Алтернативна мултимедийна система - Dynavin DVN-Е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
Re: Алтернативна мултимедийна система - Dynavin DVN-Е46
raduslaf написа:Колеги, коя част да си взема, за да мога да инсталирам Erisina?
Зависи дали си със switch център или с отделни бутони,пакет пушачи или не пушачи?
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
meraklia_pz написа:Идеята ми е не да имам бас чрез усилвател. Искам просто да не натоварвам Dynavin-a, а усилвателя. И да ползвам говорителите на колата. Но така като гледам няма да стане с този усилвател, който имам. Не мога да разбера, кой е сигнала от Dynavin-a който трябва да вкарам в Усилвателя. Иначе кабелите за говорителите ги намерих в нета и ше ги махна от буксата и ше ги вържа към усилвателя. Или има друг начин за връзване ???
Никой ли не е връзвал Dynavin-a си към усилвател и да е ползвал говорителите на колата ????
Помагайте
Поздрави
Георги
Малко късно се включвам по темата, но моя Динавин от както е купен преди повече от 2 години веднага след покупката му вързах 2 усилвателя и никога не съм чул да се включи вентилатора.
Когато няма зор на вградения усилвател, няма и затопляне - вентилатора не се включва никога.
Поне аз не съм го чул за повече от 2 години ползуване.
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
lynx написа:meraklia_pz написа:Идеята ми е не да имам бас чрез усилвател. Искам просто да не натоварвам Dynavin-a, а усилвателя. И да ползвам говорителите на колата. Но така като гледам няма да стане с този усилвател, който имам. Не мога да разбера, кой е сигнала от Dynavin-a който трябва да вкарам в Усилвателя. Иначе кабелите за говорителите ги намерих в нета и ше ги махна от буксата и ше ги вържа към усилвателя. Или има друг начин за връзване ???
Никой ли не е връзвал Dynavin-a си към усилвател и да е ползвал говорителите на колата ????
Помагайте
Поздрави
Георги
Малко късно се включвам по темата, но моя Динавин от както е купен преди повече от 2 години веднага след покупката му вързах 2 усилвателя и никога не съм чул да се включи вентилатора.
Когато няма зор на вградения усилвател, няма и затопляне - вентилатора не се включва никога.
е то и няма как да го чуеш,щото е супер малак и не издава звуци.Не е като на климатика да бучи

- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
unikalen88 написа:lynx написа:meraklia_pz написа:Идеята ми е не да имам бас чрез усилвател. Искам просто да не натоварвам Dynavin-a, а усилвателя. И да ползвам говорителите на колата. Но така като гледам няма да стане с този усилвател, който имам. Не мога да разбера, кой е сигнала от Dynavin-a който трябва да вкарам в Усилвателя. Иначе кабелите за говорителите ги намерих в нета и ше ги махна от буксата и ше ги вържа към усилвателя. Или има друг начин за връзване ???
Помагайте
Поздрави
Георги
е то и няма как да го чуеш,щото е супер малак и не издава звуци.Не е като на климатика да бучи
На дайнавина знаеш ли как бучи

"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- raduslaf
- ентусиаст
-
- Кара: f30 340i xdrive MPPSK | e36 316i
Колеги, това е таблото ми - http://prikachi.com/images/605/7362605n.jpg
Някой ще бъде ли така добър да ми каже парт номера на частта, която трябва да поръчам, за да мога да инсталирам Erisina
Някой ще бъде ли така добър да ми каже парт номера на частта, която трябва да поръчам, за да мога да инсталирам Erisina

- raduslaf
- ентусиаст
-
slitter написа:51168230902
Благодаря

- dir2cas
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше Е46 330d, E60 545i
evgeni.stefanov написа:Здравейте, днес попаднах на един интересен ъпгрейд на фабричната навигация. Необходимо е да имате средна или голяма навигация, тв тунер и окабеляване за чейджър. Всичко останало идва за около 90 евро и ще имате мини компютър на мястото на цд чейнджъра, на който може да слушате музика от флашка, да гледате видео клипове и разни други глезотийки. Основното е, че се запазва ОЕМ интериора, а компютъра се командва от копчетата на навито и евентуално волана. Ето и сайта на продукта:
http://pibus.info/index.html
Колега, страхотно инфо, благодаря много.
Ембедед у-вата са ми страст и със сигурност ще проуча въпроса, а възможностите на тия ARM-чета с линукс са неограничени.
Лошото е, че за свързването на фабричния ТВ модул (който в случая трябва да го има) към компютъра трябват едни кабели дето още не съм ги намерил, а от ДаруКар искат 180лв за тях

- raduslaf
- ентусиаст
-
Дойде навигацията, пристигна и конзолата. Имам обаче едно питане - на моята конзола има един единствен бутон - този за DSC-то, а на конзолата, която получих има дупки за всичките бутони. Питането ми е сега как се закриват тези дупки? Ще стане ли с лайсната от моята си конзола, или се преебах?

- dr.peshev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
- Мечтае да кара: M3
Ще стане , не си се преебал! Онзи ден го правих това упражнение!
Ако някой знае как се препрограмират бутоните на волана към Erisin Android-а , нека даде малко акъл?!
Благодаря предварително!

Ако някой знае как се препрограмират бутоните на волана към Erisin Android-а , нека даде малко акъл?!
Благодаря предварително!

- raduslaf
- ентусиаст
-
slitter написа:Да, ще стане!
Благодаря! Сега виждам, че тези лайснички се продават отделно, ама късно вече. Ще ползвам тази от старата конзола, макар и малко надрана.
- raduslaf
- ентусиаст
-
dr.peshev написа:Ще стане , не си се преебал! Онзи ден го правих това упражнение!![]()
Благодаря предварително!
Не е ли всичко plug and play?

- dr.peshev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
- Мечтае да кара: M3
Конкретно за Erisin Android-а не е баш plug and play!
Като натисна смяна напред/назад от волана и вместо да ми смени станцията на радиото,променя честотата с 0.5Mhz!
Има меню за промяна на бутоните на волана на какво да отговарят , но каквото и да опитвам не мога да ги препрограмирам!
Ако някой е успял да ги препрограмира,ще съм много благодарен,ако помогне!
С Erisin ES7212A-O съм!
Като натисна смяна напред/назад от волана и вместо да ми смени станцията на радиото,променя честотата с 0.5Mhz!
Има меню за промяна на бутоните на волана на какво да отговарят , но каквото и да опитвам не мога да ги препрограмирам!
Ако някой е успял да ги препрограмира,ще съм много благодарен,ако помогне!

С Erisin ES7212A-O съм!
- raduslaf
- ентусиаст
-
dr.peshev написа:Конкретно за Erisin Android-а не е баш plug and play!
Ако някой е успял да ги препрограмира,ще съм много благодарен,ако помогне!![]()
С Erisin ES7212A-O съм!
Само това ли ти прави проблеми? Моята е друга, дано няма ядове. Питай производителя, вероятно могат да помогнат.