Проблем с ламбда сондите на М54
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- don_simone
- Потребител
-
- Кара: BMW E46 320ci 170hp
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
- Детайли за колата: Купе 2200 кубика 170 коня
Проблем с ламбда сондите на М54
Така , проблемът е следният , имам 4тири ламбда собди и ми светка от време на време чека и си гасне сам , на живи данни сондите докато карам са ок но ако пускам по инерция или на скорост излизат от нормите сякаш загряват ?! Колата не прекъсва и работи перфектно но чека дразни много ! Имам катализаторите и дали може ако са позапушени да ебават сондите защото смених едната и пак същата работа ?
Такива са нещата , да Баварецът е колата , трите букви за душата , трите знака от съдбата !
- hacker4eto1
- ентусиаст
-
- Кара: Сива Бима
- Мечтае да кара: Черна Голяма Бима
- Детайли за колата: Лачена
Re: Проблем с ламбда сондите на М54
don_simone написа:Така , проблемът е следният , имам 4тири ламбда собди и ми светка от време на време чека и си гасне сам , на живи данни сондите докато карам са ок но ако пускам по инерция или на скорост излизат от нормите сякаш загряват ?! Колата не прекъсва и работи перфектно но чека дразни много ! Имам катализаторите и дали може ако са позапушени да ебават сондите защото смених едната и пак същата работа ?
ако правят бела предните сонди тези преди катализатора определено ще усетиш промяна в колата ,а тези отзаде следят само вредните емисии и не указват действие на вървежа на колата. Към диагностика какви грешки набива колата точно ?
- don_simone
- Потребител
-
- Кара: BMW E46 320ci 170hp
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
- Детайли за колата: Купе 2200 кубика 170 коня
Re: Проблем с ламбда сондите на М54
Ами изписва Bank 2 грашка , а на живи данни като се дава гас на колата всичко е наред , ако като я пусна по инерция или на скорост без да повамагс уамбдите излизат от нормите еднакво и двете , а една даже съм я сменил .
Такива са нещата , да Баварецът е колата , трите букви за душата , трите знака от съдбата !
3 мнения
• Страница 1 от 1