Светещ чек, разлика в OBD протоколи, кофти газаджии
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- kokok0
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 333xi Touring
Re: Разлика OBD протоколи, кофти газаджии и светещ чек
Аз не бих отишъл при тези хора ! Това всъщност хора ли са ?!?
Ето им го сайта, който всъщност няма нищо общо с реалноста - гето, кучета, дупки, чакъл, цигани, тенекеджийница ....
http://carprofi-bg.com/index.html
А ето и гаранционната карта на системата:
За съжаление след като ме изгониха като куче, отказах да ходя на всеки 10000км да ми я обслужват, а вече съм минал повече от 10000.
Иначе бих отишъл да им направя рекламация, да си вземат "неподходящата" система и да ми върнат парите.
Сега съжалявам, но такъв е живота !
Ето им го сайта, който всъщност няма нищо общо с реалноста - гето, кучета, дупки, чакъл, цигани, тенекеджийница ....
http://carprofi-bg.com/index.html
А ето и гаранционната карта на системата:
За съжаление след като ме изгониха като куче, отказах да ходя на всеки 10000км да ми я обслужват, а вече съм минал повече от 10000.
Иначе бих отишъл да им направя рекламация, да си вземат "неподходящата" система и да ми върнат парите.
Сега съжалявам, но такъв е живота !
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- landolin
- младши ентусиаст
-
- Кара: 535ix, 2012
Re: Разлика OBD протоколи, кофти газаджии и светещ чек
Колега, обслужването на всеки 10к км е само смяна на 2 филтъра (преди изпарителя и този след него) за което във фобос взимат мин. 50 кинта по време на гарнцията така, че си купувай и сменявай сам филтрите (до към 15-20 лева) и не се ядосвай
Намери си само свестен настройчик и ще забравиш, че имаш газова

Намери си само свестен настройчик и ще забравиш, че имаш газова

- kokok0
- младши ентусиаст
-
Re: Светещ чек, разлика в OBD протоколи, кофти газаджии
Аз така и правя - купувам си ги и си ги сменям сам, но не е там проблемът ! Те сигурно и за това ще се заядат. А иначе аз ГИ съм забравил, че имам отдавна, просто чека ми напомня от време на време
))

- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
Колега, както колегата mladfen спомена, не е толкова драматична връзката с това OBD. Така или иначе протоколите са бавни и двата и не е много ясно, доколко е по-добър този вариант в сравнение с добрите настройки на газовата от човек, който му разбира. С какви инжектори са изпълнили монтажа на твоя автомобил?
П.П.: CAN комуникацията е бързият вариант за свръзка, но той се ползва при по-нови коли. А и ме съмнява, че и по него е възможен вариантът да се взимат данни за работата на мотора и това да управлява ГИ-то, както предположи колегата StelllsKi.
П.П.: CAN комуникацията е бързият вариант за свръзка, но той се ползва при по-нови коли. А и ме съмнява, че и по него е възможен вариантът да се взимат данни за работата на мотора и това да управлява ГИ-то, както предположи колегата StelllsKi.
БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
- kokok0
- младши ентусиаст
-
- vankatagsi
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 323CI
- Мечтае да кара: E36 M3 evo с валове
Колега пиши на колегата slav40974 ,ще ти настрои колата. И на мен ми светеше чека по същия начин и ме убеждаваха че било нормално, и откакто ми направи правилните настройки чек не ми е светнал а нямам обд комуникация / с ги ланди ренцо съм/ Момчето кара 325хи на газ/ т.е същия мотор и е запознат с нещата.
- jorryy
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330 xi Е46
- Мечтае да кара: Совалка
Здравейте колеги! И аз имам същият проблем! Ходих на диагностика и показа че е бедна сместа, след зануляване около 30 - 40 км пак светка!
Майстора каза че няма проблем да свети така, но .... незнам дали е така!
Някой може ли да даде инфо как да се свържа с колегата Slav.... щоч е оправил нещата!?
Някой може ли да даде инфо как да се свържа с колегата Slav.... щоч е оправил нещата!?
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
jorryy написа:Здравейте колеги! И аз имам същият проблем! Ходих на диагностика и показа че е бедна сместа, след зануляване около 30 - 40 км пак светка!
На ЛС съм ти пратил телефона на момчето

23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2