Разбъркани задни светлини на Е46 330д фейс

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 320d, E46,150 hp, 2002, automat
Детайли за колата: facelift

Re: Разбъркани задни светлини на Е46 330д фейс

Мнение от xaxo » 06 Юли 2014, 19:38

Колеги да попитам нещо свързано със светлините. В секция 3 от снимката по-горе имам две крушки. Вътрешната свети когато включа свтлините за мъгла. Външната кога и как се включва??

И втори въпрос, когато взех колата халогените небсветиха, днес ги оправих и установих че не се пускат от предвиденото копче, а предишния собственик ги е извел на отделно ключе Ц/К скрито в шофьорската жабка. Като проследих кабелите стигнах до отделението с релетата при двигателя, където намерих това
Изображение

Два плюса, две маси и един жълт кабел :)
Не съм на ясно с релетата, но дали ще се получи ако кабелите от ключето ги включа по някакъв начин към копчето на модула?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 330cd

Мнение от unikalen88 » 07 Юли 2014, 11:34

ами реално кабелчето което го прекъсва сега това слаганото копче,трябва да се прекъсва от оригиналното кабелче,което го имаш при бушоните.Само слагаш още едно краче,слагаш бушон и си ти .... :yes:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 320d, E46,150 hp, 2002, automat
Детайли за колата: facelift

Мнение от xaxo » 07 Юли 2014, 15:08

Не съм сигурен че те разбрах правилно :) Как да се ориентирам за оригиналния кабел на халогените при бушоните и колко А трябва да е самия бушон (ако излезе че няма такъв). Уикенда ако останебвреме ще отворя корите в купето да се ориентирам какво е положението. Не би следвало да има нужда от допълнителен бушон според мен, само от ново навързване на кабеляците (идеята ми е да ползвам сегашната инсталация и оригиналното копче ако мога).

А по първия въпрос със светлините?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 318i 98
Мечтае да кара: Електромобил...

Мнение от vavilon » 07 Юли 2014, 16:57

За халогените, поста на © : viewtopic.php?f=34&t=5831&start=15

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 330cd

Мнение от unikalen88 » 08 Юли 2014, 8:30

xaxo написа:Не съм сигурен че те разбрах правилно :) Как да се ориентирам за оригиналния кабел на халогените при бушоните и колко А трябва да е самия бушон (ако излезе че няма такъв). Уикенда ако останебвреме ще отворя корите в купето да се ориентирам какво е положението. Не би следвало да има нужда от допълнителен бушон според мен, само от ново навързване на кабеляците (идеята ми е да ползвам сегашната инсталация и оригиналното копче ако мога).

А по първия въпрос със светлините?

ами накрадко всяка кола има кабел от лаид модула до бушоните,но ако няма халогени кабела стои на бошуниерата само с едно краче,Следователно,тоя кабел които имаш ти трябва да му се сложи една обувка и да се вкара за 2-рото краче на бошуниерата и вече можеш да сложиш бушон там.Целта на това кабелче е да даде сигнал на релето да пусне халогените.
Изображение

Предишна

Назад към E46