Политическа.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Re: Политическа.

Мнение от speeder88 » 02 Юни 2014, 21:25

Все повече си мисля, че ЕС трябва да регистрира "България" ЕООД като юридическо лице и да назначават по постовете те, ама... това няма как да стане!
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 02 Юни 2014, 21:27

Аз пък си мисля, че ако го избере народа така ще им го върне на БСП особено след сцената и с Цветунчо, че не в Брюксел ми в космоса ще му пратят снимка да го гледат какво чудо на природата имаме :lol: Пък към Бареков ако /евентуално/ пак се намърда боко ще го тикне в ъгъла и ще го изолира. Дано само не бъркам.

НЕ ПОДКРЕПЯМ ГЕРБ ! РАЗСЪЖДАВАМ ПРОСТО :mhihi: :mrgreen:
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от speeder88 » 02 Юни 2014, 21:43

Няма просто кой да изберем! Един лидер трябва да е твърд и да умее да говори! За съжаление другия който може да говори е бюрека, колкото и да не ми се иска да го казвам! Оня може да изрече 300 лъжи и да те убеди, че са верни неща. Бате ни Бойко ги има и двете и колкото и да не го харесваме по времето им с Цецо намаля престъпността, имаше арести, с изключение на стрелбата по баретата мисля нямаше друга.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 02 Юни 2014, 21:45

speeder88 написа:Все повече си мисля, че ЕС трябва да регистрира "България" ЕООД като юридическо лице и да назначават по постовете те, ама... това няма как да стане!

Никога не казвай никога :)
Английският националист (фараш?) описва Юнкер като "фанатизиран федералист", та той е подкрепен от Меркел, правят се на луди, ама много добре знаят какво правят и се работи в тая посока, знаят че една федерална европа ще е в пъти, пъти по-силна от "ес на парчета"

Предложението за минимална заплата от 450 евро за целият съюз идва от самият Юнкер и партията на федералистите, предложението се подкрепя разбира се не само от ЕНП, а и от самите социалисти.. и няколко водещи "леви" казаха че ще подкрепят Юнкер. Кой ще е против? Националистите и Ковачки, Дебеланчо, Мустака и другите феодали в България и Румъния.
Това е може би единственият "ударен" начин да се изправят нашите икономики, големият бизнес без проблем може да плаща мин 450 евро, за малките фирми ще е зор и много ще фалират, но много от ЕТ-тата с 1-2 души биха предпочели да работят някъде за 450 евро, отколкото да се занимават.

а тва че Барека бил убедителен, пийте си хапчетата, "аз съм голям", "аз съм много голям, няма кой да ме спре", "аз съм Бойко, аз съм Обама, Меркел" тоя човек 99% използва наркотици. Ако не бяха дпс да прелят гласове нямаше да мине 1%.. отворете статията в дневник за него, 99% коментиращите го плюят и описват като шизофреник и наркоман.Няма "политик" на който повече да му личи че лъже. http://www.gospodari.com/?go=video&p=de ... deoId=9650
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 02 Юни 2014, 23:17

.
Последна промяна steeN на 02 Сеп 2019, 11:59, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е46 325ci кабрио - М3 реплика
Мечтае да кара: Mercedes S Class Coupe/Convertible

Мнение от Djelebov » 03 Юни 2014, 0:31

vld написа:
TNT написа:Ако си бяха свършили работата с "тока", щяха да си изкарат мандата.

Няма как да свършат нещо което не зависи от тях.

Всяко едно правителство може да разкара ерп-тата, държсвата е най големия репресивен апарат. Сметките за тока са проблем, защото част от разходите на ерп-тата са откровено изнасяне на пари от България. С този "разход" като теглят чертата казват, че нямат печалба ако намалят цената. А реалната печалба е в разходите на ерп-тата: милиони отиващи извън страната в сметката на съответната чуждестранна фирма (еон, евн, ..), като плащане за някви услуги - EVN България плаща на Evn Австрия примерно и тва е разход ;) Дори и да има неустойки, държавата печели ако ерп-тата ги няма, но правителствата/партиите губят, щото никой от тях не е толкова прост да си продаде държавния интерес за без пари :( А за по телевизията всички искат да махат ерп-тата ама са безсилни...ама като има кой да им вярва ше го повтарят..
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 03 Юни 2014, 1:00

А след като всички са такива идиоти, защо пак гласуваме за тях?

Няма да влизам в подробности, но всичките са един дол дренки.

Не мисля че партиите са само 4, нали? Защо да не гласуваме за някой от новите партии с млади членове и да изгоним всички сегашни мишки и манипулатори от парламента?

Какво значи аз не харесвам ББ, но пак ще гласувам за него за да не са комунистите/турците. Само това ли са ни алтернативите?

Потребител
Аватар

Мнение от warnmap » 03 Юни 2014, 1:06

Да това са ако гледаш реално на нещата, ако не, имаш повече алтернативи

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 03 Юни 2014, 2:13

Kris написа:Не мисля че партиите са само 4, нали?

При една избирателна активност от 70-80% в парламента ще са коренно различни хора, в коренно различно съотношение. Обаче избирателите са по-малко и за мен просто може да се избира как да са подредени и кой да краде (задоволяващия се с най-малко - печели) :wave:

Моето мнение за Бойко не е, че е крал чак толкова. Но фона на другите, направо си даваше :mhihi: Мен ме дразни, че много неща, които трябваше да се свършат... не се свършиха. Вярно че няма как всичко изведнъж... но можеше повече :yes: А и мъж голям, ама като бяха размирите покрай Катуница... пълно медийно затъмнение. А аз в Пловдив на главната повече хора не съм виждал!! Мангалите с брадви никой нищо не им казва, а полицаите почнаха да бият 14-15 годишни с палките. "цар" Киро трябваше до живот! Голям проблем беше, че в съдебната система само "олд скуул комунистчета". Във всеки доклад от ЕС за това ни нареждат най-много :bang: :dummy: То каквото и да стане - после се оправдава. Ей ся оня грък в Пловдив, който блъсна момичето с нас 100км/ч в града и него ще го оправдаят. Сигурен съм. А и както по-горе споменаха колко договори са подписани... за какви далавери... За една пловдивска болница знам за схема с медицински апарат. Нов струва 700 000лв. Болницата го наема за 100 000хил./месечно :mhihi: Като се драсне договор за няколко години... колко милиона стават. А колко апарати има по същата схема в болницата? А колко са в цялата страна? И това е във всяка една сфера - производства, услуги и т.н. То едно нормално нещо няма в тая страна :bang: И за 10 години не знам дали ще се изкоренят далаверите до някакво поносимо ниво, както е в нормалните държави (нали няма някой, който да си мисли, че по "белите" страни няма далавери :mhihi: :mhihi: :mhihi: ).
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 03 Юни 2014, 4:14

Kris написа:А след като всички са такива идиоти, защо пак гласуваме за тях?

Не мисля че партиите са само 4, нали? Защо да не гласуваме за някой от новите партии с млади членове и да изгоним всички сегашни мишки и манипулатори от парламента?

Какво значи аз не харесвам ББ, но пак ще гласувам за него за да не са комунистите/турците. Само това ли са ни алтернативите?

Ядрото на държавата е важното - това, което никой не го избира, а се назначава. Това следва да се ликидира, за да имаме държава.

Сегашните избори са служебни. В тях няма нищо за избиране. Те регистрират принадлежността на държавата към световната демокрация, нищо друго не се случва. :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Гласуващите заставате срещу (не против, а срещу, насреща) нас, негласуващите и може да видим, колко хора в държавата са корпоративно обвързани с някоя от предложените генерации, и колко хора приемат демокрацията като структурна система на държавата. Значи от съотношението Глас/НЕглас, се вижда дали България става все още за държава от света, или отива плътно в обръча от сателитни държави, които се управляват по хазартен способ от няколкото големи играчи. :mrgreen:
Ubi dubium, ibi libertas

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от miro20 » 03 Юни 2014, 7:01

Kris написа:А след като всички са такива идиоти, защо пак гласуваме за тях?

1- защото никъде няма идеални партии. И във водещите демокрации хората стачкуват, отстояват си интересите, едните ги избират, другите си подават оставките и т.н. и т.н..
Нима се надяваш на "месия" да дойде и да те оправи за 800 дена ? :kuku:
2 - Кои нови партии бре ? кап'та бареков ли ? ? дето мноо убаво приказвал... Да, скъсва се да приказва абсолютни небивалици , съчетавайки всичките популизми взети в едно - от жоржи анчев ганчев, до мегафонните комунистически утопии на сидероуглу .
Той ВСИЧКО ще каже, само и само да се издигне и да влезе в политиката за да оправдае мръсните си пеевски пари.
Както съм казвал - с такава агресивна кампания , вместо лицето "бареков" да бяха сложили овца, и ТЯ щеше да спечели същите гласове !

3 - За протестния вот, и това "да не са комунистите и турците" - ами отчасти да, ще се съглася с теб, защото наистина има и такъв момент.
защото реално нямаме националистичекса партия.Нямаме и реална синьа алтернатива, каквато беше СДС.Остана само ГЕРБ, които са достатъчно голяма партия-алтернатива на БСП.
Сидероуглу се доказа като червено-руски туркофил, или като каквото кажете, но не и като български националист.
Изображение

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 03 Юни 2014, 10:08

Защо според вас бойко и бареков се разпърдяха?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 03 Юни 2014, 10:13

Не казвам че трябва да чакаме месия. Просто когато нещо е отвратително, започваш да търсиш нещо ново, а то става с опитване. Като седнал на дебел и голем х*й трябва ли да чакаш да спадне или ще се дръпнеш и ще пробваш няколко други, пък може и на п***ка да попаднеш. Но ако само си чакаш нещата не са на добре.

И не ме рабирайте погрешно, не съм казал, че като не е за червените, турците, фашистите или жълтите педали, следователно трябва да изберем кухарката барейков.

Огледайте се малко не е само той.

И повярвайте ми мога да давам примери и за едните и за другите колко не са направили и как са прецакали народа (държавата), бизнеса и т.н.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от speeder88 » 03 Юни 2014, 11:03

Kris написа:И повярвайте ми мога да давам примери и за едните и за другите колко не са направили и как са прецакали народа (държавата), бизнеса и т.н.

Това безспортно е така, но самият факт, че Доган не е участвал само в едно управление, а БСП в няколко за тези 25 години е показателен кой трябва да понесе най-голяма отговорност за положението на страната!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 03 Юни 2014, 11:08

speeder88 написа:
Kris написа:И повярвайте ми мога да давам примери и за едните и за другите колко не са направили и как са прецакали народа (държавата), бизнеса и т.н.

Това безспортно е така, но самият факт, че Доган не е участвал само в едно управление, а БСП в няколко за тези 25 години е показателен кой трябва да понесе най-голяма отговорност за положението на страната!

Това че не е участвал пряко не значи, че не е управлявал. ;)

Силно се надявам някой ден да дойде някой, без страх и лакомия, на власт и да раздаде правосъдие на всички които са таковали мамата на държавата.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата