Политическа.
Модератор: Общи модератори
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
Re: Политическа.
Jordana написа:Стига с тоя Дянков ,той е невъзвращенец един вид за българската политика .Дайте за "матрияла "който е наличен
Какво значи "невъзвръщенец"? Сега влезе в надзорния съвет на ВТБ, която искаше да купува КТБ, оттам и половината държава. Според конспирации го гласят за премиер. Според мен ще го виждаме и за в бъдеще.
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
.
Последна промяна steeN на 02 Сеп 2019, 12:12, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
_galio_ написа:Jordana написа:Стига с тоя Дянков ,той е невъзвращенец един вид за българската политика .Дайте за "матрияла "който е наличен
Какво значи "невъзвръщенец"? Сега влезе в надзорния съвет на ВТБ, която искаше да купува КТБ, оттам и половината държава. Според конспирации го гласят за премиер. Според мен ще го виждаме и за в бъдеще.
Значи че човечеца няма как да бъде част от новото правителство та дори и на експертно ниво . Функцията му на бушон е употребена и няма как , колкото и да им се иска на някой.Боко се дистанцира от него поне официално .А и нов бардак със стари кОрви не става

Като е очевидна експертната им немощ в управлението на държавата .Ако ще продължават да се учат да управляват на гърба на българския народ да имат много здраве че някой ще ги търпи още 4 години .
Не знам за вас, но аз силно се надявам следващия финансов министър да не е с диплома от УНСС.
Според мен пак ще домъкнат някой "тесен" експерт от задокеанската финансова школа.Някое светило във финансовата сфера ,за което само тия дето го канят знаят че е такова.
Последна промяна Jordana на 30 Юни 2014, 12:42, променена общо 1 път
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- Djelebov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е46 325ci кабрио - М3 реплика
- Мечтае да кара: Mercedes S Class Coupe/Convertible
acer написа:Djelebov написа:miro20 написа:....
А на теб според мен ти плащат, защото за разлика от повечето хора тук (аз включително), които смятаме, че всички са за затвора (червени, сини, жълти, гербери), ти до сега не просто не си се съгласил с нито един упрек към Бойко, не само насаждаш антируски нагласи (не антикомунистически, а срещу държавата Русия), а си играеш много подробно да обясняваш, че криминалното минало на Бойко е слух и клевета, че от парите за магистрали не се краде, че всички там са невинни и набеждавани нечестно и т.н. Това за мен не са мнения и пристрастия, а PR.
Съмнявам се герб да плащат на тролове, бсп върши идеално тая работа като настройва всички против тяхМиро е по-скоро младеж с прекалено много свободно време, иначе лично чершафи не чета, без значение на кой са.
A за "повечето хора" във форума, никой не ти е дал право да говориш от името на всички и по тоя начин звучиш като червен деец, дето говори от името на народа
Най-малкото потърси предишната тема "за кой ще гласувате", която беше 1 година преди това управление и 50% бяха за гербИли ако искаш помоли модераторите да пуснат нова анкета, така ли иначе се задават избори, ама леко да не получиш инфаркт
след тия льольовци герб ще ударят тавана.
м/ж ето една мн важна графика която не трябва да се забравя и показва кой носи главната вина за прехода.
3580 дни в управление за дпс, 3200 за бсп, 3000 за ндсв, 2000 за сдс и едва 1250 за герб. И всички партии юруш срещу най-младата партия и народа няма да се "усети" ахахха. Пишете си квито искате фантасмагории, хората пак ще гласуват за герб, точно поради горната графика и че всички тръгнаха срещу тях.. все едно някой ще повярва на данчо ментата, пеевски или куюмджиев
На сегашните избори Герб ще спечелят, не само защото си имат заклети избиратели като теб и миро69, а и заради хората които ще изберат по-малкото зло

Последна промяна Djelebov на 30 Юни 2014, 12:44, променена общо 1 път

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
2009-та е 61% което е високо колкото в много други европейски страни
Всъщност в развитите страни малка част от хората се интересуват от политика, стандарта е висок, имат си нормална съдебна система и обикновеният човек не го вълнува толкова политика, докато не почнат да правят зулуми.
За тва винаги съм казвал че бсп/дпс са идиоти на н-та степен, и в европа се краде и в сащ се краде, навсякъде се краде, но знаят че ако прекалят ще ги свалят от върхушката и затова го правят в граници.. тука като се качат изнасилват държавата, веднъж да се дигне народа и да ги избеси, следващите ще се замислят.

