Навигационни карти за Business и Professional навигации
Модератор: Технически модератори
- nrusev
- Потребител
-
- Кара: F10 530d
Re: Навигационни карти за Business и Professional навигации
Здравей те искам да попитам следното нещо имам BMW 530d f10 MPOWER пакeт 2012г. Можели да ми обясните каква е работата със навигацията чета по горните постове може да съм HDD в колата или да имам DVD.Не съм сигурен за нито едното и нещо почвам да се бъркам.Ще съм ви благодарен.Извинявам се ако това което питам е прекалено нелепо.
- MadChicken
- Legendary
-
- Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX
С HDD е навигацията със сигурност, колега. 2012г би трябвало да е CIC все още. Картите се инсталират след въвеждане на активационен код, който се генерира спрямо шасито на колата. Не си написал от кой град си за да те ориентираме за колега, който да ти съдейства. Ако си от Бургас мога да помогна. Иначе при официален дилър - 400лв 

Only dead fish follow the stream...
- nrusev
- Потребител
-
- Кара: F10 530d
Да съжалявам че не съм го написал от София съм.Това което ми прави впечатление че за Германия Италия и България имам подробни карти ама за Гърция и другите нямам никаква и не работи изобщо.400 лева за код си е убийство онзи ден ми откраднаха страничните огледала и уж оригинални бяха 250лв. Сложиха ги и се оказа че неса оригинални в Ebay са по 17 пауда същите.
- marto74bg
- Потребител
-
- Кара: G02 X4
- Детайли за колата: Xdrive 30d
Здравейте! Като нов собственик на Х1 имам няколко въпросчета относно навигацията. Тя е тип Professional и картите в момента са Premium 2011. За София гледам че са подробни, но за останалата част от БГ са доста зле. По-напред в темата видях линкове за версия от 2013г и въпросът ми е тя ли е последната или има и по-нови от 2014? Ако някой е слагал по-нова версия то дали покритието вече включва и останалите градове от БГ или пак само София? В смисъл има ли смисъл да се слага по-нова? Ако евентуално се намери по-нова версия, например 2014, то мога ли директно върху 2011 да я инсталирам? Тъй като предполагам версията е CIC то вероятно ще ми трябва и отключващ код. Е-мейла който колегата ivo1bg е постнал на 33 страница в темата на човек който дава код срещу 50$ дали още е активен? Благодаря предварително на отзовалите се да помогнат с информация!
- ivo1bg
- FC BAYERN
-
- Кара: 17' 540 I
- Мечтае да кара: Безаварийно
Последната версия за CIC навигациите е 2014-1. Онзи мейл може и да бачка, но не съм сигурен, че човека си го смени няколко пъти.
Sent from my GT-P6800 using Tapatalk 2
- marto74bg
- Потребител
-
- Кара: G02 X4
- Детайли за колата: Xdrive 30d
ivo1bg написа:Последната версия за CIC навигациите е 2014-1. Онзи мейл може и да бачка, но не съм сигурен, че човека си го смени няколко пъти.
Да, емайла работи. Вече успешно ъпдейтнах до 2014-1. Картите са доста подробни. Мерси за информацията.
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Момчета, днес на една Х5-ца 2004-та пробвах и диска за 2014-та от раздела за е60 и този от 2013-та който е в тази тема, на едно е92 и на е60 2008-ма тръгнаха преди, днес на Х5-та не иска да тръгва, пише нещо на италянски че не е правилния диск и т.н, някой да е имал проблеми с дисковете от тук за Х5, записвал съм ги на най-бавната скорост, на хубави двд-та!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- ivo1bg
- FC BAYERN
-
Едните навигации са един вид, другата е друг вид. Отиди в е39 подфорума и там в темата за навигациите свали второто двд за High версията.
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
стана колега, мерси много за отговора! 

Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- Facheff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 740xd lci M-Packet
Колеги,здравейте предстои ми пътуване до Истанбул ,като там ще остана за 4 дена и ми трябва навигация за града
Един приятел ми записа навигация,но на нея няма Турция
Та въпроса ми е, някой може ли да ми помогне да си намеря навигация за Турция и да си я запиша на ДВД диск като сегашната ми навигация...
Колата е Х5 е70 4.8и ,Благодаря !

Колата е Х5 е70 4.8и ,Благодаря !
- ivo1bg
- FC BAYERN
-
Карта на Турция няма за Профешънъл навигациите. Има само за Премиум.
- High_Class
- Потребител
-
Привет, колеги !
В момента съм с бизнес навигацията (малката навигация) на (Х5, 2011г.) Има ли как да я сменя с голямата навигация има ли как къде може да стане това?
Благодаря предварително !
С поздрав.
В момента съм с бизнес навигацията (малката навигация) на (Х5, 2011г.) Има ли как да я сменя с голямата навигация има ли как къде може да стане това?
Благодаря предварително !
С поздрав.
- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
Е53 с МК4 при слагане на диска ме позиционира в град Кърджали а в същото време съм в град Плевен
проблем в навито ли е или въпрос на настройки
проблем в навито ли е или въпрос на настройки

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
Здравейте,колеги!Брат ми си закупи BMW X5,2007 г. но не можем да разберем какъв модел е навигацията.Business или PROFESSIONAL .Благодаря предварително.
- rafa224
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 G05
vvf написа:Здравейте,колеги!Брат ми си закупи BMW X5,2007 г. но не можем да разберем какъв модел е навигацията.Business или PROFESSIONAL .Благодаря предварително.
И дали въобще има. Дай повече инфо с малък или голям дисплей е Х-са? На дисплея има ли опция за навигация?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.