Фарове преди фейс да станат като след фейс
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- kraininski
- ентусиаст
-
- Кара: 530d
Re: Фарове преди фейс да станат като след фейс
Без стъклата колата става с 6 халогена.И не само че светлината не се разпръсква като хората, ами и част от нея свети в небето, респективно в очите на насрещно движещите се.Ако нямаше нужда от тези стъкла, Гюнтер едва ли щеше да ги е сложил !Също така фаровете светят само пред колата и по планинския път завоя остава напълно невидим докато е в страни от колата
"And You'll Always Be My Whore Cause You're The One That I Adore"
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
разваля се спектъра определено, но не етолкова фатално, ако колата е с лупи късите си светят по същия начин. с оригиналния ксенон съм и съм ги махнал отдавна и резултата е много приятен. има рингове по ръба на мястото където бяха стъклата и стои супер.
проблема е с дългия фар. там спектъра се разсеива доста, но съм решил проблема с рефлектори от феис фара и стана супер
проблема е с дългия фар. там спектъра се разсеива доста, но съм решил проблема с рефлектори от феис фара и стана супер
- bohcho
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 520i 1998 М52B20 / M54B20
- Детайли за колата: ебати бавареца :)
ares2 написа:разваля се спектъра определено, но не етолкова фатално, ако колата е с лупи късите си светят по същия начин. с оригиналния ксенон съм и съм ги махнал отдавна и резултата е много приятен. има рингове по ръба на мястото където бяха стъклата и стои супер.
може ли да качиш снимка ?
- tiho_madjarov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325Ci
- Мечтае да кара: М5
Аз вчера си върнах стъклата на късите на ксенона,че много ме дразнеше как свети.Дългите ги оставих така,без стъкла.Мисля,че това е оптималния вариант за тези фарчета. 

- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
tiho_madjarov написа:Аз вчера си върнах стъклата на късите на ксенона,че много ме дразнеше как свети.Дългите ги оставих така,без стъкла.Мисля,че това е оптималния вариант за тези фарчета.
то когато е лупата няма проблем. ти е трябвало на дългите да си слоиш стъклата.. те са проблемните с тези гладки рефлектори...
когато има лупа тя не се влияе от това стъкло.. най добре е да задъниш около нея с капачка за да не проблясва от рефлектора..
загледай новите модели че са затворили лупите
снимка имам със старите рефлектори
ще кача по късно
- hammy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39 525d touring, е53 Х5 3.0d
Здравейте,
може и да не е тук мястото, но може да е в помощ на някои колеги.
Моите фарове са след фейслифта, но не знам може да стане и на преди това... Та това което направих е смяна на оригиналните прожектори с неоригинални би-ксенонови и мога да кажа че осветеността на пътя стана в пъти по-добра.
И още нещо хубаво е, че се запази оригиналния вид на фара.
Ето снимки на фара отвътре с новите прожектори:

може и да не е тук мястото, но може да е в помощ на някои колеги.
Моите фарове са след фейслифта, но не знам може да стане и на преди това... Та това което направих е смяна на оригиналните прожектори с неоригинални би-ксенонови и мога да кажа че осветеността на пътя стана в пъти по-добра.
И още нещо хубаво е, че се запази оригиналния вид на фара.
Ето снимки на фара отвътре с новите прожектори:

21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2