Проблем с ТУРБОТО
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- jameson46
- Потребител
-
- Кара: BMW E46 330d
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Facelift 2003г.
Проблем с ТУРБОТО
Колеги,имам проблем с турбото.Когато карам на 5-та или 6-та скорост турбото просто изключва,най често се случва на баир.Когато изгася колата и я запаля отново се оправя.Някакви идеи от какво може да е .Колата е 320д 150 коня 2004 г ако е от значение.
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Re: Проблем с ТУРБОТО
jameson46 написа:Колеги,имам проблем с турбото.Когато карам на 5-та или 6-та скорост турбото просто изключва,най често се случва на баир.Когато изгася колата и я запаля отново се оправя.Някакви идеи от какво може да е .Колата е 320д 150 коня 2004 г ако е от значение.
Трябва ти диагностика има проблем с налягането или пренадува или му е малко затова влиза в авариен режим и като изгасиш и запалиш се оправя до следващия път, може и клапана да е блокирал и да има нужда от профилактика, пробвай да го раздвижиш на ръка няколко пъти.
- enkay
- Потребител
-
- Кара: E46 320D 204D4
- Мечтае да кара: Moskvich 2140 Turbo
Re: Проблем с ТУРБОТО
колега аз имах много сходен проблем с баирите и забиването на високи предавки, оказа се това EGR Pressure Converter/Control Valve http://img508.imageshack.us/img508/1016/pczoomfi4.jpg вземай само на Pierburg, другите са боза
после драсни на кажеш какво е станало

3 мнения
• Страница 1 от 1