Виене от задната част
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- Nedialkov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW
- Детайли за колата: BMW
Виене от задната част
Здравейте,
Има виене което идва от задната част на колата. Вие под 100 км в час, най-отчетливо между 60-40км/ч. На свободна, при ускорение, при моторна спирачка винаги вие в тези скорости. На ляво- дясно завой - никаква промяна. Днес смених диф по препоръка на едни момчета- същата работа 1:1 никаква промяна. Няма загряване на никое колело дори и след 200-300 км пробег.
Виенето се появи преди около 25к км последните 3к км вече е доста силно и отчетливо.
Сменени са и гуменото каре при скоростите и висящият лагер, задния тампон на диф- а също.
Със зимните гуми също вие но малко по слабо.
325ci- mtech окачване.
Някой има ли идеи?
Има виене което идва от задната част на колата. Вие под 100 км в час, най-отчетливо между 60-40км/ч. На свободна, при ускорение, при моторна спирачка винаги вие в тези скорости. На ляво- дясно завой - никаква промяна. Днес смених диф по препоръка на едни момчета- същата работа 1:1 никаква промяна. Няма загряване на никое колело дори и след 200-300 км пробег.
Виенето се появи преди около 25к км последните 3к км вече е доста силно и отчетливо.
Сменени са и гуменото каре при скоростите и висящият лагер, задния тампон на диф- а също.
Със зимните гуми също вие но малко по слабо.
325ci- mtech окачване.
Някой има ли идеи?
- guiltyboy86
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 323i
Re: Виене от задната част
най вероятно лагер и съм сменял на старата ми е46-ца задни лагери 40;50лв е бройката
- GecataBMW-E46
- младши ентусиаст
-
Лагер на някоя от задните главини.Най-вероятно не му е паднала достатъчно цементацията за да вие различно при ляв и десен завой.Дигнете я на крик и вкарай първа и ослушайте колелата.
- Nedialkov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW
- Детайли за колата: BMW
Колата се пази адски много при каране. Не се правят никакви изпълнения с нея и това виене се появи при мен. Нямаше го като я купих. Много бавно се усилва проблема, но за момента явно не ми остава много освен да карам докато се влоши още. Много се учудих когато и пичовете ми казаха, че мислят че е диф.. но вече лично аз нямах идея. Исках да си реша проблема и го мених и явно напразно..
Само дето сега пак ще трябва 4 часа да седя в канала да си върна оригиналния диф на колата
Само дето сега пак ще трябва 4 часа да седя в канала да си върна оригиналния диф на колата

- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
И при мен го има това виене, от около един месец. Не мога да го хвана на крик, но по слух идва от задно ляво колело. Явно е още слабо изразен проблема.
и при мен идваше от задно ляво, смених лагера не отшумя ,сменних другия и още ми вие..
- k-hristov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 Compact M40B18 M-tech
valiove написа:и при мен идваше от задно ляво, смених лагера не отшумя ,сменних другия и още ми вие..
И как става тоя номер?Значи или не бил лагер, или просто сте омотали монтажа.
7 мнения
• Страница 1 от 1