Политическа.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Re: Политическа.

Мнение от hell's angel » 11 Юни 2014, 21:19

ineedmoney написа:
hell's angel написа:btw ( че чак сега ти прочетох цялото писание) къде съм го твърдял, т'ва горното дето ми го оспорваш ? :kuku: :mhihi:

ми назад го прочетох докато спорехте с някой...то това ме и провокира за фермана....освен ако не сте говорили за САЩ :mhihi: :mhihi: тогава първото изречение на т.3 отпада, но другото остава

Размени ги, ако ти се вписват повече :mrgreen:
И като ми отговаряш сериозно, имай в предвид, че 80% от писанията ми в тая тема са на бъзик, особено що се отнася до хардлайнърите и Бийтълс. Т'ва с цел да не се хабиш с ферманите :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Ubi dubium, ibi libertas

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 11 Юни 2014, 21:52

всички сте в грешка, в България има 3 партии, на пелемените, на емал паша татлъсъ (пак като пелемени ама турски) и на брюкселско зеле, последното е най-гадно, но и най-безвредно за здравето :mrgreen: всичко друго е подправки за цвят и мирис
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от aristocrat » 11 Юни 2014, 21:56

На мен ми е интересно какво е мнението на колегите за реформаторския блок като цяло?
Мисля, че няма смисъл да се обсъждат партии, които вече са били на власт и доказано не работят за интереса на избирателите си и като цяло българския народ.
Решението трябва да бъде в избор на съвсем нови хора, които или не са били в политиката досега, или най-малкото не са управлявали.
Въпросът е коя е тази нова партия и как избирателите да я разпознаят. Вече народът беше много дълго лъган, особено от месии като цар Монко и бат Бойко...
Изобщо ми е непонятно как има хора, които да гласуват за тия рекетьори от ГЕРБ. ГЕРБ имаха цялата власт да направят каквото искат.
Защо ГЕРБ не обелиха дума за електронно гласуване; за задължително гласуване?; забрана на турците да идват с рейсовете да гласуват?; забрана да гласуваш, ако нямаш средно образование?
Ако българският избирател имаше малко акъл, щеше да гласува масово за партии, които не са били в парламента, а не да гласува за доказано провалили се...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 11 Юни 2014, 22:02

hell's angel написа:И като ми отговаряш сериозно, имай в предвид, че 80% от писанията ми в тая тема са на бъзик, особено що се отнася до хардлайнърите и Бийтълс. Т'ва с цел да не се хабиш с ферманите :mhihi: :mhihi: :mhihi:

явно не съм уцелил пост от 20-те % :yes: :bchug:
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 12 Юни 2014, 0:16

aristocrat написа:=
Мисля, че няма смисъл да се обсъждат партии, които вече са били на власт и доказано не работят за интереса на избирателите си и като цяло българския народ.
Решението трябва да бъде в избор на съвсем нови хора, които или не са били в политиката досега, или най-малкото не са управлявали.
Въпросът е коя е тази нова партия и как избирателите да я разпознаят. Вече народът беше много дълго лъган, особено от месии като цар Монко и бат Бойко...
Изобщо ми е непонятно как има хора, които да гласуват за тия рекетьори от ГЕРБ..

Да докажеш нещо трябва доказателство, щом ГЕРБ е първата партия след БКП, която печели за 8-ми пореден път избори, това вече е доказателство че грешиш.
Защо хората Не избраха 8 пъти подред бсп,сдс, ндсв, вмро, атака, дпс, витков, зелени, сини, бембяни а ГЕРБ? вместо да праскате емотиконки като деца, някой да отговори на този феномен - 8 пъти? и оцеляха след най-голямата финансова криза от 1930-та насам.

Фактите си остават факти, реално, никой друг за 24г не беше оставил дпс извън властта ;) Никой друг не извади далаверите на бсп/дпс пред обществото, започнаха война, ВСИЧКИ партии на прехода се обединиха срещу герб, освен НФСБ, абсолютно всички партии!! това е толкова видно, неестествено и прозрачно, че няма какво да се коментира.. Да мразиш бсп/дпс просто отиваш да гласуваш за техният "враг". Хората също помнят кога за първи път спряха убийствата и отвличанията, кога работеха фондовете, кога се строяха залите, магистралите и обектите, та затова хората гласуват за герб.. а "рекетьорите" и "групировката герб" остават някъде в устата на станишев.

Пешките отдавна бяха подредени, изиграни и играта върви към своя край, ако герб си изиграят правилно ходовете бсп и дпс ще са шах и мат и се отива към двуполюсен модел ;) Няма нищо по-добро за държавата от това да има 3-4 партии а не 60. С няколко партии ще знаем кой носи вината и няма да избираме толкова партии, а личности.. дори не мога да си го представа, дебат между 2-ма кандидата, кой ще направи повече за бизнеса :D Амин
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от aristocrat » 12 Юни 2014, 0:40

Не е в устата на Станишев, а на хора, които вече са си патили от рекета на ГЕРБ. Бат Бойко от контрабанда е натрупал достатъчно ресурс, за да купува гласове, да си печата бюлетини и да си ги пуска, както и да манипулира общественото мнение чрез медиите. Да не говорим, че се оказва и натиск за гласуване. Аз също съм гласувал за ГЕРБ, когато смятах, че могат да направят нещо, но за цял мандат освен простотиите на Борисов по телевизията, друго не видях.
И ти съвсем точно си го каза, хората видяха управлението на ГЕРБ и излязоха на улицата, за да свалят правителството...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 12 Юни 2014, 2:53

.
Последна промяна steeN на 02 Сеп 2019, 12:04, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от hell's angel » 12 Юни 2014, 9:14

Аз за това доуточних в скобите, че все вие трудно да разберете какво искам да кажа без да ви пиша инструкции :mhihi: Ееее таман дойде време да вкараме Сорос и НПО-тата и се отказа :mrgreen:
Ubi dubium, ibi libertas

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от miro20 » 12 Юни 2014, 9:26

ресурс, за да купува гласове, да си печата бюлетини и да си ги пуска, както и да манипулира общественото мнение чрез медиите. Да не говорим, че се оказва и натиск за гласуване

Ъхъ... пък аз съм чувал от един , дето пък чул от братчед си от махалата, че един път видял стани шеф кат минал и бил казал че виждал ББ да яде деца .... вай вай вай .....
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 12 Юни 2014, 9:49

miro20 написа:
не го харесвам бареков още като водеше новините,ама докато подкрепяше борисов му се радвахте,в един момент борисов каза че е дудук и всички-айде,бил дудук и капут,а това че борисов се прегръща с доган и беше обещал,а сега и ще изпълни една частна магистрала на турците нищо не казвате.

Чакай сега, айде да оставим "харесването" и нехаресването.Защото това не е аргумент за парите му и незаконното финансиране.
Аз ти говоря за парите му , а ти къде литна за ББ , за жирналист какъв бил, после кво що .... били "сме" го харесвали бла бла бла... де го чукаш де се пука...
А това че намекваш на "жертви на пропаганда" , не знам , но ми се струва че си ти .

Та...трябва да си спал последните години , за да се чудиш какви са противоречивите му стъкмистики, какви са му дружките, а кои банки и хора е свързан , последно имаше и оценка на кампанията му кокло милиона е и т.н. и т.н..
Умишлено не давам линкове, щото и дете може да намери предостатъчно инфо,
Успех с гугленето .
:)

За цветовете на партиите... много задълбавате.. нещата са по прости... Нито сините са сини, нито левите са леви... десни жонглират с ляв популизъм , цоциалистите - лобират с десни мерки... примери много ... но не е там въпроса.. това са си бизнес проекти, които най очертано са избистрени в анти-конституционната партия ДПС.
Другите къде по успешно къде не имитират нейния изпитан бизнес модел, преплетен в политиката.
Което както казвам е световното наименование на "МАФИЯ".

Да , трябва да изберем някакви политици , които все пак да дават някаква нормална насока. То е ясно че ще си лобират за свои фирми, за свои хора, ще крадат, и т.н.
Но не казвам "всички са маскари". НАпротив. То поцял свят са така, просто приемаме реалностите и гледаме напред, и ГЛАСУВАМЕ.

Няма как да съм аз колега,щото гледам само в една партия си се съсредоточил и ясно са ти посочили врага по когото да заклеймяваш.
Ако беше обективен,а ти не си,щеше да видиш че всички медии плюят против една нова партия ,която набира някаква сила,пък и дори да е к..т или какъвто там вика бойко,което е интересно,защото не излязоха всички неща,кой купувал,кой продавал,а пък за герб няма нито един сигнал или нещо подобно,а това не е точно да са безгрешни.
Помисли върху тези неща,не ми обяснявай че аз съм "паднал" от някъде,защото толкова години съм ги гледал нещата,познавам и някой хора и вече познавам модела по който се манипулира по-лабилните мозъци (а те са преобладаващи в обществото в което се намираме),на избори,последните години гласуват 80% от промити мозъци и едва 20% хора ,които могат да мислят,а от не гласуващите ,хората които виждат реално нещата са повече от 90% и не гласуват,защото виждат първичната простотия в лидерите на партиите.
И пак ще каза,една моя поговорка,в смисъл моя-аз съм си я измислил:"Само глупак може да се вози на въртележка и да си мисли че пътува"
А,да добавя за костинбротските бюлетини-това е случай ,в който си личи колко изкривено може да е едно мислене.
Какво имам в предвид-очевидно се е знаела истината преди изборите и гръмна в деня на изборите,което си беше нарочно,но самият факт че печатницата е на активист на герб,че са напечатани сума ти бюлетини без да е било нужно,говори за чудовищна манипулация,какво направиха обаче-изкараха се невинни,че не било така и някакси затихнаха нещата,но само си представете че печатницата беше на някой активист на бсп или дпс...малиии :mhihi:
Типична реакция на не обективност.
Абе незнам ,аз не харесвам някой да ме нарича "куче" и да ми говори както едно време говореше тодор живков-от първо име "аз дадох,ще дам,ще помисля и може да дам..",както и селските лафове,особено на някой международен форум или трибуна,очевидно обаче че на някой българи им харесва подобно просташко поведение и се радват.
Последна промяна Е.Димитров на 12 Юни 2014, 10:05, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 12 Юни 2014, 10:03

и сега като въведат задължителното гласуване, вие негласуващите за кой ще гласувате и как, с невалидна ли как ще гласувате ми е интересно :mhihi:
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 12 Юни 2014, 10:06

Doberman_vas написа:и сега като въведат задължителното гласуване, вие негласуващите за кой ще гласувате и как, с невалидна ли как ще гласувате ми е интересно :mhihi:

Ще гласувам или с невалидна или за някоя партия ,която ми харесва,щях да гласувам за вмро,ама се гушнаха с бареков и отпадат като вариант

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от hell's angel » 12 Юни 2014, 10:12

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

Изображение
:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Ubi dubium, ibi libertas

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 12 Юни 2014, 10:27

Тази е валидна :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от miro20 » 12 Юни 2014, 11:26

Виж сега.. другарю Е.Димитров, незнанието или необразоването не са аргумент.
Помолих те най учтиво преди дапишеш глупости и субективизми , да чукнеш поне гугъл... излизат ВСЯКАКВИ коментари, някои оборени, някои не.
Ама не.. чукча не читатель, чукча писатель :)

Какво имам в предвид-очевидно се е знаела истината преди изборите и гръмна в деня на изборите,което си беше нарочно,но самият факт че печатницата е на активист на герб,че са напечатани сума ти бюлетини без да е било нужно,говори за чудовищна манипулация,какво направиха обаче-изкараха се невинни,че не било така и някакси затихнаха нещата,но само си представете че печатницата беше на някой активист на бсп или дпс...малиии :mhihi:

Чак незнам как да коментирам и тази глупост.
Само ще ти припомня че протоколите пък се печатаха от бесепар.
Е И ?
За бюлетините пак накратко казано - беше предварително подготвен червен сценарий-компромат.
Всичко се оказа надут балон без грам покритие, но свалиха проценти точно в дена преди зиборите, благодарение на класическо мероптиятие, в стил ДС '70-те години.

По назад съм давал статии на Сугарев, щото само при него видях подробности , които другаде ги нямаше... както и за балона "подслушвания" и т.. и т.н..
ама едва ли си ги чел.. чукча не читатель.... :)
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата