има поне 140-150 народни :wave: , така че няма да има нужда от спасение.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 25 Юли 2014, 17:30

Аве бая прост си е да ти кажа. :lol:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 25 Юли 2014, 18:00

:mhihi: Само се чудя на кого тоя път ще е "постната пица " ?
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от miro20 » 25 Юли 2014, 18:58

Значи миро да разбираме че си тук,в този форум за да пишеш за политика,или казано с твои думи да "тролиш"

Ми не.. казвам си мнението.
Що , проблем ли имаш с това ??

Ясно е че си русофоб,вероятно имаш причина,но поне не казвай че си някакъв неутрален капацитет!

Пълна глупост.
Най малкото че се скъсах да обяснявам как съм живял /не на розови екскурзийки/ пил съм с руснаци , пил съм с украинци, пил съм и с негри, и с араби , и цялата гама студентски живот...
И се скъсах да ви намеквам едно много ама мнооого простичко нещо - аз може би съм няй голям русоФИЛ тук , но вие тотално бъркате понятията русофил и путинофил.
От дистанцията че съм българин преди всичко , руската пропаганда не ми е промила толкова мозъка, и имам други аксиоми в патриотизма и национализма.

Бъркате и другото много важно нещо - да си русофил НЕ означава да си социалист.
Тукашните русофили масово свързват "по дефоулт" че щом сме от БСП, значи трябва да сме с Русия, с Путя.
Е па ЩО ??
отде накъде ??
Ето как в едно изречение може да се направят тотални и абсолютно кардинални грешки.
Защото в РФ няма нито социализъм, нито политиката на Русия е политика на Путлер.
Не знам как по простичко да го кажа от това.
Айде миро да каже с агресивният си тон,политиканстването и всички глупости дето ги сее ,дали има най-малка полза от една негова дума,изпълнена с омраза и агресия!?

Не знам къде видя агресивен тон и агресия, аз тук никой не съм го обидил ЛИЧНОСТНО, а САМО коментирам КАЗВАНИ неща и разсейвам аргументирано тотални глупости.
Ако това не ти харесва, или мислиш мнението си за абсолютно безценно и правилно , проблема си е твой. не мой.
Не искам личностни нападки , мен не ме интересуваш нито ти , нито някой дръг къв си що си , но когато говориш и изказваш мнения, очаквай и да ти натресат в носа и друга гледна точка.
:)

Такъв
обикновен патриот българин , но мислещ, "гражданин", който никой тъпунгер не може да води за носа.
е нужен на тази страна за да се оправим ...

Ако направиш партия ми пиши ЛС с номера на бюлетината да гласувам за теб :yes:

Съжалявам, но не ставам :) въпреки че ме приписват "гербист" , щото разобличавам червенотурския преврат срещу ГЕРБ, обаче ще ви разочаровам.... най близко за сега до откритото казване на нещата са може би при партията на Светльо Витков - Глас Народен.
Така че избирайте бюлетина на мн прост принцип
- никога за БСП или ДПС и сидероуглу,
- и който е техен противник и опонент - е приемлив вариант.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от miro20 » 25 Юли 2014, 19:02

Jordana написа::mhihi: Само се чудя на кого тоя път ще е "постната пица " ?

Това беше най голямата издънка на хер флик /дянков/
Най обидното бе, че в последствие излезе че докато показваше пред камерите демонстративно "постната пица" , тихомълком ПО СЪЩОТО ВРЕМЕ са си раздавали една камара премии и какви ли не пари в министерството .
Това бе тотална безочлива подигравка с хората.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 25 Юли 2014, 20:24

.
Последна промяна steeN на 02 Сеп 2019, 12:17, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 27 Юли 2014, 0:31

Doberman_vas написа:
bum_bum написа:
acer написа:
bum_bum написа:

Само че ако това стане, нали се сещаш, че протестите срещу ореха ще са невинни ученически сбирки пред това което ще се излее на улицата! :bang: :bang:
Батко ви не е толкова тъп сам да си изкопае гроба.
Плюс това ще има поне 140-150 народни :wave: , така че няма да има нужда от спасение.

Има 2 варианта:
а) Мразите герб и повтаряте мантрата на пеевките медии, че герб ще се коалират с дпс
б) напекли сте на плажа без шапка

коалиция на герб с дпс е равно на смърт за герб, лично бих им звъннал и ще им кажа да идат да си затворят партията, щото са кретени ;)
убеден съм че герб или ще са в коалиция с рб и то с премиер борисов или ще са опозиция.. дори съм убеден че една нова петорна коалиция е по-добре да стигнем дъното и тогава народа ще реже гнилата част.

И наистина стийн е прав, че се повтаряме, важно е герб да проведат референдума за изборните правила, това е номер 1, да може българите в чужбина да гласуват и дпс да не е 3-тата политическа сила (или вече почти втора)
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 27 Юли 2014, 0:57

Ми Бойко го разправяше тия дни, че ако трябвало ще се коалирал с тях за да управлява и да измъкне държавата от бакиите в които са я навряли комунистите.

Всъщност ако той стане премиер по един или друг начин ще ни съдере гъзовете под предлог, че БСП-то всичко осрали и той сега за да го оправи трябва нови 4 години глад и постни пици.

Пък като са му толкова криви комунистите какво търси любимата му Лиляна с него? За да си чавдарче от Варна и на 24 май да си до Бай Тошо на трибуната какви трябва да са вашите по тва време? Сам Бойко като го охраняваше пак нямаше нищо против комунистите.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от barabqga » 27 Юли 2014, 1:21

добре де аз все още наистина ме проумявам , как в възможно от всичките тия хора дето са били във власта и са ни управлявали , да няма един дето поне малко ама наистина малко да е направил за да подобри положението на народа , крадат всички да , но всякал мразят собствения си народ та пет пари не дават за него ами само за своите гуши ...не знам .наистина не знам :(

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 27 Юли 2014, 3:11

.
Последна промяна steeN на 02 Сеп 2019, 12:17, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 27 Юли 2014, 8:39

Всъщност ако той стане премиер по един или друг начин ще ни съдере гъзовете под предлог, че БСП-то всичко осрали и той сега за да го оправи трябва нови 4 години глад и постни пици.

Да така си е. Само че те - "управляващите" си подават така топката един на друг и няма значение боко моко или който и да дойде .
Забележете че ...винаги следващия ни "оправя" от грешките на предния за наше добро :mhihi:
Какъв щраус с розови очила трябва да е българина за да им вярва на тия :mhihi:
Май трябваше да сложат Пеевски на мястото за където се бе запътил .Така всичко щеше да се срине гарантирано и каквото има да става -да става . Сега следва 4 години агония с постни пици и слугинаж на Вашингтон .

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата