Политическа.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Compact M40B18 M-tech

Re: Политическа.

Мнение от k-hristov » 29 Юни 2014, 11:55

Kris написа:Бате, аре престани да ги издигаш тия нагли обирджии на пиедестал. Те просто си бяха повярвали повече и естествено другите кап...ти се възползваха. Просто трябва да застанат един до друг заедно с червените и фесовете на една линия : пред посъдимата скамейка с обвиняващ : народа.

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk

Не те си повярваха, а хората повярваха на глупостите на червени и след година и 3 месеца по-късно се стигна до това дередже на което сме сега.Харесва ли ти какво направиха другарите за 12 месеца и особено за последните 2-3?Идват избори, ходи гласувай за тях и агитирай всички да гласуват за тях да ти е мирна главата, и може би Мая Манолова може да дойде да ти даде автограф някой ден.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от miro20 » 29 Юни 2014, 12:42

а си играеш много подробно да обясняваш, че криминалното минало на Бойко е слух и клевета, че от парите за магистрали не се краде, че всички там са невинни и набеждавани нечестно и т.н. Това за мен не са мнения и пристрастия, а PR.

Това ли съм обяснявал ??? айде бе ?
И кога и къде ? цитат нещо ?
Аз пък твърдя че ти си казал че станишеф е ходил до луната и обратно.

Хем направих уговорка по горе че се дистанцирам от тъпа партийна пропаганда, за рестриктивния хер Флик /който сега е официално платен руски банкер/ и т.н.. .... ама.. уви..
Насочих те и към гугъл да чукнеш за В.Танов подробности за случая , примерно и интервюта от сутрешни блокове - тц... чукча не читатель, чукча писатель.

Това да изопачавам червената изключително агресивна кампания, с компромати в стил цаца - "истина на 2/3-ти "
според теб е защита на ББ ??

В уикипедията трябва да въведат този цацаров термин - за истина на 2/3-ти - в случая със червенотурската пропаганда това е -примерно -имам сестра, тя е жена, значи е к'рва ?
Истина на 2/3-ти !
така им премина цялата пи-ар кампания миналогодишните избори, които основателно наричам преврат.
Харесва ли ти какво направиха другарите за 12 месеца и особено за последните 2-3

Очевидно им харесва.

Въпреки че ситуацията е трагикомична - всички червени и ДПС плъхове напускат кораба, има консенсус че кораба е калпав, кормчията олигарски също ... но ... сякаш това не е техния кораб, сякаш те са "нипричем" :) :)

За съжаление , това което правят "за последно" е на принципа след нас и потоп.
Такова управление наистина ще се запомни, както се запомни жанвиденовото.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 29 Юни 2014, 13:17

Хем направих уговорка по горе че се дистанцирам от тъпа партийна пропаганда, за рестриктивния хер Флик /който сега е официално платен руски банкер/ и т.н.. .... ама.. уви..

Я се сети кой натресе Дянков и постната му пица ? Да не мислиш че Боко сам го избра ,или услужливо му посочиха "приятелите" му от Америка като му подложиха тая динена кора?!
Дянков не е червен нито син нито какъв да е друг.Този е едно продажно копеле в буквалния смисъл на думата .Дете на разведени родители от бившата номенклатура .Баща му официално се отрекъл от него и го изоставят в дом за сираци. Министерското кресло му даде възможност да се докаже във финансовите среди и като политик ,да добие опит който няма другаде откъде да почерпи и да създаде връзки във политическите среди на Европа .Според мен тоя се справи чудесно и си изгради перфектен образ на банкер сред европейските финансови кръгове.Това обаче стана за сметка на българския народ ,жестоките ограничения ,орязани бюджети и социални политики и един куп още гадости които натвори.За редовия гражданин може и да изглежда като некадърник , но не е такъв и хората навън го оцениха .Най малкото че като вярно куче изпълни задачата с която дойде в родината си и показа лоялност към истинските си господари.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Compact M40B18 M-tech

Мнение от k-hristov » 29 Юни 2014, 14:13

Дянков режеше пари, а комунягите като се чудат на къде да бутат 2-3 млрд. да не е по-добре?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от miro20 » 29 Юни 2014, 15:49

Този е едно продажно копеле в буквалния смисъл на думата

E хубу де. напълно съм съгласен. и аз това казвам , но с по малко остри думи.

Всъщност, няма да забравя едно негово интервю, където казваше че образец за пример за него е полския финансов министър, който успя да изведе Полша от криза.
И че е запомнил един негов коментар/съвет при една от срещите им - че колкото по нисък ти е рейтинга, колкото повече те мразят хората, толква си по на прав път.....
И хер флик имаше амбицията да го задмине или поне да стигне неговото ниво.
Е, не успя, но не знам за добро или лошо ....
Опасявам се дали няма да го върнат "на бял кон" ?

