Политическа.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: M5 E39

Re: Политическа.

Мнение от Centurione » 18 Юни 2014, 12:49

Борисов: На БСП, ДПС и "Атака" вяра не може да се има, реваншизъм до дупка сега
Борисов скъса лист с текста от постигнатото вчера съгласие на заседанието на Консултативния съвет за национална сигурност

До кога такива недорасляци ще ни управляват!? Просто не знам, как може такива хора, очевидно без никакво желание за приемственост и способност за диалог да са на такива позиции. Не им ли писна от деградантска политика. Цялата ни политическа история е изпъстрена с такива примери за скопени политици. Не искам да изглежда като защита на изброените от Боко партии, понеже и те са същите. И въпреки че имат толкова общо не могат да седнат на една маса като зрели хора...
Live forever or die trying

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 18 Юни 2014, 13:33

той борисов си го каза ония ден,сега ще им се наложило да управляват и още от сега започва с оправданията че нямало пари за това и онова и че било всичко съсипано.
Ама защо не изкарат един закон (то това никога няма да стане де),че като иска власт някой,после да не се оправдава като не може да си изпълни обещанията,за какво ми е някой дето ще управлява,ама започва с предисловия че няма да може нищо да направи ,щото виждаш ли било тежко положението,пък още повече някой да се превръща в някакъв месия

Потребител
Аватар

Мнение от Greaddy » 18 Юни 2014, 13:42

Е.Димитров написа:той борисов си го каза ония ден,сега ще им се наложило да управляват и още от сега започва с оправданията че нямало пари за това и онова и че било всичко съсипано.
Ама защо не изкарат един закон (то това никога няма да стане де),че като иска власт някой,после да не се оправдава като не може да си изпълни обещанията,за какво ми е някой дето ще управлява,ама започва с предисловия че няма да може нищо да направи ,щото виждаш ли било тежко положението,пък още повече някой да се превръща в някакъв месия

Една и съща песен пееш вече над година.Да кажем,че си купуваш кола на старо и си тръгнал с нея да речем към Пловдив и бързаш по работа ,но по пътя тя се разваля.Не мисля,че това е оправдание,просто предишните собственици не са я поддържали,това не е оправдание а просто факт!

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 18 Юни 2014, 13:47

Всичко е за пари..много пари и интереси :bang: Пред тях не играят обещания, морал, съвест, човещина, милост към малкото останал изнемощял народ от беднотия и мизерия. Всеки, който се докопа до властта никой няма да тръгне да оправя помиите на предишните ла**яри, а ще гледа да направи една тлъста банкова сметка, за да осигури на себе си, семейството /най-вече децата/, роднините и на някой друг приятел да му потръгне бизнеса като премахне/добави един-два закона и оня да натрупа и той..нещата са толкова дълбоки, че не 5, не 10, а може би 15 или 20 години ще са нужни, че да се въведе ред в държавата и то тепърва да тръгне да се изгражда.
Чак сега започвам да разбирам родителите ми и други познати по-големи от мен на възраст, които просто са се предали и гледат да осигурят на себе си, на семейството си най-вече нужни условия за нормална среда на живот докато могат и са на работоспособна възраст..никой, никой вече не вярва на тея кавали, ако ще извънземни да дойдат на власт..
Трябва всичките от преди 20 години /роднини/ имали допир до властта да се неутрализират и тяхното мнение да няма никаква тежест, да се изкарат всички сделки на бял свят на всеки един управляващ, всеки един досегашен политик /и на днешно време/ да се махне, да се махнат всички закони и наредби и да се изгради наново цялата конституция с всеки един закон, подточка, алинея и т.н. Да дойдат на власт нови и свежи умове, а не поредните идиоти, с никакъв трудов стаж..ще приложа един цитат на бюрека след който ми беше пратено лично съобщение да не пиша повече такива провокиращи коментари и с лек намек на заплаха..моя коментар беше "Сега не може ли? Или ще изкочат и други ла**а, които не засягат само него?? Страх ли ви е???"
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 18 Юни 2014, 13:59

един-два закона и оня да натрупа и той..нещата са толкова дълбоки, че не 5, не 10, а може би 15 или 20 години ще са нужни, че да

Те тва го разправяха и преди 15-20 години същото .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 18 Юни 2014, 14:02

Така е, просто народа е толкова обезверен, че просто не иска да гласува за никого, защото 20 години е тъпкан и неговото мнение не го зачита никой, а всеки който е имал познат, приятел, роднина с допир до властта се е облагодетелствал по отначало незаконен, после законен естествено начин и на днешно време като всеки бачка за по 300-400-500 лева, те с техния лев изобщо никой не ги интересува..важното е да се перат парите и да си трупат лева у сметката, пък друго зае*и :bang:
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 18 Юни 2014, 14:45

Greaddy написа:
Е.Димитров написа:той борисов си го каза ония ден,сега ще им се наложило да управляват и още от сега започва с оправданията че нямало пари за това и онова и че било всичко съсипано.

Една и съща песен пееш вече над година.Да кажем,че си купуваш кола на старо и си тръгнал с нея да речем към Пловдив и бързаш по работа ,но по пътя тя се разваля.Не мисля,че това е оправдание,просто предишните собственици не са я поддържали,това не е оправдание а просто факт!

Да бе,аз понеже ще знам кой е предишния,и като знам как е поддържал колата,да знаеш че точно ще я купя,а ако я купя,себе си ще обвинявам че съм го закъсал!
Аз ще ти кажа по друг начин нещата и според мен ще е по-точен примера.
Ти си шеф на някаква фирма и имаш служители,да,обаче идва някакъв и почва да ти обяснява какъв е професионалист,колко бачка,как може всичко и че е хубаво да уволниш някой и той да му седне на мястото и да почне да бачка,че да види фирмата ти просперитет.
Хубаво,уволняваш този който заема мястото и назначаваш новият,новият пък почва да обяснява че предишния нещо не направил,че стола на предишният бил счупен и не му било удобно да работи,че предишният не си водел бележки и сега тоя не знае какво да направи,че не можел да работи в такава обстановка,но пък държи заплатата да му се плаща в срок,че дори иска и повишение,защото инфлацията го цъка и държи да има отпуска,защото така му се полага ...На мен това по ми прилича на някакво женско поведение (въпреки че и жените вече не се държат така,все някой друг да им е виновен) и това е факт,пък на който му харесва подобно поведение няма какво да го съдя,все пак е демокрация :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 18 Юни 2014, 16:48

.....пак е демокрация ...

Те от тая дума тръгна всичко надолу през 1989 г.
Едни я разбираха като евтини дънки райфъл и бонбонки тик-так във кварталната бакалия ,обаче други по случайност :mhihi: заемащи шефските постове я разбираха като якото крадене ,ама не такова кокошкарското като преди 1989г ами наистина якото крадене да стигне до девето коляно.Първите си получиха парцалките и сега зяпат по витрините на магазините като гаврошовци, вторите ги виждаме всички вече къде са ,щото изпълзяха на челото на народа като въшка кога се насмуче.Те това е демокрацията в БГ.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 18 Юни 2014, 18:34

След време в учебниците по история, така ще се илюстрира премиера Орешарски :mhihi:
За другото не знам, кво се дъвчите, както Путя влияе в източни държави, така и САЩ/ЕС им развалиха четворката белот за евраАзия.
Ясно е че в Украйна конфликта е подкладван от ЕС/САЩ но Путин и Янокович се опитаха да си напазаруват Украйна, а тва никой няма да го позволи.. ако украйнците искат с "Россия" да, но не и на сила! както и да правят някъв съюз на запад заплашващ ЕС.. да си го правят на изток и на юг, може и с Китай, вземие да си върнат територията която винаги им е принадлежала :mrgreen:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 18 Юни 2014, 18:47

и да правят някъв съюз на запад заплашващ ЕС.. да си го правят на изток и на юг, може и с Китай, вземие да си върнат територията която винаги им е принадлежала

Тези от империята на Чингиз хан ли ?
Нещо голямо се мъти пак в близкия изток .Пак терористи ,петрол ,наркотици и демокрация омесени добре но малко превтасали през последните 10на години.От няколко месеца ,основно след като не можаха да ударят Сирия .

Потребител
Аватар

Мнение от Greaddy » 18 Юни 2014, 19:16

Е.Димитров написа:
Greaddy написа:

Да бе,аз понеже ще знам кой е предишния,и като знам как е поддържал колата,да знаеш че точно ще я купя,а ако я купя,себе си ще обвинявам че съм го закъсал!
Аз ще ти кажа по друг начин нещата и според мен ще е по-точен примера.
Ти си шеф на някаква фирма и имаш служители,да,обаче идва някакъв и почва да ти обяснява какъв е професионалист,колко бачка,как може всичко и че е хубаво да уволниш някой и той да му седне на мястото и да почне да бачка,че да види фирмата ти просперитет.
Хубаво,уволняваш този който заема мястото и назначаваш новият,новият пък почва да обяснява че предишния нещо не направил,че стола на предишният бил счупен и не му било удобно да работи,че предишният не си водел бележки и сега тоя не знае какво да направи,че не можел да работи в такава обстановка,но пък държи заплатата да му се плаща в срок,че дори иска и повишение,защото инфлацията го цъка и държи да има отпуска,защото така му се полага ...На мен това по ми прилича на някакво женско поведение (въпреки че и жените вече не се държат така,все някой друг да им е виновен) и това е факт,пък на който му харесва подобно поведение няма какво да го съдя,все пак е демокрация :mhihi:

И все пак да кажем ,че твърдо си решил да я вземеш тая кола въпреки проблемите.Това че се е счупила не е по твоя вина и би следвало да си кажеш на предишния,че той е виновен.Това е просто факт не мрънкане нали.Иначе и твоят пример е уместен!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 18 Юни 2014, 19:39

.
Последна промяна steeN на 02 Сеп 2019, 12:07, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от miro20 » 18 Юни 2014, 21:14

Ясно е че в Украйна конфликта е подкладван от ЕС/САЩ но Путин и Янокович се опитаха да си напазаруват Украйна, а тва никой няма да го позволи.. ако украйнците искат с "Россия" да, но не и на сила!

Точно че първоизточника на всичкото мазаво е уплахата на Путя от посоката която Украйна сама избра след толквоа месеци протести .
На тези протести бяха и украинци и руснаци.Това незнайно как ВСИЧКИ го забравихте !
После се почна със измишльотините и руската пропаганда.
Не знам какъв "пръст" имат хамериканците в цялата ситуация, според мен те действат в свой интерес, но в случая с Украйна са винаги СЛЕД руснаците.
Нещата в региона винаги са се диктували от руснаците.
И позициите им и службите им са тотално под техен контрол.
В това няма и грам съмнение.
Затова и самата Украйна не може да се справи еднозначно с нищо.
Нито службите им са служби , нито армията армия.
Именно това позволява на Путя да си играе с тях като котка с полу-умряла мишка.

И ако сравним кой какви лъжи пуска на фронта в медиите , защото медиите са негласната пета колона във всяка война, та просто ми подскажете кога и къде като количество и масовост има по големи лъжи и фейкове от руската пропаганда. ?
Не случайно цитирах много от тях :
и тук : viewtopic.php?f=4&t=341790&start=2685#p3928121
и тук viewtopic.php?f=4&t=341790&start=2670#p3927994

