Политическа.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Re: Политическа.

Мнение от Сондьора » 24 Юли 2014, 21:13

Е.Димитров написа:Е ,то нали каквото и да кажа-за предубедените няма никакво значение,особено за ацера,дето преписва свои "качества" на други.
А пък за сондьора,или някой му е хакнал профила,или се е объркал и той жестоко,и ти ли почна всеобщата глупост със заклеймяването .
както и да е.
нали герб ще дойде на власт,дишайте спокойно ,ще сте толкова добре,че направо ще летите. :mhihi:

Аз отбелязвам, не заклеймявам..ама некакси нито БСП нито станишката се споменават в твойте постове, даже некъде го хвалеше колко бил хитър.....А от изброените ти неща, болшинството са се случили точно при управление на бсп ( + коалициите им)... та те така.
Най-малкото бих вкарвал на някой в главата да не гласува щото няма за кой.... ;)

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: M5 E39

Мнение от Centurione » 24 Юли 2014, 21:45

K_Ilkov написа::mhihi: добър е ...

host написа:АБВ + БСП + ДПС + ББЦ + АТАКА...

тва ако стане или ще си купя огнестрелно оръжие и ще взема поне един от тях или ще се напуска тая държава

Да бе, както и климата се развали за какво да седим тука...
Live forever or die trying

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от miro20 » 24 Юли 2014, 22:00

Aбе къде е батко бре... стани шеф съвсем се покри мишока му с мишок...
А ка кми липсват неговоте стандартни школувани изрази за..."принципната и категорична позиция"....
и .. "точка"... :)
леке с леке мръсно ... дето нямаше да става евродепутат, а се вкара по най подлия начин , прецаквайки и собствени другари дори.
де го да ни припомни как "ако не изберем пеевски , правителството пада" и още една камара бисери ....
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: 318is, м42

Мнение от Slobmonster » 24 Юли 2014, 22:04

Влизам в извън темата за първи път и оставам приятно изненадан от наличието на будни българи, които покрай страстта към автомобилите се обръщат и към политическите проблеми на страната ни.

Съгласен съм с позицията на колегата миро20, че цялата патаклама около сепаратистките сценарии, отцепването на Крим и прочие брожения между Украйна и Русия са всъщност борба за геополитическо влияние и запазване на икономическото такова и че също това е борба на политическите клики на двете страни, а не на украинския и руския народ.
Аз съм на мнение, че в рамката на политическите процеси в света един субект като държавата България трябва да се старае да участва и да не бъде подмината и също така да се опита да извлече някакви позитиви от различни ситуации. В този псевдоконфликт за нас като позитив има няколко принципно дребни причинно-следствени връзки, които се предоказват и стават видни за дори най-незаинтересования човек. Говоря за това как от политическото говорене на "лидерите" на ПП можеше да се види от километър тяхната връзка, един вид да се видят следите на парите. Особено видно бе това за АТАКА и БСП. И ако това не е голям плюс, то фактическия им провал на евроизборите показва, че тяхните глупости за "православните славяни" и опити да се обърнат кораба на изток всъщност се провалиха. Българина доказа, че се счита за европеец и гледа на запад.

miro20 написа:
в.Капитал доста добре са синтезирали обзор на тази една пропиляна година на пълен провал :
http://www.capital.bg/politika_i_ikonom ... fografika/

Тук обаче не съм съгласен, че годината е пълен провал. Пак става въпрос за позитивите и негавити и как трябва да се опитаме да се поучим от грешките си и да не ги повтаряме, да се фокусираме върху доброто и прочие. Е надявам се, че и за най-червените части от електората на БСП стана кристално ясно, че тези индивиди държава не могат да ръководят. На манипулациите и заобикалянето на законодателството са царе, но като нормотворци и държавници въобще ги няма. Надявам се, че след това изключително насиране, което 'социалистите' сами си сътвориха у никого няма да има съмнение, че БСП не са за властта.
Ще отчета като позитив и безспорната победа на гражданската будност и демокрацията. Българите доказахме и пред света и пред себе си, че всъщност не сме напълно загубена кауза. А това винаги е първата стъпка към едно силно национално възраждане в ценностен смисъл на думата. Силно се надявам да успеем да съхраним тази искрица и с малко стимули тя да ни възкраси от пепелта. Отплеснах се. :lol:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 24 Юли 2014, 22:16

miro20 написа:Слепи ли сте....

много наивни хорица, наивно....
Наивно смесват ....

В противен случай сте промити наивни манипулируеми мозъци....

Лъжите на руската пропагандна ....

Да ти струпам ли една камара ликове с руските пропагандни лъжи и фейкове ?

Няма други освен герб !!! :mrgreen:

mav-че, това го четохме вече 17348 пъти ....

Разбрахме че си джапнал, 'ма поне смени плочата, че не е чак толкова актуална вече....или поне намали чаршафите.
Как не ти писна да тролиш половината форуми - не знам :dunno: :kuku:
Сега и агитка ли събираш ? :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Edit. Направо ме адни в игнора :mrgreen:
Ubi dubium, ibi libertas

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от miro20 » 24 Юли 2014, 22:22

Пак става въпрос за позитивите и негавити и как трябва да се опитаме да се поучим от грешките си и да не ги повтаряме, да се фокусираме върху доброто и прочие.

Божкеее .. кви поуки за над 20 г. псевдо-демокрация ??? до кога "поуки" ??? :)
На всички е ясно че това правителство бе мафиотско-олигархично , родено от майския преврат 2013г.
То никога не е имало други цели , освен облсужване на задкулисието.
И това най накрая вчера се доказа категорично .
Е надявам се, че и за най-червените части от електората на БСП стана кристално ясно, че тези индивиди държава не могат да ръководят. На манипулациите и заобикалянето на законодателството са царе, но като нормотворци и държавници въобще ги няма. Надявам се, че след това изключително насиране, което 'социалистите' сами си сътвориха у никого няма да има съмнение, че БСП не са за властта.

Точно за това става въпрос.
Какво повече да се каже.

mav-че, това го четохме вече 17348 пъти ....

Разбрахме че си джапнал, 'ма поне смени плочата, че не е чак толкова актуална вече....или поне намали чаршафите.
Как не ти писна да тролиш половината форуми - не знам :dunno: :kuku:

Нещо не си чел внимателно .
Аз винаги се аргуметирам, за разлика от вашите беззъби офтопици и гаменщина.
Искаш ли синтезирано листченце с руските лъжи и пропаганда, които и вие тука преповтаряте малоумно ?
Нещо за българската политика което да съм казал , и да не е вярно ?
Май няма :)
Сигурно си мнооо горд как "яко ми го каза" и ми го наби това твое супер мупер "мнение" :) :mhihi:
Много е лесно да си трол неграмотен, по е трудно да си отстояваш с аргументи позицията.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от hell's angel » 24 Юли 2014, 22:33

Прав си не съм те чел внимателно. Няма смисъл да чета едно и също по сто пъти...
Прост, тъп, остър, "аргументи", "дръжте крадеца" - тия номера в дата :arrow: при отборчето ти :idea:
Тук, по трудно ще ти върже :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Ubi dubium, ibi libertas

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от miro20 » 24 Юли 2014, 22:48

И какво всъщност каза ?
Нещо аргументирано ли ?
:)
от теб само един спам и офтопик гледам, и как "съм говорел глупости" /меко казано/
Даже реално погледнато не знам дори какво ти е мнението по темите, тъй като освен простотия, заяжданици и офтопици , нещо ми се губи какво всъщност ти е реалното мнение... май няма такова..
Нарича се тъпо "хейтърство" и спам. - понятия вече влезли в уикипедията.Сори че си част и пример от тях... :)

Ах да.. нещо ти е кофти че си наритан от датата ли :) :)
Тука по ли свободно си ръсищ гаменщината ? :)
ми това освен че е смешно , е малко комплексарско , не мислиш ли ? :) :) :)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от hell's angel » 24 Юли 2014, 23:13

Как не разбра ....мразя, червените и сините комунисти, псевдо националистите и всякаква друга паплач дето се нарои последните 60-70 години...пък и не само у нас.....и се чудя как да се отървем от тях, като такива като теб всячески им помагат ....

По принцип чета и пиша в 3-4 форума, технически и автомобилно ориентирани. Нямам акаунт в дата и никога не съм я чел. Съвсем случайно попаднах в тяхната тема за Украйна и се нахендрих на плочата на mav с 6-7 к мнения в политическата :arrow: асоциацията с мирчо 20 е очевадна :mrgreen:

Освен т'ва, ме мързи да пиша, та едва ли ще ме изгонят от някъде :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Ubi dubium, ibi libertas

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 24 Юли 2014, 23:19

hell's angel написа:Освен т'ва, ме мързи да пиша, та едва ли ще ме изгонят от някъде :mhihi: :mhihi: :mhihi:

споко той миро ше пише и за теб :mhihi:

готов е за политиката - да кажеш толкова малко с толкова много думи си е ... като за БГ политик баш
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 25 Юли 2014, 0:26

bum_bum написа:
acer написа: ама в капитал правилно са отбелязали че тая България преди 25г не е същата ! вече не минава всяка дивотия и който и да управлява, ако си позволи да е толкова нагъл ще си плати цената ;) и летвата за грешките от тук нататък само ще се вдига.

:mhihi: :mhihi: :mhihi: виц на годината

тоя па, от 1989 до 2014 кога хората са протестирали 6 месеца нонстоп за назначаването на позиция? от бсп/дпс колко ли са се чудили кво им става на тия българи :mhihi: че дори на морето ходиха да им дуят вузувели! толкова им беше дотегнало, че искаха да местят протестиращите на панчаревското езеро :lol: ей го и миков вчера призна че пеевски бил най-голямата им грешка и отключил гражданският натиск, тва е прецедент както и да го гледате.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от miro20 » 25 Юли 2014, 0:55

и се чудя как да се отървем от тях, като такива като теб всячески им помагат ....

хехе :) е какпък им "помагам" точно пък аз ??? където щом си запознат какво съм писал, а и сега пак го казвам , че от БСП и ДПС в българската политика ДОКАЗАНО няма по ЗЛЕ ???
някаква особенна шизофрения те гони , но наистина неразбирам къв ти е проблема ?

По темата за Украйна къв е проблема да дискутираш като нормален човек , а не " тоя за 1749065060606 път... еди какво си " ???
Според теб много ли си интересен да тролиш и да се заяждаш ? Всъщност, аз така и не разбрах какво ти е НАИСТИНА мнението по "политика" .
:) :)
споко той миро ше пише и за теб :mhihi:

готов е за политиката - да кажеш толкова малко с толкова много думи си е ... като за БГ политик баш

тц.. не ставам.. щото националистите като им кажа че са турски подлоги , още преди атака да се осере със вожда си сидероуглу като турски ибрикчия, са ме наричали платен турчин и какво ли още не...
В едни други форуми , като "сербес форум" и разни помашки вече умрели форуми , пък са ме наричали атакистки нацист...
гербаджии пък се дразнят че докато бяха на власт , критикувах "хер флик" ... и какво ли не...
червените комунисти пък ме смятат за платен гербист, щото още в предизборния ден , май 2013 г. нарекох изборите червен майски преврат, плюс червения фарс наречен костинброд и т.н. и т.н...

Та.. тези неща поне за сега ги има черно на бяло , дори по дати във форумите, и от днешна гледна точка се оказах абсолютно прав във всички случаи...

Е , кажи за коя партия би ме приписал ? :) :) :)
Май просто съм си обикновен патриот българин , но мислещ, "гражданин", който никой тъпунгер не може да води за носа.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 25 Юли 2014, 9:01

Значи миро да разбираме че си тук,в този форум за да пишеш за политика,или казано с твои думи да "тролиш"
За русия,путин и тн,нали си много "обективен",я кажи за изрелците,дето им чупят главите на арабелите с ракети и каквото имат най-модерната армия в свята от 2 седмици и няма нито помен от санкция от страна на сащ ,оон и всякакви организациики.
Ясно е че си русофоб,вероятно имаш причина,но поне не казвай че си някакъв неутрален капацитет!

За мен-няма да се оправдавам пред никой ,еле пък за неща дето никога не съм казвал.
Не харесвам бсп заради меките китки и въобще не виждам там какъвто и да е потенциал за управление,така че не ми го накланяйте в тая посока,тея номера със заклеймяване,нарочване и тн. простотии може да върви на село,пред блока,сред някаква тъпа компания,но не и в публично пространство,че ставате смешници.

По темата.
За мен единственият (но невъзможен) избор е изписан на Българският парламент,а именно "Съединението прави силата"
Ако всички партии се обединят около това да се извади България от батака в който се намира ,няма значение сини,зелени,червени и всякакви цветове,всички заедно да се обединят и като един народ да се изтласкаме от дъното.
Това е малко вероятно разбира се и причината е една-всички партии и лидери искат да вземат за себе си,за това е тая борба,а индивиди разни (няма да цитирам конкретни) са им помагачите в разцеплението на народа и виновници за омразата между българите.
Такива индивиди подтикват към омраза,заклеймяване и са агресивни (което пък допълнително отблъсква хората,като слушат как някой яростно защитава една или друга партия),те са истинските вредители и "тролове".
Разбира се,основната им риторика е да заклеймяват и да наричат другите "тролове".
Айде миро да каже с агресивният си тон,политиканстването и всички глупости дето ги сее ,дали има най-малка полза от една негова дума,изпълнена с омраза и агресия!?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 25 Юли 2014, 9:23

Е.Димитров написа:За мен единственият (но невъзможен) избор е изписан на Българският парламент,а именно "Съединението прави силата"
Ако всички партии се обединят около това да се извади България от батака в който се намира ,няма значение сини,зелени,червени и всякакви цветове...

Това значи всички крадци да се обединят... Е то тогава няма да остане държава...
Е.Димитров написа:...,няма значение сини,зелени,червени и всякакви цветове,всички заедно да се обединят и като един народ да се изтласкаме от дъното.

Да се обединят партиите и да се обедини народа са две много различни неща...

П.П.:
Снощи по History хванах за малко някакъв филм за Ал Капоне, как бил най-могъщият гангстер в Чикаго, как подкупвал общината, как през 1924-та манипулирал изборите за кмет в гр. Сисеро...
И се замислих, тия все едно говорят за България 2014-та, а не за САЩ 1924-та... Само дето тук изборите се купуват, а там пред урните е имало "наблюдатели" с Томи...

Та извода е, че има надежда... След 90 годни може и да сме малко по-нормална държава...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 25 Юли 2014, 9:26

miro20 написа: "Е , кажи за коя партия би ме приписал ? :) :) :)

не мога да те причисля ...
Според мен е редно да направиш ти нова партия.

Такъв
обикновен патриот българин , но мислещ, "гражданин", който никой тъпунгер не може да води за носа.
е нужен на тази страна за да се оправим ...

Ако направиш партия ми пиши ЛС с номера на бюлетината да гласувам за теб :yes:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата