Проблем със стрелките...?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- HackeD
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E92 330D
Проблем със стрелките...?
Ето клип какво се случва на втория път когато давам контакт, не всеки път когато паля по-често го прави когато колата не е карана повече време. Примерно го е правила в движение всички стрелки падат долу вибрират колата не гасне, след 2-3 секунди пак се вдигат нормално.

- hacker4eto1
- ентусиаст
-
- Кара: Сива Бима
- Мечтае да кара: Черна Голяма Бима
- Детайли за колата: Лачена
Re: Проблем със стрелките...?
прегледай много внимателно буксите отзад, това претрепване се получава когато вкл. таблото в колата всички стрелки се позиционират така, ако трябва пръсни малко контактен спрей това е първото което може да направиш 

- HackeD
- Старши ентусиаст
-
Някаква маса по купето ми казаха да погледна но къде по-точно, се намира? 

- Evkata
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330D
- Мечтае да кара: S62B50
Ами където ти е акумулатора минуса е хванат за купето отвори и ще го видиш, но не ми се вярва да е от там . 

- hacker4eto1
- ентусиаст
-
HackeD написа:Някаква маса по купето ми казаха да погледна но къде по-точно, се намира?
казах ти отвори си таблото на 2 болта се държи горе издърпай го леко на пред и ще видиш 2 букси в двата края... виж дали са наместени добре извади ги от буксата и ги напръскай с контактен спрей....
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
- borkata84
- Потребител
-
- Кара: E46 320i
- Детайли за колата: Седан, '99 година ,бензин
Колега ,при мен е същото но се получава само когато включа фаровете,и се получава заради ксенона ми.чистил съм буксите и пак е същото.варианта ми е да махна тоя ксенон и да си ползвам заводските фарове,то и без тва без лупи не светят кои кзнае колко добре.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- HackeD
- Старши ентусиаст
-
Буксите на километража си бяха наред, масата до акумулатора и клемите също нямаха проблем за всеки случай пръснах с контактен спрей...
Но както предлага колегата съм с китайски ксенон, и попринцип не ми се маха, а и ако искам сега да го махам трябва да си купувам нови фасунги за късите и дългите. Какво да направя ако проблема е от ксенона(което не мисля че е така защото преди да го сложа си спомням, че пак ми го направи този номер). И ми казаха за някаква маса от двигателя към купето огледах днес но не я видях къде е, някой да знае къде точно се намира?
Но както предлага колегата съм с китайски ксенон, и попринцип не ми се маха, а и ако искам сега да го махам трябва да си купувам нови фасунги за късите и дългите. Какво да направя ако проблема е от ксенона(което не мисля че е така защото преди да го сложа си спомням, че пак ми го направи този номер). И ми казаха за някаква маса от двигателя към купето огледах днес но не я видях къде е, някой да знае къде точно се намира?
- hacker4eto1
- ентусиаст
-
забрави за тая маса ако масата ти се губи изобще нема ти светне таблото.
Ксенона щом е китайче може да ти задръства Шината за комуникация ,това става и на колите с печка за антифриза.Вземи друго табло и пробвай ся трудно да гадаем така ,ама забрави я тая маса..Ако ти липсва маса на мотора,не се знае дали ще запалиш изобще..
Ксенона щом е китайче може да ти задръства Шината за комуникация ,това става и на колите с печка за антифриза.Вземи друго табло и пробвай ся трудно да гадаем така ,ама забрави я тая маса..Ако ти липсва маса на мотора,не се знае дали ще запалиш изобще..
- HackeD
- Старши ентусиаст
-
Друго нещо което бях забравил да спомена снощи като се прибирах както си карам в движение в момента в който стрелките паднат долу и започнат да вибрират, фаровете и те се забиват долу(не гаснат, не премигват а просто се спускат надолу), като си се оправят стрелките и фаровете си се вдигат нормално. Това се повтори около 15 пъти.
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Баластите са ти доста китайски най-вероятно. На Е36 борда забиваше от един такъв китайски ксенон. Просто откачи буксите от баластите, покарай малко така и виж дали прави такива проблеми по инсталацията. Ако спре - пиши един лс да ти продам читави баласти 

- HackeD
- Старши ентусиаст
-
b00st написа:Баластите са ти доста китайски най-вероятно. На Е36 борда забиваше от един такъв китайски ксенон. Просто откачи буксите от баластите, покарай малко така и виж дали прави такива проблеми по инсталацията. Ако спре - пиши един лс да ти продам читави баласти
Май проблема ще се окаже от тях... днес разкачих всички баласти и не го направи проблема, но не я карах много... Но все пак какви пари им търсиш на баластите?
- shalashaska
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: e46 М3
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
- HackeD
- Старши ентусиаст
-
Добре и все пак проблема си се оказа от баластите обаче работата е, че не искам да махам ксенона... Някъде чух да някакъв вариант с съпротивления и да не се губи тока, и да не премигват ксеноните...?
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2