Когато се налага да се "реже на месо" , наистина може би е прав, все пак в крайна сметка Полша е къде къде по напред спрямо нас, проблема ни е че тук обаче никой не "реже на месо" и не провежда радикални мерки до край .
Ама истински радикални нестандартни мерки.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 29 Юни 2014, 23:39

k-hristov написа:
Kris написа:Бате, аре престани да ги издигаш тия нагли обирджии на пиедестал. Те просто си бяха повярвали повече и естествено другите кап...ти се възползваха. Просто трябва да застанат един до друг заедно с червените и фесовете на една линия : пред посъдимата скамейка с обвиняващ : народа.

Не те си повярваха, а хората повярваха на глупостите на червени и след година и 3 месеца по-късно се стигна до това дередже на което сме сега.Харесва ли ти какво направиха другарите за 12 месеца и особено за последните 2-3?Идват избори, ходи гласувай за тях и агитирай всички да гласуват за тях да ти е мирна главата, и може би Мая Манолова може да дойде да ти даде автограф някой ден.

Господин "готвач, раздаващ храна" прочетете малко поръчките.
Къде съм казал, че трябва да си седим при червените. Или и ти сляпо защитаваш ББ и идиотите му.

За теб ще го кажа пак : Ако искаме промяна трябва да гласуваме за нови хора. Не са само 4 партиите в България. Не бъдете сляпи.

Когато объркаш и сипеш нафта в бензина, но е повечко и колата върви, не слагаш добавки, а точиш и сменяш горивото. Ако не знаеш кое е бензина, научкваш, но не вземаш пак нафтата защото знаеш вече че не става.

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 29 Юни 2014, 23:46

Djelebov написа:
miro20 написа:....

А на теб според мен ти плащат, защото за разлика от повечето хора тук (аз включително), които смятаме, че всички са за затвора (червени, сини, жълти, гербери), ти до сега не просто не си се съгласил с нито един упрек към Бойко, не само насаждаш антируски нагласи (не антикомунистически, а срещу държавата Русия), а си играеш много подробно да обясняваш, че криминалното минало на Бойко е слух и клевета, че от парите за магистрали не се краде, че всички там са невинни и набеждавани нечестно и т.н. Това за мен не са мнения и пристрастия, а PR.

Съмнявам се герб да плащат на тролове, бсп върши идеално тая работа като настройва всички против тях :lol: Миро е по-скоро младеж с прекалено много свободно време, иначе лично чершафи не чета, без значение на кой са.

A за "повечето хора" във форума, никой не ти е дал право да говориш от името на всички и по тоя начин звучиш като червен деец, дето говори от името на народа :mhihi:
Най-малкото потърси предишната тема "за кой ще гласувате", която беше 1 година преди това управление и 50% бяха за герб ;) Или ако искаш помоли модераторите да пуснат нова анкета, така ли иначе се задават избори, ама леко да не получиш инфаркт :lol: след тия льольовци герб ще ударят тавана.

м/ж ето една мн важна графика която не трябва да се забравя и показва кой носи главната вина за прехода.
3580 дни в управление за дпс, 3200 за бсп, 3000 за ндсв, 2000 за сдс и едва 1250 за герб. И всички партии юруш срещу най-младата партия и народа няма да се "усети" ахахха. Пишете си квито искате фантасмагории, хората пак ще гласуват за герб, точно поради горната графика и че всички тръгнаха срещу тях.. все едно някой ще повярва на данчо ментата, пеевски или куюмджиев :kuku:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 30 Юни 2014, 0:24

И на Кутев :mhihi:
Ама глей Станишев стана един от 4 мата най влиятелни хора в европарламента .Като една опора на демокрацията в европа се извисява над съпартийците си.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от miro20 » 30 Юни 2014, 7:59

Съмнявам се герб да плащат на тролове, бсп върши идеално тая работа като настройва всички против тях :lol: Миро е по-скоро младеж с прекалено много свободно време, иначе лично чершафи не чета, без значение на кой са.

Ще се повторя, но почти винаги когато някой няма аргументи, или "не му се четат чаршафи" , предпочита да каже авторитетно, недвусмислено и абсолютно компетентно - "тоя е платен трол" :mhihi:
Иначе мерси за комплимента, макар че вече казах че първите си игри за ПЦ съм си ги записвал на касетофона.
Ако някой не знае, това не е майтап или някаква измищльотина :) както и да е.
Предлагам както аз никого лично не коментирам, така и вие да спазвате поне елементарно възпитание.
Позволявам си да кажа че нещо е "глупост, тъпотия, малоумие" но не към човека, а към казана от него позиция или твърдение, и разбира се се аргументирам.
Проблем ?

За банките , въпреки че се заключи темата, незнайно защо , все пак никой по ТВ не е спирал да коментира ситуацията, и това не означава непременно тълкуване "всяване на паника" , та , да псомена че ел. банкиране на ПИБ работи вече, надявам се да няма много малоумници , които да вЕрват на психозата и да хукнат пак да теглят пари.
Ситуацията там взема да се поизбистря - организатор на тролските атаки е инвестиционен посредник, и се въртят хора от ранга на Бисер "петното", което леке незнайно защо му дават толкова медийна популярност.
Обикновен престъпник , рецидивист, търсещ във всичко далаверката... знаем изявите му при капутбарек, знае се горе долу коиу кръгове обслужва, и май атаките ще излезнат от приближени хора , пряко свързани с войната на прасчо и КТБ.... но .. поживем, увидим...
Пишете си квито искате фантасмагории, хората пак ще гласуват за герб, точно поради горната графика и че всички тръгнаха срещу тях.. все едно някой ще повярва на данчо ментата, пеевски или куюмджиев :kuku:

Неслучайно нарекох майскте избори 2013г. - червенотурски преврат.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 30 Юни 2014, 8:39

Jordana написа:Дянков...
Баща му официално се отрекъл от него и го изоставят в дом за сираци.

Данчо, тоя филм къде го гледа? По тв7?
Пълни простотии...

Между другото, Дянков е най-добрият министър на финансите за последните 24 години :yes:
Последна промяна drago_pavlov на 01 Юли 2014, 15:53, променена общо 1 път
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ///M43
Мечтае да кара: в изтребителната авиация
Детайли за колата: компот в сливов цвят

Мнение от _galio_ » 30 Юни 2014, 8:47

drago_pavlov написа:

Пълни простотии...

Между другото, Дянкова е най-добрият министър на финансите за последните 24 години :yes:

Има интервю с баща му:

- В края на октомври министърът идва в Разград, не се ли отби да ви види?

- Не, научих за посещението му от вестниците. Всъщност не съм говорил с него от 13 юли 1987 г. От тогава той не ме е търсил и аз него също.

- Какво толкова се случи преди повече от 22 години, за да преустановите всякакви връзки със сина си?

- Тогава с майка му Румяна вече бяхме разведени. Тя живееше в София с някакъв преподавател по история на КПСС в Софийския университет, аз - в Разград, а Симеон - при баба си и дядо си в Ловеч. 13 юли е рождената дата на момчето ми. Симеон е роден през 1970 г. и тогава навършваше 17 години. Отидох в Ловеч, за да го видя и поздравя. Чаках го на маса в един ресторант. Той дойде, седна срещу мен и каза, че не иска никога повече да ме вижда. Заяви ми, че не съм му баща. Баща му бил научен работник. Успях само да отроня, че историята на КПСС не е наука, но той стана и излезе. Тогава го видях на живо за последен път

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=293613

Бащата на Симеон Дянков - Денчо, издъхна сам като куче в къщата си в с. Побит камък, без да даде прошка на сина си. Той бе готов да стори това само при положение че детето му дойде и му я поиска. Бившият финансов министър не е виждал татко си от 25 години. Той дори не дойде на погребението на възрастния човек, който бе изпратен в последния си път само от няколко души. Бай Денчо бил погребан в Разград, като разноските по скромното изпращане поели хора от фамилията Дянкови. Самият Симеон не дал и един лев за погребението на баща си и не пратил и една китка за последно сбогом.

http://www.vsekiden.com/135521
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 30 Юни 2014, 8:54

drago_pavlov написа:

Пълни простотии...

Между другото, Дянкова е най-добрият министър на финансите за последните 24 години :yes:

Аз не казвам че е бил лош ,съвсем друго съм написал прочети го докрая.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drago_pavlov » 30 Юни 2014, 8:58

Jordana написа:
drago_pavlov написа:

Пълни простотии...

Прочетох, но това за баща му е глупост. Нито баща му "официално" се е отказал от него, нито е бил в дом за сираци...
Справка:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 30 Юни 2014, 9:40

drago_pavlov написа:
Jordana написа:
drago_pavlov написа:

Пълни простотии...

Прочетох, но това за баща му е глупост. Нито баща му "официално" се е отказал от него, нито е бил в дом за сираци...
Справка:

Между редовете :
ресторант. Той дойде, седна срещу мен и каза, че не иска никога повече да ме вижда. Заяви ми, че не съм му баща

Добре де ,тука ме хвана обаче лиричното отклонение в преразказа не е основното.Акта на отричане си го има.Сюжета си остана същия .Стига с тоя Дянков ,той е невъзвращенец един вид за българската политика .Дайте за "матрияла "който е наличен :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drago_pavlov » 30 Юни 2014, 10:08

Jordana написа:Стига с тоя Дянков ,той е невъзвращенец един вид за българската политика .Дайте за "матрияла "който е наличен :mhihi:

Той ББ го каза преди време - матрЯла е лош... От лош матрЯл няма как да излязат свестни политици...
За добрия матрЯл са палките по площадите и оградите около парламента...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата