:: Случаи на некоректни потребители във форума ::

Модератор: Търговски модератори

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Re: :: Случаи на некоректни потребители във форума ::

Мнение от LiTtLeRoCk » 05 Юли 2014, 22:02

Писал съм му.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от E36 320i » 06 Юли 2014, 18:08

Здравейте!Да се оплача и аз...не зная дали въпросният човек е член на клуба,но ако някой го познава нека ми пише на лично,а именно Валентин Атанасов от град Смядово с гсм 0898487545.Изпратих му един пауар бокс за е60 530д преди 1 месец,така и не си го взе,нито ме предупреди че няма да го вземе,от еконт пък пропуснаха да ме информират какво се случва с пратката ми и сега ще се съдим с еконт за това,че не са ме информирали в 5 дневен срок,че пратката ми не е потърсена.Напоследък много оплаквания има от еконт,че на хората им подменят работещи неща в офиса като служител си затваря очите,а след това пратката е върната...опасявам се че и тук е станало нещо такова,ако има някой,който е в час с тези неща да ми пише на лично да му изясня цялата ситуация,в която аз съм вече 1 месец без пауар бокса и без парите от него...
По-добре корем от бира,от колкото гърбица от работа!

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 10 Юли 2014, 22:14

nickem написа:Здравейте колеги,
Искам да се оплача от потребител kamor auto.
Трябваше ми десен фар за Е60 2004-та, колегата ми изпрати фар-а, но когато свалих моя видях, че е с D2S ксенон, а новия фар е с D1S. Звъннах на колегата и той ме увери, че фара ще стане но трябва да си взема от него и ксенон-а. Изпрати ми и ксенона с баласта, отново с уверения че фар-а ще стане и няма да има проблем. Ходих при Явор да го монтира, той обаче каза че само фар с D2S става и този не ми върши работа.
Свързах се с колегата преди 3 дни, уговорихме се да му пратя фар-а в четвъртък, защото не си бил у тях преди това. Сега обаче не си вдига телефона и ми затваря като му звъня. На товарителницата от Еконт е вписан човек, който и телефон, които явно нямат нищо общо с него. Аз съм готов да си поема целите транспортни разходи обратно, но колегата явно не желае да си вземе фар-а.

Вече не е част от този форум.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото има
Мечтае да кара: Влакчето на метрото

Мнение от nickem » 12 Юли 2014, 6:16

Благодаря.

За информация, колегата се казва Ботьо Атанасов Найденов, телефона му е 0879064250.

Потребител
Аватар

Мнение от zlatev2000 » 17 Юли 2014, 23:06

Войводата написа:Здравейте колеги ,за първи път ми се налага да пиша тук, но ми се наложи и на мен.. Ще обясня по накратко нещата защото направо съм полудял и с 350 лв. назад. Ситуацията е следната , преди време бях решил да сменям деференциала на мойта каляска , да и сложа нещо от сорта 3.15 , 3.25 шпер и така започна сагата имаше един пич от Варна където постоянно публикуваше в facebook групата BMW КУПУВА ПРОДАВА че има шперове 3.45 , 3.15 , 2.65 и тъй като аз се бях навил да вземам такъв започнах да му пиша в какво състояние е и т.н той ме увери че всичко е добре и аз се навих да го взема. Тъй като работата ми е такава че моите колеги обикалят из цяла България и се уцели да ходят в Варна и си викам е това момента тъкмо и Еконт ще спестя, дадох им парите на тях звъннах му разбрахме се кога къде да се видят и да го вземат. По време на покупко продажбата колегата ми звънна аз му бях казал какво да гледа въртене на посоки и т.н звънна ми и ми каза че всичко е нормално и аз му казах ами взимай тогава. Прибират се те вчера аз весел че ще монтирам шпер след работа отивам в гаража почвам да отвивам капака отзад да видя какво е положението вътре и с вдигането на капака ми пречерня пред очите като видях какво има вътре обикновен диф с заварка. От там му звъня на тоя викам какво става бе човек къв деференция си ми пратил ти бе заваряван той ми вика как така е заваряван , аз му казах ами вътре е заваряван той вика ами незнам аз не разбирам много много трябва да питам шефа какви са тея неща , почва да увърта че бил работил някъде в сервиз че шефа му бил казал да пусне обявите и някви такива простотии.. Днеска му звъня да ми даде адрес на Еконт да му го връщам не ми вдига к*пелето. Издирих из интернет по телефона му намирам разни обяви това му е профила в OLX http://viki7o.olx.bg/ това му е facebook профила https://www.facebook.com/stanislav.ivan ... 59?fref=nf номера му е 0897 23 61 60. Та колеги ако някой знае нещо за този човек познава го или има информация за него ще съм много благодарен на всякаква помощ. Предполагам че е от Долни Чифлик близо до Варна защото обявите му в ОЛХ са за Долни чифлик.. :help:

Колега благодаря ти за поста. Много нерви ми спести.
Понеже и аз си търся шпер 3.25/ 3,15 и и аз намерих обявата на тоя кавал от Варна, даже му писах кога да хода до Варна да го прегледам лично шпера и тоя спря да ми пише. ама сега разбрах защо. Такмо мислих да му звъня събота неделя и да хода до Варна....
Бахти боклуците има, да не повярва човек.

Аватар
Кара: е36 323и
Мечтае да кара: мерцедес 190 coswort 2.5 evo

Мнение от kostaka » 21 Юли 2014, 11:27

този варналия е пулен из...яр и аз се набутах ама го намерих и си върнах парите , но дали някои от софииския раион го е намерил......
това неможе да продължава така
изобщо подминаваите профила на този викито ли е кув е него знам ама са пулни измамници
практиката му е следната : дава дифа на едно пишлеме което хабер си няма от дифове и то ги праща по еконт или на място ако се усетиш усеитш ако не се усетиш че е заварен .... лошоооо и след това посочените номера са изклу4ени или невдигат
на този му се размина трабата зад врата от мен поради причината ,че се оправихме като хора , но едвали е пре..ал само мен ....
0892320279
0897236160
това са номерата от които се въртят далаверките
някои изпатил ако изка го водя на адрес !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 01 Авг 2014, 18:23

случая - решен! :idea:
Последна промяна vicho на 19 Авг 2014, 14:56, променена общо 1 път
You said: "Time will change!" What if it changes you?

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 04 Авг 2014, 22:45

Писах му.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 318ис
Мечтае да кара: М3-ка

Мнение от jujko88 » 05 Авг 2014, 18:22

Здравейте и аз да се оплача от колегата Банго Тел: 0878358313 и от неговия съочастник Ивайло Валериев Петров Тел:0897201097 ,така ситуацията е следната поръчах си климатичен радиатор за е36 от колегата Банго а го получих от Ивайло и при получаването се свързах с него понеже радиатора имаше ожулвания и го питах дали наистина този радиатор е здрав а той ми от говори че го е смъкнал от работещ климатик и си работи и аз му казах че ако нещо изпуска ще му го върна и той се съгласи каза няма проблем връщаш ми го връщам ти парите.И така радиатора се оказа пробит и му звъннах и му казах че не става радиатора а той ми предложи или да ми прати друг или да ми върне парите аз му казах че си искам парите и така му го пратих на 22.07.14 и очаквах да отиде да си го вземе чух с него поне три пати и той ми казва че ще си го вземе и с неговия приятел се чух и той така ми казваше но явно колега не иска да си вземе радиатора и да ми върне парите, също тка и от еконт ми звънят и аз им казвам че трябва да си го вземе а те ми казват че са се свързали с него и той е казал че няма да дойде да си вземе радиатора, на колегата Банго съм му званям в събота, неделя и днес също му звънях но той вече даже и не вдига телефона си.

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 05 Авг 2014, 22:56

Писал съм му.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: бързо

Мнение от Teogop » 12 Авг 2014, 12:16

Serafimov42 написа:
imam go XXXlv ot e61 2006 g s podgrev hromati4no i osvetlenie 0894578956

Огледалото се оказа от 2005 г. (има разлики преди и след 09.2005) и "колегата" не желае да ми върне парите. Не препоръчвам да пазарувате от "колегата" Serafimov42, защото може да ви предложи ябълки, а да ви продаде круши. Лично за мен не е коректно да ти предлагат едно нещо, a да ти продават друго.

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 12 Авг 2014, 22:23

Писал съм му.

Потребител
Аватар

Мнение от Serafimov42 » 14 Авг 2014, 12:01

Колега ситуацията въобще не е така както я е описал колегата доиде и взе от мен огледало пита ме дали ще стане аз му казах че трябва да стане и той каза добре мога ли да го върна и аз му казах да има 24часа гаранция ходи слагаи пробваи и ако има нещо ми го върни той ми писа че не става огледалото чак след 13 дни и аз му казах че мога да му дам други части на тази цена но немога да му върна парите защото е минало много време.Аиде да си говориме реално ако купя нящо от някой колега и след 10 15 дни искам да го върна дали някой ще ми върне парите ?????? така че моля да не ми бъде заключвана темата защото некоректен е човека който взе огледалото а не аз

Eто какво ми е написал ..... просто явно му трябват парите за нещо защото мойто огледало е със прибиране той ми твърди че не е

Изпратено на: 11 Авг 2014, 8:34
от Teogop

Колега, съжалявам, че се забавих с 10 дена, но нямах възможност да го монтирам преди това. Очаквам да кажеш дали имаш огледало от след 2006 г. Цялото не мога да го монтирам, защото мойте са с прибиране.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: бързо

Мнение от Teogop » 15 Авг 2014, 11:00

Прав си, забавих се с 10 дена (а не 13 както пишеш по-горе), но тук не става въпрос за гаранция. Аз под гаранция разбирам, ако има дефект в частта. Тук става въпрос за това, че ти ми оферира една част (огледало за Е61 от 2006 г.), а ми продаваш друга част (огледало за Е61 за преди 09.2005). Здраве да е, ще си купя друго, а това ще го пусна за продажба. Има гледните точки и на двамата, така че всеки, който чете темата, да си прави изводите сам за себе си.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30- 324 D, E30-318 i
Мечтае да кара: Автентична "М"-ка на верния модел.

Мнение от Stoqnov_ » 15 Авг 2014, 15:32

Като човек, който е изпадал в подобно положение искам да изкажа мнение, дори и неуместно да се стори на модератора, отговарящ за раздела, за което се извинявам,,, но тук не става въпрос за нещо друго - а за продадена част, която просто не е същата. Та, това че е след 10 дена връщането не я прави негодна, нито е нагризана, не е вафла .
Коректната постъпка е да дадеш частта, за която ТИ СЕ ПЛАЩА. Тъй че тук самото действие /ПОДВЕЖДАНЕТО/ е извършено в момента на закупуване на огледалото, тъй като е продадено различно от това, което се търси, въпреки че купувача ИЗРИЧНО е упоменал, че му е нужно точно за определена година.
Вече ако човек просто се опита да разсъждава няма как да не стигне до извода, че продавача следва да върне парите без проблем, тъй като той е направил грешката /подвеждането/ като е продал различна част от търсената.
От там нататък - не е уместно да се оправдава, че от който и да бил купил - нямало да му върне парите. Ако са му пробутали не това, което си е поръчал - ще си ги търси и още как.
Надявам се продавача да постъпи колегиално и да поправи грешката си.
С времето се уверих, че ако искаш БМВ-то ти да върви.., трябва да си го направиш.

ПредишнаСледваща

Назад към Авточасти и аксесоари