За тва винаги съм казвал че бсп/дпс са идиоти на н-та степен, и в европа се краде и в сащ се краде, навсякъде се краде, но знаят че ако прекалят ще ги свалят от върхушката и затова го правят в граници.. тука като се качат изнасилват държавата, веднъж да се дигне народа и да ги избеси, следващите ще се замислят.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
И кво излиза от расъжденията ти, БСП и ДПС са престъпници а Герб и Боко тиквата са честни така ли?
В България няма честни политици, може БСП и ДПС да правят измами и кражби но и Герб правят и даже прекаляват с лъжите и наглоста. Но кво си губя времето като пак ще ми кажете че съм червен и ще кажете колко "готино е било когато Герб бяха на власт"
В България няма честни политици, може БСП и ДПС да правят измами и кражби но и Герб правят и даже прекаляват с лъжите и наглоста. Но кво си губя времето като пак ще ми кажете че съм червен и ще кажете колко "готино е било когато Герб бяха на власт"

Точно престъпници са и това е всеобщото мнение, доказателствата са хиляди, не познавам млад човек да гласува за бсп/дпс освен ако не в партията им. Да имат по 3500/3000 дни в управлението и минималната работна заплата да е по-ниска от държави в Африка-трябва да се заврат там дето слънце не огрява и да не се показват никога повече.
Не е задължително да си червен, просто може някой да се е родил с роднини в партията-майка, от там по-висок стандарт и просто си ги защитавате, обаче всичко е за сметка на народа. Вече е крайно време да се разкарат тия партии и да оставят на можещите да я оправят, не след спирането на Белене, Миков да ми излиза пред "руская газета" и да говори на руски как щели да рестартират проекта
това си е направо предателство на националният интерес.
Никой честен няма и която нова партия да е, пак няма да е честна щото нямаме съдебна система действаща еднакво за всички, единствената разлика е че герб са машата на енп и Меркел.. нали не мислиш че обикновеният човек вярва на кутев, сидеров, манолова, дъбов и всички други пред Меркел и енп? Опряхме до там, че Брюксел защитава българският национален интерес и трябва да ни спасяват от бсп/дпс. Без натиск от ЕС и спиране на южен поток тия никога нямаше да си подадат оставката..
Не е задължително да си червен, просто може някой да се е родил с роднини в партията-майка, от там по-висок стандарт и просто си ги защитавате, обаче всичко е за сметка на народа. Вече е крайно време да се разкарат тия партии и да оставят на можещите да я оправят, не след спирането на Белене, Миков да ми излиза пред "руская газета" и да говори на руски как щели да рестартират проекта

Никой честен няма и която нова партия да е, пак няма да е честна щото нямаме съдебна система действаща еднакво за всички, единствената разлика е че герб са машата на енп и Меркел.. нали не мислиш че обикновеният човек вярва на кутев, сидеров, манолова, дъбов и всички други пред Меркел и енп? Опряхме до там, че Брюксел защитава българският национален интерес и трябва да ни спасяват от бсп/дпс. Без натиск от ЕС и спиране на южен поток тия никога нямаше да си подадат оставката..
Последна промяна acer на 30 Юни 2014, 18:05, променена общо 1 път
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- TNT
- младши ентусиаст
-
bmw maniqk ivo bmw написа:Но кво си губя времето като пак ще ми кажете че съм червен
bmw maniqk ivo bmw написа:но след поредните шитни на "любимия ми" Бойко пак ще гласувам за БСП!

Гласувай си за когото пожелаеш.

Всичките до един са едни и същи. Няма изключение.
Да, ББ реве срещу тях, но почти цялата страна му искаше оставката миналата година по площадите.. Щото бяха мноо доволни сигурно.
Ае стига... Ся ще се върне не защото нещо ще се промени (той от сега прави уговорката че след тази една година на последните управляващи цялата страна е дроб и не може се оправи още 10 години...
Филм. ) а защото всичко в БГ се манипулира по стар комунистически принцип - избирай малкото зло, щото винаги може и да е по-зле.. Както каза отдавна един колега във форума - Аз не ща да се успокоявам, че имало и по-зле от мене, нито пък да треперя че можело и по-зле, Аз искам да гледам къде са развитите и да върша необходимото да се развия като тях!
Ся на фона на последните, ББ едва ли не отново се изкарва рицар на бял кон.. Но Истината е че всичките са едни и същи. Схеми схеми и пак схеми... Несъгласни с истински промени, са само участниците в схемите и техните кръгове.
Държавата срината, най-зле от всички около нас сме, но по думите им виновни няма, всичките са големи професионалисти и всичките никога нищо в загуба и вреда на държавата не са правили...
?!
ББ бясно разправя как Заслужавали наказателна отговорност. Да заслужават но кой ще им търси такава. Той самият преди да стане премиер разправяше че ще има вкарани министри в затворите една сутрин гостувайки на Бареков в Btv, но резултатите са други. Приказки = Пиар. Важи за всички партии.
Казват че политиците по света са едни и същи.. НАВЪН политиците биха нанесли същите щети като тукашните, но знаят че там народа ще ги изрине и ще има последствия. Знаят, че ТАМ хората оценят само по реални ползи и възход от управлението им, а не по приказки, кавги, скандали и кой какво казъл и кой какво си помислил, докато държавата им потъва. А ТУК - не.
Аз лично не мисля че България ще се възстанови от щетите нанесени през годините на управление след '89та.
Не вярвам че ще се спре шибаната практика - изпълнението на елементарни функции за държавата - да се представят чрез ''честни'' медии като Супер голям Триумф на успеха и постижеията.... Нито сега нито когато и да е. Смешни са ми. Всичките. Смешни когато застанат навън до чужди политици. Чужди политици, които с макар и не до там морала външна политика не се спират пред нищо в трупането на преки ползи за държавите им.
Възтановяване на държавата... За да стане подобна идея факт - трябва от сега да започне провеждане на правилна политика без схеми, с много дипломация извън страната, и много добродетели (основно Съвест) при взимането на решения и управление вътре в страната. И резултатите ще са видими но истинската промяна едва след години. Щото сме изостанали в много отношения.. Това обаче НЯМА как да стане. Никой от сегашните няма да го позволи. Освен ако народа не знае как да си го осигури, но твърде много хора са повечко заинтересовани от повърхностни интереси си в ежедневието, или са потопени в интригите на управляващите..
Както каза ББ в края на едно интервю наскоро :
- Айде лек ден.
Да, ББ реве срещу тях, но почти цялата страна му искаше оставката миналата година по площадите.. Щото бяха мноо доволни сигурно.
Ае стига... Ся ще се върне не защото нещо ще се промени (той от сега прави уговорката че след тази една година на последните управляващи цялата страна е дроб и не може се оправи още 10 години...

Ся на фона на последните, ББ едва ли не отново се изкарва рицар на бял кон.. Но Истината е че всичките са едни и същи. Схеми схеми и пак схеми... Несъгласни с истински промени, са само участниците в схемите и техните кръгове.
Държавата срината, най-зле от всички около нас сме, но по думите им виновни няма, всичките са големи професионалисти и всичките никога нищо в загуба и вреда на държавата не са правили...

ББ бясно разправя как Заслужавали наказателна отговорност. Да заслужават но кой ще им търси такава. Той самият преди да стане премиер разправяше че ще има вкарани министри в затворите една сутрин гостувайки на Бареков в Btv, но резултатите са други. Приказки = Пиар. Важи за всички партии.
Казват че политиците по света са едни и същи.. НАВЪН политиците биха нанесли същите щети като тукашните, но знаят че там народа ще ги изрине и ще има последствия. Знаят, че ТАМ хората оценят само по реални ползи и възход от управлението им, а не по приказки, кавги, скандали и кой какво казъл и кой какво си помислил, докато държавата им потъва. А ТУК - не.
Аз лично не мисля че България ще се възстанови от щетите нанесени през годините на управление след '89та.
Не вярвам че ще се спре шибаната практика - изпълнението на елементарни функции за държавата - да се представят чрез ''честни'' медии като Супер голям Триумф на успеха и постижеията.... Нито сега нито когато и да е. Смешни са ми. Всичките. Смешни когато застанат навън до чужди политици. Чужди политици, които с макар и не до там морала външна политика не се спират пред нищо в трупането на преки ползи за държавите им.
Възтановяване на държавата... За да стане подобна идея факт - трябва от сега да започне провеждане на правилна политика без схеми, с много дипломация извън страната, и много добродетели (основно Съвест) при взимането на решения и управление вътре в страната. И резултатите ще са видими но истинската промяна едва след години. Щото сме изостанали в много отношения.. Това обаче НЯМА как да стане. Никой от сегашните няма да го позволи. Освен ако народа не знае как да си го осигури, но твърде много хора са повечко заинтересовани от повърхностни интереси си в ежедневието, или са потопени в интригите на управляващите..
Както каза ББ в края на едно интервю наскоро :
- Айде лек ден.

Писал съм го още два пъти в тази тема - в България на избори избираме по-малкото зло
E и ? то и аз съм го казвал, но това не ми е повод за песимизъм. Напротив, аз пък винаги съм добавял че никъде , и в най добре развитите демокрации с висок социален статут, е нормална практика политическите кризи и скандали. И там изборат "по малкото зло" и там "наказват" оакани политици, или такива които преценят че са по-лоши от идващия нов с други идеи.. и т.н. и т.н..
Никъде колелото на демокрацията не се е спряло , и никъде няма "месия" или "Цар" който да е идеален, и при който се живее в нирвана.
Така че ... не виждам проблем в "по малкото зло".
По малко зло е например да не се оскъпяват големи проекти с монопол една компания, и където да има що годе някаква прозрачност , а не засекретени протоколи , дето никой не знае кой какво подписвал и с кого , за какви пари.
- южен поток е последния ярък пример за това.
Вече е крайно време да се разкарат тия партии и да оставят на можещите да я оправят
Няма как да стане. Тов аси е в раздел утопия.
Кои са "новите" ?? - капутбарек ли ???
Опряхме до там, че Брюксел защитава българският национален интерес и трябва да ни спасяват от бсп/дпс. Без натиск от ЕС и спиране на южен поток тия никога нямаше да си подадат оставката..
Така е. но червената пропаганда представя това като намеса в нашите "взаимоизгодни" дела.... Но не казват червените кое е изгодно да се оскъпява 3-но един проект, да няма конкуренция, и да "печелят" пеевски фирми с нагласени конкурси.
Това "изгодно" мен нещо не ми харесва...

Иначе си прав , то и аз откога викам - да дадем управлението "на ишлеме" на някое германско , австрийско правителство.
Или да обявим война на същите държави, които да ни окупират

Ще сме в пъти по добре, отколкото управлението на сегашните национални предатели , работещи за руско-турски неясни интереси.

- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
Явно според вас като гласуваш за БСП си червен, желязна логика.
На мен дядо ми е бил вкаран в затвора от комунягите той ми говори че може роднини да имам червени.
И въпреки това мисля трезво а не сея омраза като някой тука.

На мен дядо ми е бил вкаран в затвора от комунягите той ми говори че може роднини да имам червени.

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
.
Последна промяна steeN на 02 Сеп 2019, 12:12, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- TNT
- младши ентусиаст
-
bmw maniqk ivo bmw написа:Явно според вас като гласуваш за БСП си червен, желязна логика.![]()
![]()
На мен дядо ми е бил вкаран в затвора от комунягите той ми говори че може роднини да имам червени.![]()
И въпреки това мисля трезво а не сея омраза като някой тука.
А ти каква логика прилагаш? На всички хващам някаква логика в мненията им (дори и да не съм съгласен), само в твоите не виждам логика

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Имам сериозно подозрение че в тая тема пишат ..чат-ботове
Отговорите им често са в стил Цацаров отговаря на стажанта : ...ако не правя нищо съм грешен ,ако правя нещо пак съм грешен ...

Отговорите им често са в стил Цацаров отговаря на стажанта : ...ако не правя нищо съм грешен ,ако правя нещо пак съм грешен ...
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !