Разбъркани задни светлини на Е46 330д фейс
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- xaxo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 320d, E46,150 hp, 2002, automat
- Детайли за колата: facelift
Re: Разбъркани задни светлини на Е46 330д фейс
Колеги да попитам нещо свързано със светлините. В секция 3 от снимката по-горе имам две крушки. Вътрешната свети когато включа свтлините за мъгла. Външната кога и как се включва??
И втори въпрос, когато взех колата халогените небсветиха, днес ги оправих и установих че не се пускат от предвиденото копче, а предишния собственик ги е извел на отделно ключе Ц/К скрито в шофьорската жабка. Като проследих кабелите стигнах до отделението с релетата при двигателя, където намерих това

Два плюса, две маси и един жълт кабел
Не съм на ясно с релетата, но дали ще се получи ако кабелите от ключето ги включа по някакъв начин към копчето на модула?
И втори въпрос, когато взех колата халогените небсветиха, днес ги оправих и установих че не се пускат от предвиденото копче, а предишния собственик ги е извел на отделно ключе Ц/К скрито в шофьорската жабка. Като проследих кабелите стигнах до отделението с релетата при двигателя, където намерих това

Два плюса, две маси и един жълт кабел

Не съм на ясно с релетата, но дали ще се получи ако кабелите от ключето ги включа по някакъв начин към копчето на модула?
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
ами реално кабелчето което го прекъсва сега това слаганото копче,трябва да се прекъсва от оригиналното кабелче,което го имаш при бушоните.Само слагаш още едно краче,слагаш бушон и си ти .... 

- xaxo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 320d, E46,150 hp, 2002, automat
- Детайли за колата: facelift
Не съм сигурен че те разбрах правилно
Как да се ориентирам за оригиналния кабел на халогените при бушоните и колко А трябва да е самия бушон (ако излезе че няма такъв). Уикенда ако останебвреме ще отворя корите в купето да се ориентирам какво е положението. Не би следвало да има нужда от допълнителен бушон според мен, само от ново навързване на кабеляците (идеята ми е да ползвам сегашната инсталация и оригиналното копче ако мога).
А по първия въпрос със светлините?

- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
За халогените, поста на © : viewtopic.php?f=34&t=5831&start=15
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
xaxo написа:Не съм сигурен че те разбрах правилноКак да се ориентирам за оригиналния кабел на халогените при бушоните и колко А трябва да е самия бушон (ако излезе че няма такъв). Уикенда ако останебвреме ще отворя корите в купето да се ориентирам какво е положението. Не би следвало да има нужда от допълнителен бушон според мен, само от ново навързване на кабеляците (идеята ми е да ползвам сегашната инсталация и оригиналното копче ако мога).
ами накрадко всяка кола има кабел от лаид модула до бушоните,но ако няма халогени кабела стои на бошуниерата само с едно краче,Следователно,тоя кабел които имаш ти трябва да му се сложи една обувка и да се вкара за 2-рото краче на бошуниерата и вече можеш да сложиш бушон там.Целта на това кабелче е да даде сигнал на релето да пусне халогените.

20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2