Проблем с тонколоните

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Проблем с тонколоните

Мнение от jekichan » 17 Мар 2014, 10:59

Здравейте,колеги! От скоро притежавам 330 xd.Колата е с голямата навигация.Проблема ми е,че не свирят предна дясна и задна лява тонколони.Пробвах да ги настроя в менюто,но всичко е наред.Сблъсквал ли се е някой с подобен проблем и може ли да ми помогне?Благодаря предварително!

ентусиаст
Аватар
Кара: X3 E83 2.0d 2006; 316 i 1999;

Re: Проблем с тонколоните

Мнение от NikVanov » 17 Мар 2014, 11:18

Ами щом проблемът не е софтуерен /както пишеш/, значи е хардуерен- тръгвай по кабелите, с търсачката намери как се сваля тапицерията на вратите.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 17 Мар 2014, 11:23

Ако с радио модул БМ54 работата е ясна, смяна на стъпала, което е често стрещан проблем. Ако не знаеш как да разбереш, на самия модул си пише, а и съм почти сигурен че ако отпред зад дисплея си с диск то си с БМ54.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 330i

Мнение от ico83 » 07 Юли 2014, 23:57

Kris написа:Ако с радио модул БМ54 работата е ясна, смяна на стъпала, което е често стрещан проблем. Ако не знаеш как да разбереш, на самия модул си пише, а и съм почти сигурен че ако отпред зад дисплея си с диск то си с БМ54.

Аз съм с абсолютно същия проблем с озвучението и с голяна нави с диск и бм54та някой може ли да го оправи проблема и на каква цена

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 08 Юли 2014, 10:05

ico83 написа:
Kris написа:Ако с радио модул БМ54 работата е ясна, смяна на стъпала, което е често стрещан проблем. Ако не знаеш как да разбереш, на самия модул си пише, а и съм почти сигурен че ако отпред зад дисплея си с диск то си с БМ54.

Аз съм с абсолютно същия проблем с озвучението и с голяна нави с диск и бм54та някой може ли да го оправи проблема и на каква цена

Писах ти и в другата тема, но има доста колеги които ги правят. Гледам че пишеш че си от Сопот, там в района не знам кой може да ти помогне. Но може да го свалиш и да го пратиш по Еконт на някой от колегите и те да ти го оправят и върнат.

Назад към E46