Спешно за колегите от София един въпрос.
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- Gancho
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530 Д/ Е34 525 тдс
- Мечтае да кара: M6 разбира се
Спешно за колегите от София един въпрос.
Здравейте колеги.Първо се извинявам че пускам подобна тема тука,като има такава подобна в раздела,но въпроса е спешен.Един приятел се е навил да си купува БМВ Е46 320д преди фейса и утре сме на оглед за една кола в София.Ето я и колата:
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=6skw0h
Та въпроса ми е някой има ли информация относно тази кола и според вас заслужава ли си.Утре тръгваме рано сутринта(6:00),така че ако някой знае да пише до този час.След това темата може да се заключи.Мерси и лека вечер на всички.
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=6skw0h
Та въпроса ми е някой има ли информация относно тази кола и според вас заслужава ли си.Утре тръгваме рано сутринта(6:00),така че ако някой знае да пише до този час.След това темата може да се заключи.Мерси и лека вечер на всички.

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Re: Спешно за колегите от София един въпрос.
Предният капак като че ли е разместен, има фуги и стърчи.
Мисля че е имала удар.
За диагностика се обърнете към Dimitroff, Napster или друг.
Мисля че е имала удар.
За диагностика се обърнете към Dimitroff, Napster или друг.

- idrive
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 535i
- Мечтае да кара: Безаварийно
Определено има детайли, които са боядисвани...
- The Edge
- младши ентусиаст
-
- Кара: тъжно друга марка :(
- Мечтае да кара: Пак BMW
idrive написа:Определено има детайли, които са боядисвани...
Което в крайна сметка не е фатално, стига да не е била ударена яко и разпъвана ... иначе не виждам нищо "уникално" в колата

- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
idrive написа:Определено има детайли, които са боядисвани...
ако някои ми покаже кола 2001 година-която е на 13 години и няма нито един детаил боядисван ще си дам моята кола.Нормално е кола на тия години да е боядисван детаил.Няма нищо страшно и цялата да е боядисана,по-добре даже а не след време да се почне,я капак,я врата.Важното е защо е боядисвана

- idrive
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 535i
- Мечтае да кара: Безаварийно
Няма лошо в това да се боядиса детайл, но както споменахте - защо е боядисан?
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
unikalen88 написа:idrive написа:Определено има детайли, които са боядисвани...
ако някои ми покаже кола 2001 година-която е на 13 години и няма нито един детаил боядисван ще си дам моята кола.Нормално е кола на тия години да е боядисван детаил.Няма нищо страшно и цялата да е боядисана,по-добре даже а не след време да се почне,я капак,я врата.Важното е защо е боядисвана
Докарай я, ша я зема
Хм,хм...
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
Моджо написа:unikalen88 написа:idrive написа:Определено има детайли, които са боядисвани...
Докарай я, ша я зема
колега,даи снимки на колата да видим всички тая кола която няма нито един детаил боядисван

- el lobo
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E46 320D
- Мечтае да кара: 850
аз лично не виждам нищо особено или уникално в тази кола , нито в цената , лоста е супер захабен , комби е , аз продадох такава есента за 4500 лв в дост добро състояние само без мултиволан , иначе диагностика при Димитрофф , Закс , Мирафиори , коментар в цената и така.....
unikalen88 написа:idrive написа:Определено има детайли, които са боядисвани...
Може ли да подпишем документ, че си даваш колата, ако видиш автомобил, който нито един детайл никога не е боядисван?
Ще ти покажа 26 годишна кола, не 13 годишна.
Ще ми дадеш ли два като твоят автомобил за този екземпляр, който ще ти покажа, за двойната разлика в изискването ти?
Трябва да си богат, за да караш BMW!
Трябва да си много богат, за да караш старо BMW!
Трябва да си много богат, за да караш старо BMW!
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
JTD написа:unikalen88 написа:idrive написа:Определено има детайли, които са боядисвани...
Може ли да подпишем документ, че си даваш колата, ако видиш автомобил, който нито един детайл никога не е боядисван?
Ще ти покажа 26 годишна кола, не 13 годишна.
Ще ми дадеш ли два като твоят автомобил за този екземпляр, който ще ти покажа, за двойната разлика в изискването ти?
Колега темата върви в друга посока и само си правим мохабет маи.Целта ми беше да обясня че няма кола която да се вкара от продавачи от италия или друга държава и да няма забележки.Това че е боядисвана не означава че е търкаляна по таван и е изпъвана после но все пак има крива сходимост и яде гумите накриво.На всеки се случва да се чукне някъде,да я одраска или да смачка я калник,я броня-дори и на хората в италия които са карали колата.Следователно те си имат каско и се боядисва детаила.Защото много се дразня някои като каже ...аааааа тая и е боядисван тавана или предния капак.И какво като е боядисван.Има си стендове по сервизите,гледа се коша на мотора,гледа се багажника и ако няма сериозни следи от удари се купува колата.Друг въпрос е вече какви коли се вкарват за българския пазар,които се продават на 2/3 ти от цената в итаия.Как става така перфектна кола където я е карала една баба се продава тук на цена 3000 лева.Има транспортни разходи,има печалба за джамбазина а в италия или германия наи-ниската цена на тая кола е 4000-5000 лева.Ами като е леш и са взети 10 коли пакет.След това се бодисват тук там,позакрепват се с части от морги и се продават.После които я купи да му яде главата.Далеч съм от мисълта че няма коли с оригинална боя,но тя няма да се продава на наще автосалони на 70 процента по-ниска цена

- k-hristov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 Compact M40B18 M-tech
И аз имам при мене една дето не е боядисвана от 2001-ва до днеска, последните 4 години даже и на мивка не беше ходила.
12 мнения
• Страница 1 от 1