Последно, какво става след 01.01.2007?
Модератор: Общи модератори
38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
Колеги,както споделих в една тема.Имам инфо от кухнята от роднина за тези,който пишат точно тая част на законите и ДДС и АКЦИЗ няма да има,но ще се въведе скъпа регистрация в кат и много голяма ЕКО такса,които ще се влияят от възраста на колата 

ТДС - Турбо Див Селянин
- Putzmeister
- кандидат ентусиаст
-
BMW_POWER - Човече, счупих се от смях на тея знаци....
Ама ние, тука, си "переме" на червено, никой не го е*е за знака "Предимство", пешеходците си вярват, че са джедаи и т.н. Само си представям тея знаци къв бизнес са за ромоладите.
А иначе по темата - безмислени са всякакви спорове и са безпочвени всякакви агрументи. Аз имам хубаво усещане и съм оптимист. За последното ви съветвам и вас - не че помага, ама ми е гот!

Ама ние, тука, си "переме" на червено, никой не го е*е за знака "Предимство", пешеходците си вярват, че са джедаи и т.н. Само си представям тея знаци къв бизнес са за ромоладите.
А иначе по темата - безмислени са всякакви спорове и са безпочвени всякакви агрументи. Аз имам хубаво усещане и съм оптимист. За последното ви съветвам и вас - не че помага, ама ми е гот!

Дай 102% от себе си! Винаги...
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Само това не ми става ясно защо натрапват ,че трябва да я купиш от частно лице?
Да не би ако я взема от автокъща да ми начислят ДДС?
Не би трябвало при положение,че ДДС-то е плащано веднъж от купувача при покупката на автомобила като нов.
Не би трябвало при положение,че ДДС-то е плащано веднъж от купувача при покупката на автомобила като нов.

vld написа:
.
Да
Автокъщата като ти издаде фактура с начислен ДДС няма да го плащаш, но ако я купиш без ДДС от автокъщата ще трябва да платиш ДДС като я регистрираш в България. Но това ДДС си е на базата на фактурна стойност, или ако нямаш фактура на стойността на зделката

- BMWgirl_Z8
- младши ентусиаст
-
BMW_POWER написа:....

Не искам слава и пари - искам бира и нафта на старите цени!!! http://www.bgpetition.com/protest-gorivo/index.html

- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Гледам,че темата се е отклонила много от първоначалния си замисъл.
Остават още 2 месеца и ще видим какво точно ще се случи.
Остават още 2 месеца и ще видим какво точно ще се случи.
38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3