Оставяло ли ви е е39 на пътя?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Сашо ///Майна
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39
Re: Оставяло ли ви е е39 на пътя?
За 4 години нито веднъж не ме е оставяло на пътя, но си спомням преди около 2 години когато датчика (не помня на кой вал) отказа и от там колата както работеше и загасна и един час не ще да запали. Кофти беше, че го направи точно на паркинга на голям супермаркет и се наложи бутане да не пречи на останалите. 

- alonc
- Потребител
-
- Кара: Е39 520i
- Мечтае да кара: e39 M5
За половин година точно на първият месец след покупката "колата е нов внос" на паркинга на голям маркет за техника. Случката е доста интересна! Мъж с джип който бе с десен волан я бе закачил при маневриране "щетите бяха съборен преден номер и леко почти незабележимо ожулване по бронята и предният капак" в следствие на което алармата се е активирала, а колата светеше вътре и това ме озадачи. Оправихме нещата, мъжът бе доста притеснен и се оказа разбран. Но в следствие аз се качвам завъртам ключът и нищо...... "същият ден ми направи леко впечатление че пали нещо лагаво и мислех за акумулатор, бях решил да го проверя като се прибера" замислих се дали няма защита някаква и т.н. при тези всички електроники "преди имах е36-92г." Но се оказа стартер, който бе заминал напълно и прекъснал.... 

- Conqueror
- младши ентусиаст
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Suzuki Gsx R1 (к9) в народното събрание
за 23-25к км не ме е оставяла карам на газ, винаги имам и бензин от към горива не.. Преди 2 дена докато си карам ми се загуби хидравликата бърз поглед на таблото температурата на 116-120 градуса оказа се, маркуча под разширителния съд м52 97г се е цепнал от скобата (бях я натегнал понеже маркуча се мокреше леко отдоло) и струята точно в ремъка измила всичката мазга и от там ремъка просто е превъртал около шайбата. Решението парното на макс до магазина за макетен нож и 10л+2 туба с вода колкото да ме прибере
Малко е въпрос на гледна точка но по-скоро не ме е оставяла......

Малко е въпрос на гледна точка но по-скоро не ме е оставяла......
Последна промяна Conqueror на 08 Юни 2014, 18:10, променена общо 1 път

- liort
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 530dA touring,Е30 320i
- Мечтае да кара: E30 кабрио с V8
Да оставяло ме е, първият път зглъпих и си взех разширителен съд втора употреба, изгърмя след 20км. След което се наложи да дам 50лв. и за пътна помощ, в последствие Дарукар и срещу 160лв. си взех чисто нов. Втория път на магистралата, гръмна ми горно водно съединение голямото от радиатора към главата. Дарукар и срещу скромната сума от 106.78 взех ново, предомството всичко е на бързи връзки и се сменя лесно.
-Тате, татеее, от къде идват облаците?
-От гумите на БМВ-тата, моето момче!
-От гумите на БМВ-тата, моето момче!
- ico530d
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 530d '00
- Мечтае да кара: F10
- Детайли за колата: Брутилда
В началото докато хвана датчика на коляновия вал, няколко пъти ме оставя, но поне бях в града. Кофтито е че точно като я дотеглим до паркинга и запали най-нагло

- SlavchoSlavchev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е83 3.0D 218 (2008)
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: Карал:
520i e39 (97г)
e46 coupe 323 (2.5) 170 HP (2000г)
Моята я имам малко повече от година и да чукна на дърво за момента не ме е оставяла, не съм имал сериозни проблеми, което много ме радва. Но ако сме реалисти всяка една кола може да сдаде багажа просто зависи, на коя част кога ще й дойде времето да се смени и дали ще разбереш навреме (при някой даже няма как да разбереш даже) 

- sash_clev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39
- Мечтае да кара: Жив и здрав в добра компания!
- Детайли за колата: 525D,2002, sedan, W211- 270- sedan, E83, 3.0D
Мен ме остави в Австрия. ЕВС!!! След 8 часа висене и въртене, най- накрая запали.
"Купувай си най-скъпото, което можеш да си позволиш"
- bobo1903
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528 i
- Мечтае да кара: E60 М
- Детайли за колата: Black :D
Интересна тема ... Закъсах няколко пъти и все на мн кофти места .Я на място забранено паркирането я извънградско я пред калабалък (голямата излагация ). Първия път колата я притежавах от 2 дена и една нощ извънградско почна сред нищото да загрява и 20 км ги взех за 3 часа. Оказа се теч на хантифриз от маркуч и неработеща перка на климатика . Втория път заради свършен акумулатор без никакви симптоми до момента когато спрях пред голям калабалък за минутка и трябваше да тръгвам спешно ,но уви , пък и кола паркирана между 2 коли с аванс 30-40см на бутане трудно се изкарва ,а и срама е двоен . Третия път пак пред заведение стартера върти като луд ,но не пали ...
Колата си я харесвам и тези проблеми няма да ме откажат от нея .Просто лош късмет ...
Поздрави !..
Колата си я харесвам и тези проблеми няма да ме откажат от нея .Просто лош късмет ...
Поздрави !..
- mirosk
- Потребител
-
Интересна тема смених няколко е39 а колата която ми е по мерак ме остави на средата на пътя, вземах рециклирана турбина 50 км и каза БоХххх и ме остави няколко часа и колата пак се събуди готова за ръчкане
- chris71ano
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30 m20b20,Е39 m52b25tu,Е30 м40б18
- Мечтае да кара: 850 CSI
Въпрос е на качествена поддръжка. То не може само сипи тунджа и давай газ
. Трябват си профилактични прегледи. Е39 не ме е оставяла, но не мога да кажа същото за Е30. Пустия му датчик на коляновия вал 

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Веднъж не запали, след като реших да изляза през обедната почивка с нея. Оказа се нафтовата помпа под седалката. Ако се брои за оставане. Иначе да ходя някъде и по пътя да стане нещо, освен дето съм пукал гума, друго няма. Вече 5 г. и 100 000 км.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- Z3Ro*
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 530DA, E61 530XD LCI
- Мечтае да кара: Murcielago SV
Да не чуе дяволът, но до монета около 30000км. не съм оставал на пътя. Единствената авария беше с управлението на климата през зимата, но тогава подгревът на седалките свърши работа... 

- bili1
- ентусиаст
-
- Кара: 540i E39
- Мечтае да кара: това което има вече...
- Детайли за колата: М62В44
Първото ми Е39 520i след като го регистрирах в Смолян и му сложихме новите номера на връщане по нанагорнището (Печинско) след Мадан температурата отиде в червено
и колата започна да губи всякакви сили,тогава спряхме отбихме в страни звъннахме един номер и дойдоха с джип да ме издърпат след като се прибрах го вкарахме в сервиза,причината беше запушен катализатор!

29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2