За подобни лъжи се сещам от западните медии единствено когато отразяваха войната в Грузия и в Сърбия...
Но дори там снимките във медиите им не бяха кой знае какъв фейк - просто журналята плащали на някоко военни да заемат стойка или да прозиведат няколко изстрела , което после в емисиите се представяше като "стрелба на живо от гореща точка"...
Да, манипулиран журналистически театър, но поне не лъжеха какво е снимано, като този техен театър не може да се сравни по наглост с руското манипулиране и откровенни лъжи които споменах по назад с линкове, снимки и цитати от истиснките факти .
И как представят едно нещо за коренно обратно.
Не им пука руска жестокост да я представят за украинска, както и да пускат елементарни фотошопове и снимки от обикновенни филми на ужасите, плюс снимки от конфликти от Ирак , Сирия, преди амнайсет години .... :kuku:

И тука някои продължават ли продължават да вЕрват и да го изтъкват като аргументи за "фашистката хунта" в Украйна...

Наистина, просто си припоменте как започна Майдана... и как руснаците всичко обърнаха наопаки.
Да, трябва малко повечко четене и акъл но... поне не се излагайте с отдавна доказани руски лъжи.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 18 Юни 2014, 22:30

А бре колега ,ти какво очакваш от руската страна ...да тръби по цял свят какво прави или украинските ултраси да си качват снимки във фейса със отрязани глави на руснаци ? Между впрочем ония с чалмите точно това правят ,снимат като екзекутират .Турция още не признава точно след 100г геноцида над арменците и клането на 1.5 млн арменци ти чакаш някой да си признае сам какви зверства е извършвал .Няма да го дочакаш това е ясно.Не е ясно как ще завърши тоя конфликт .Аз като ги гледам дотук как се развиват събитията , етническата карта се разиграва и това няма нищо общо с газ ,нефт ,евросъюз,Избори,демокрация и т.н .Просто е една скотобойна наште срещу ваште и зъб за зъб око за око.
Близо 400 наемници от американската фирма Academi ("Академия") участват в Украйна заедно с украинските войници и милиция в операции срещу проруските активисти, разкри германският в. "Билд ам Зонтаг". Според информации на германското външно разузнаване БНД, което вече информирало правителството в Берлин, американските наемници координират и ръководят партизански операции срещу прорускитеСега

от тук

http://www.segabg.com/article.php?id=698171
Сега тия дето плащаха на наемниците майданци само потриват ръчички от удоволствие.Щастието им ще бъде пълно ако Путин прати танковете в украйна но няма да го направи ,не вярвам да е толкова тъп.
Наистина, просто си припоменте как започна Майдана... и как руснаците всичко обърнаха наопаки
.
Е ти си припомни как започнаха тука протестите срещу енергото и как се обърнаха наопаки после за сваляне на власта .Малко ултраси ,разбити глави и нон стоп въртене по телевизиите кръвта по паветата - за три дена всичко свърши.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от miro20 » 18 Юни 2014, 22:45

Вече ти отговорих "за етническата карта".. ама виждам грам не си прочел щом си пееш същите глупости :)
Както и да е... не ми се повтарят очевидни неща, и не ми се спори с хора, приели за аксиома че каруцата се слага пред коня. Аку мъ разбир'ш

хаха :) Пак ли слагате тези фантасмагории за наемниците ?
Забрави обаче да добавиш и източника.. - "съобщи в. "Известия", цитирайки анонимни източници"

Преди време бях търсил и прословутото видео от немската медия , на тези американски наемници, и се оказа че има само едно видео, и то от площад ?!?!?!? където няколко във пълно бойно снаряжение сноват насам натам покрай тълпа хора...
И се зпаитах.. брех ... тези наемници нинджи , които са най най конспиративната жестока "частна" армия, така ли действа ? - наемат я да снове по площади между демонстранти ???
А ти замисли ли се какъв нонсен се това ? :) :) :kuku:

И ако се върнем на "източниците " се сещам за .. милионите изхарчени за платени статии и дезинформация на руските спамери-тролове.... :clap:

Всъщност, остави ме мен , най най най тъпия у форумъ, но поне няма да е лошо да се запознаете и с доклада на ООН за ситуацията.
http://www.un.org.ua/images/stories/Ukr ... Report.pdf
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата