Политическа.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Политическа.

Мнение от miro20 » 18 Юни 2014, 9:59

Petrolhead написа:Миро хабиш се излишно.
тези с които спориш не са нормални хора, има нещо повредено там. разгледай им мненията.

украинците намериха истинския враг и ще го преборят, а българите какво ще правят? врагът е същия, но тук е приет с хляб и сол.

Мен друго ме притеснява.. - при един такъв сценарий и сепаратизъм у нас, кой ще ни защити ?
Та в много региони не можеш кафе да си поръчаш на български, д ане говорим за баничка или дюнер....

Добре , знаем че сме руски троянски кон и в ЕС и в НАТО, т.е. НАТО са лошите гайс , значи ще се обърнем към Путя ли ?
А Путя ще каже - ами оправяйте се... ето и ние направихме така в Крим и Украйна, така че турския сепаратизъм е най демократичното и логично нещо.
А да, и направете си референдумче, като ние в Крим и "новоросия" - Референдум в турские райони, под дулата на турски аскер , без жирналисти и наблюдатели, ще е най демократичното решение , както ние руснаците го правим !

Турция пък от своя страна , като член на НАТО ще каже като Путя говори за руските спецназовци - ние нямаме ниииищо общо нииищо общо :)
То тва през границата дето минава е мирно турско опълчение, което се връща в БГ от гурбет.

А ние пък, от друга страна, собствена армия почти нямаме, да не говорим за подготовка и качество .
Във всеки сигански квартал ще я изгонят с прашки дори, да не говорим за изцяло турските райони
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 18 Юни 2014, 10:18

hell's angel написа:П.П. За AGRI, границата ще я местим ли ? :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Заради агрито не, ама ако държавата не оправи естакадата, румънците имат право да дръпнат границата с 15км :mhihi:

миро и ацер, кво общо има, че някъв пиян руснак/украинец е дал Крим на Украйна и никой не е смеел да му каже, че е пиян на талпа...с територията на България? Примера ви е куц колкото си иска.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ///M43
Мечтае да кара: в изтребителната авиация
Детайли за колата: компот в сливов цвят

Мнение от _galio_ » 18 Юни 2014, 10:19

miro20 написа:Мен друго ме притеснява.. - при един такъв сценарий и сепаратизъм у нас, кой ще ни защити ?

Сами.
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от miro20 » 18 Юни 2014, 10:33

Сондьора написа:
hell's angel написа:П.П. За AGRI, границата ще я местим ли ? :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Заради агрито не, ама ако държавата не оправи естакадата, румънците имат право да дръпнат границата с 15км :mhihi:

миро и ацер, кво общо има, че някъв пиян руснак/украинец е дал Крим на Украйна и никой не е смеел да му каже, че е пиян на талпа...с територията на България? Примера ви е куц колкото си иска.

ъхъ... че пак се сетих - а пък Кувейт си е исконна Иракска територия , нали ? Саддам справедливо я анексира .
Ма пък лошите янки му развалиха рахатлъка...

От друга страна - ми айде тогава България на три морета а ? :) аз съм ЗА , имаме всякакви исторически териториални основания.
А пък ако се змислим за коренното население на Крим - кримските татари, бих отишъл и по надалеч - Да си върнем Крим на Велика България ! :)

Като оставим това, сериозно казано, никой не си прави илюзии ЗАЩО Путя си завзе Крим.
Това няма нищо общо със спора кой кога е дал тази територия и на кого е била през вековете... няма нищо общо и със защитата на руското население от... от какво и аз не знам, тъй като никой никога не ги е заплашвал...
ИСтинската причина за превземането на КРим е изцяло военно-политическа. И нищо повече.
Така че да оставим останалите алабалистики и глупости
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 18 Юни 2014, 11:23

Хахаха,кои са тея райони,дето не може да си поръчаш кафе на български бре :banghead:
Аз обикалям доста и съм ходил по тея райони и на всякъде няма проблем да си поръчаш каквото и да е.Баси филмите си съчинявате и защо после има омраза и защо дпс взима нови територии от тези райони...
За Украйна съм със смесени чувства,хората трябва сами да си изберат пътя по който да вървят ,обаче се оказва че от една страна ги бутат амариканците,от друга руснаците и ония се клатят между двете посоки.Разбира се,ще си получат "демокрацията" ,обаче няма да е тази демокрация която и ние искахме ,а ще е демокрацията която ние получихме,в едно със всички рестрикции.А руснаците си пазят интересите естествено,путин като президент ли е,премиер ли е,не го знам каква длъжност в момента че много се сменяваха,та той брани интереса на русия,те и за това го харесват повечето руснаци и го мразят украинците.Друг е въпроса че някой хора не могат да гледат обективно на нещата,не виждат че все пак има конфликт в украйна и този конфликт се подклажда от някой други държави.
А обективните кажете,как така всички скочиха срещу русия че пратила военни в украйна,а путин отрича и как в същата постановка американците ходят в чужда държава и никой не им налага санкции...това честно ли е?! (въпроса е риторичен)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 18 Юни 2014, 11:35

.
Последна промяна steeN на 02 Сеп 2019, 12:06, променена общо 2 пъти
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 18 Юни 2014, 11:35

Опааа! :) Хайде да се разберем - ако е война, следователно признавате съществуването на ДНР и ЛНР, ако е АТО, значи подкрепяте бомбардирането на цивилно население в градски райони...

Разберете се, кое, какво!
Без страх, без спирачка!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 18 Юни 2014, 11:37

steeN написа:Кажи къде са ходили американците и ще ти кажем разликата, нямаш проблеми.

Да бе,то винаги има оправдание...но ей така за примера-Либия,Сирия...?!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от steeN » 18 Юни 2014, 11:42

.
Последна промяна steeN на 02 Сеп 2019, 12:06, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 18 Юни 2014, 11:43

miro20 написа:ъхъ... че пак се сетих - а пък Кувейт си е исконна Иракска територия , нали ? Саддам справедливо я анексира .
Ма пък лошите янки му развалиха рахатлъка...

От друга страна - ми айде тогава България на три морета а ? :) аз съм ЗА , имаме всякакви исторически териториални основания.
А пък ако се змислим за коренното население на Крим - кримските татари, бих отишъл и по надалеч - Да си върнем Крим на Велика България ! :)

A сценария в Гренада ? :mhihi:

Ваш'та стана малко - ако се обединим с Македония един ден, да припявате с гърците и сърбите... :mrgreen:
Ubi dubium, ibi libertas

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от hell's angel » 18 Юни 2014, 11:59

steeN написа:Кажи къде са ходили американците и ще ти кажем разликата, нямаш проблеми. Изобщо не е риторичен върпроса (нито пък в геополитиката има понятие "честно").

Давай :mrgreen: , ако ти е трудно с езика, казвай - ще помагаме :mhihi: :mhihi: :mhihi:

http://newsland.com/news/detail/id/721744/
Ubi dubium, ibi libertas

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от steeN » 18 Юни 2014, 12:14

.
Последна промяна steeN на 02 Сеп 2019, 12:07, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от hell's angel » 18 Юни 2014, 12:21

Аре, са не се пра'Й на Миро и ти :mhihi: :mhihi: :mhihi:

И аз не съм го чел изобщо, щото сърчнах за дълъг списък, ама със сигурност има къде да поспорим :mrgreen:
Ubi dubium, ibi libertas

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 18 Юни 2014, 12:26

steeN написа:Произволен пример...

1996 - 17 июля 1996 года рейс 800 авиакомпании TWA взорвался в вечернем небе недалеко от острова Лонг Айленд и обрушился в Атлантический океан — все 230 человек на борту погибли. Есть веские доказательства, что Боинг был сбит американской ракетой. Мотивация этой атаки не установлена, среди основных версий - ошибка во время учений и устранение неугодного лица на борту самолёта.

:kuku:

ми аз да ти кажа не виждам проблем да се случи нещо подобно и да бъде потулено ...
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 18 Юни 2014, 12:48

Добре де ,в крайна сметка намесена ли е САЩ в конфликта в Украйна ?
Като така услужливо цитирате резолюции на съвета за сигурност ,малко се поинтересувайте как САЩ са отработили тоя момент с войната .Общественото мнение е манипулирано във всеки един от тия конфликти .Какво става в държавите "богопомазани "от американската демокрация ? Всичко е надолу с главата .Ирак е на път да се превърне в държава на тероризма и радикалния ислям .Либия е също половината контролирана от терористи и контрабандисти ,Египет до оня ден се клаха християни под знамената на ислямски братя,Афганистан същата работа ....и да не ги изброяваме всичките ,списъка е достатъчно дълъг.
Насаждането на етническа омраза ,създаването на регионални конфликти и войни , икономически упадък и неравенство - това е държавна политика на САЩ и Основна доктрина на външната им политика спрямо близкия изток . Това ли е цената на ликвидната им валута ? Да си заврът доларите и демокрацията там където искат и да се занимават с нигата в собствената си провинция .На европа не и трябват американска демокрация качена на самолетоносачи.
Последна промяна Jordana на 18 Юни 2014, 12:50, променена общо 1 път
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата