Маркуч пред ЕГР клапана

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Потребител
Аватар

Re: Маркуч пред ЕГР клапана

Мнение от pitbull_power » 04 Юли 2014, 1:48

напълно различна конструкция която не виждам с какво ще е от полза на колегата като едната се осигурява с винтова скоба а другата с така наречената бърза връзка ... ама вие нали много знаете а пък имате и компютри ... щракайте смело онлайн проблемите се решават лесно ... успех на всички
аз спирам до тук че в гугъл има много снимки ....

Потребител
Аватар

Мнение от VladovV » 28 Авг 2014, 21:43

prosto_pi4 написа:
pitbull_power написа:единия имал пластмаса другия маркуч който свързва ЕГР-а ... не мога да ви разбера що се занимавате ... аз там пластмасов маркуч не съм виждал ;) ... дано ме разбереш правилно не се заяждам с никого но много по лесно става по правилния начин.

Колега, изказваш се неподготвен. Както съм написал в първия пост, в каталозите за 330D М57N самия гумен маркуч не се предлага, като отделна част, а се предлага заедно с цялата тръба от интеркулера до ЕГР-а. И естествено в сервиза ти казват или си намираш маркуч и го сменяме или поръчваме въпросната тръба за 200 ойро и си щастлив. Благодаря на колегата nasko_hd, който ми подсказа да погледна в каталозите за М57.Там намерих номера на въпросния маркуч и го смених.
Така че колега виждаш, че май правилното място е форума и с помощта на колегите можеш да научиш много неща и да спестиш бая пари от "правилни места" и "правилни хора" :bchug:

Колега,

Моля за малко повече информация от къде си го взел този маркуч. И аз съм със същия проблем на същата кола.

Благодаря предварително!

Потребител
Аватар

Мнение от VladovV » 12 Сеп 2014, 16:25

Аз реших проблема с помоща на "комшийте"

http://www.turbohortum.com/bmw-en/bmw-t ... vi/e46-en/

Предишна

Назад към E46