Смяна на крушка на мигач на е46 фейс Купе с ОЕМ ксенон
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- diskoinferno
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F10 530d
- Мечтае да кара: M4
Смяна на крушка на мигач на е46 фейс Купе с ОЕМ ксенон
Колеги някой сменял ли е крушка на мигача на е46 фейслифт купе с оригинален ксенон. Нещо ми се струва доста наблъскано. Да не трябва да се сваля целия фар?
Мерси предварително!
Мерси предварително!
- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
Re: Смяна на крушка на мигач на е46 фейс Купе с ОЕМ ксенон
Не,сваля се мигача завърта се като ключ и се сваля,сменяш крушката и газ.
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
Maxmadness написа:Не,сваля се мигача завърта се като ключ и се сваля,сменяш крушката и газ.
колега как точно се сваля мигача като е едно цяло с фара-мисля че се сваля или целия фар или на место се сменя крушката(което е по логично)

- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
unikalen88 написа:Maxmadness написа:Не,сваля се мигача завърта се като ключ и се сваля,сменяш крушката и газ.
колега как точно се сваля мигача като е едно цяло с фара-мисля че се сваля или целия фар или на место се сменя крушката(което е по логично)
Колега имаш същата кола,излагаш се

"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
Maxmadness написа:unikalen88 написа:Maxmadness написа:Не,сваля се мигача завърта се като ключ и се сваля,сменяш крушката и газ.
Колега имаш същата кола,излагаш сеСамия мигач декоративния е вътре във фара да,но крушката се слага на една фасунка която влиза вътре във фара,и тая фасунка се вади и просто се маха крушката слага се новата и се връща обратно ! Ако си виждал какво представлява габарита и как е закачен ще ме разбереш,мигача е по същия начин просто фасунката е по голяма.
аз не се излагам,ами чета ти кво казваш:не,сваля се мигача,завърта се и хоп......на кое каваш мигач,на мен ми е пределно ясно кое кво е,а това което се развива е фасонка и крушка.Затова казвам на колегата ако няма място да изкара мигача

5 мнения
• Страница 1 от 1