Политическа.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ///M43
Мечтае да кара: в изтребителната авиация
Детайли за колата: компот в сливов цвят

Re: Политическа.

Мнение от _galio_ » 10 Юни 2014, 16:23

aristocrat написа: ...

Следващата управляваща коалиция ще е ГЕРБ-ДПС-ББЦ.

Готов съм да се обзаложа.
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът

Потребител
Аватар

Мнение от passi » 10 Юни 2014, 16:29

Сега ще се появи Боце да ни обясни как всичко е разсипано и ще трябва да стегнем коланите за 5-6 години :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 10 Юни 2014, 16:33

_galio_ написа:
aristocrat написа: ...

Следващата управляваща коалиция ще е ГЕРБ-ДПС-ББЦ.

Готов съм да се обзаложа.

и аз съм готов да се обзаложа, че герб няма да бъдат заедно с дпс ;) oт Брюксел ще ги разфасоват, най-много с РБ и в краен случай с АБВ коалиция ;)

иначе, който се оплакваше че сме били полицейска държавата по времето на герб, да прегледа тези файлове
Емил Василев
Алоооооо, журналята! Качвам ви строго секретен документ на службата за подслушвания. А вземете веднъж да реагирате адекватно. Карат всички кабеларки и доставчици на интернет да си закупят апаратура за по 300 хл. евро за подслушване в реално време на разговори и имейли. И да предоставят пълен достъп на шапкарите. Гащите ни събуха ченгетата, а вие пишете само
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 10 Юни 2014, 16:45

Доста интересни анализи правят някой колеги,много ми е интересно,как точно решиха че ббц е финансирана от дпс ,все едно сте присъствали на финансовите им взаимоотношения.
ббц си е чисто олигархична структура,имат си телевизия и си имат такова финансиране.
Освен това много ми намирисва че всички телевизии в купом започнаха да ги плюят,което пък си е поръчка от други олигархични партии.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 10 Юни 2014, 17:06

Е.Димитров написа:Доста интересни анализи правят някой колеги,много ми е интересно,как точно решиха че ббц е финансирана от дпс ,все едно сте присъствали на финансовите им взаимоотношения.
ббц си е чисто олигархична структура,имат си телевизия и си имат такова финансиране.
Освен това много ми намирисва че всички телевизии в купом започнаха да ги плюят,което пък си е поръчка от други олигархични партии.

Е , та ДПС не е ли също чисто олигархична структура? Говоренето в политиката не е обвързано задължително с последващо действие .В българското медийно пространство често има такива кампании ,като целта е да се вдигне общественото доверие на определен субект . В действителност няма никакви последствия .Мазния капут сега преди изборите ще се обяви против всичко и всички само и само да докопа още симпатизанти .Минат ли изборите ,има една приказка -победителите не ги съдят .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от aristocrat » 10 Юни 2014, 18:13

Положението е толкова трагично, че няма накъде.
Хубаво колегите се радват и искат оставки, но кой ще дойде на власт? Каква ще е разликата? Нали преди година само Борисов си подаде оставката и всички бяхме супер радостни, а в последствие какво се случи?
Аз лично не виждам една нормална партия, в която мога да имам доверие. Всичките партии са един дол дренки. Странно за мен е, че така и никой по-известен и нормален човек не се решава да направи партия и да опита да вземе нещата в свои ръце.
Още по-странно ми е, че хората не протестират, явно голяма част ги устройва сегашното статукво?! Явно сме си народ-овца с робски манталитет и такива ще си останем...

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 10 Юни 2014, 18:26

aristocrat написа: Още по-странно ми е, че хората не протестират.

Нали знаеш, че имаме рекорд на Гинес за най-дълги протести срещу правителство :lol: То още май си продължават по 20-30 човека :dunno:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 10 Юни 2014, 19:02

.
Последна промяна steeN на 02 Сеп 2019, 12:03, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 10 Юни 2014, 19:09

И според мен е абсурдно ГЕРБ с ДПС. ГЕРБ + РБ е възможно да стане. Въпроса е дали ще имат достатъчно места :yes: Много е вероятно 5-6 партии да влезнат в парламента, а така става много много трудно правителство само от 2 партии.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Политическа.

Мнение от steeN » 10 Юни 2014, 19:15

.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 10 Юни 2014, 20:23

Стратег..... Стратега не беше ли оня с пиците, дето си тръгна .... Леви десни, по-скоро тесни и широки социалисти :mhihi:
Шеврон трЕбва да реват за Крим, а не за неясните шисти у нас :mrgreen:
Ubi dubium, ibi libertas

старши ентусиаст
Аватар

Политическа.

Мнение от steeN » 10 Юни 2014, 22:02

.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 10 Юни 2014, 22:46

Станишката така се изряза, че цял ден не смогват опорни точки да разпишат. Форумните тролчета мълчат или говорят за слънцето и луната.
Не разбирам ама трябва да си топ идиот да гласуваш пак за:
бсп при положение че отново се насраха докато упрявляваха, този път само за 1 година.
Дпс е ясно там ако си на хранилка машала
Юруш iq под 20 , питайте някой какво е iq. Пищиш против турците ама си им пръв ибрикчия
За капута думи нямам там доктора вика "яж всичко"
Сега ще е момента да гласуваме с главите си колеги!
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 10 Юни 2014, 23:38

Doberman_vas написа:...........................................
Сега ще е момента да гласуваме с главите си колеги!

Или да не гласуваме. Абе от много време нещо усещам, че ме работят, нещо не се връзва, нещо се чувствам като Нео в Матрицата 1. И вчера докато си пътувам към работа зацепих. Работят ме на етническа вълна. Давайте да гласуваме масово, та лошите турци и мързеливите цигани да не крадат. Значи да гласувам за честните българи, които не крадат. Викате само турците крадат и правят далавери, мангалите не работят и карат на помощи а българите са света вода ненапита. И за да спра крадливите турци трябва да гласувам за тъпанара Бойко ли, за нещастника Станишев, за негодника Сидеров, за някакъв си дудукчия Бареков....или може би за Пръмова, за Костов, за Негово Величество и шибаняците около него. Сега, че Доган е играч и върти далавери и кражби, няма спор. Ама и изброените от мен по-горе лица изобщо не му отстъпват ни най-малко. И викате, да ги избера само защото са българи. Знаете ли какво, обяснете го това на майка ми и другите пенсионери, обяснете го на болните дето не могат да се лекуват защото някой изкраде и парите ни за здраве. Обяснете им че все пак е по-добре да ни крадат българи, защото са си наши. А защо просто всички не си заврат шибаните избори там където не огрява слънцето. няма да гласувам за никого и това е гражданската ми позиция. Ако нямах съвест, можех и по-лошо да направя, защото срещу мен комшията даваше по близо стотарка на глас и както сме трима гласоподаватели в нашето семейство, триста кинта ми влизаха като....да кажем циганче у чужда къща :mhihi: А триста кинта са си пари.......
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 11 Юни 2014, 0:30

като....да кажем циганче у чужда къща А триста кинта са си пари.......

Прекарал си се ,аз за 300 кинта ще гласувам два пъти ако може да им направя дубъл х2 =600 :mhihi: .
Така още като помисля си се прекарал двойно ,защото тия 300 кинта дето са ти предложени са си всъщност от твойте, събрани от данъци и други такива .Ама така по добре че си им разтурил схемата .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата