Въпрос от незнаещ!
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- Nasko_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330i
Въпрос от незнаещ!
Здравейте, колеги!
Тъй като не знам как се казва частта, за която ще питам и каква функция изпълнява, не можах да потърся теми във форума и предварително се извинявам, ако ще подразня някого!
Става въпрос за това, че случайно видях извадена тръбичка за вакуум на въпросната част, но след поставянето и на място, една минута по късно, светна чек енджин-а!
Слагам снимка, за да покажа за кое става въпрос. Отбелязано е с грозен хикс, а вакуумът е при точката!
Та, какво ще ме посъветвате?!
Благодаря предварително!
Тъй като не знам как се казва частта, за която ще питам и каква функция изпълнява, не можах да потърся теми във форума и предварително се извинявам, ако ще подразня някого!
Става въпрос за това, че случайно видях извадена тръбичка за вакуум на въпросната част, но след поставянето и на място, една минута по късно, светна чек енджин-а!
Слагам снимка, за да покажа за кое става въпрос. Отбелязано е с грозен хикс, а вакуумът е при точката!
Та, какво ще ме посъветвате?!
Благодаря предварително!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!
- hacker4eto1
- ентусиаст
-
- Кара: Сива Бима
- Мечтае да кара: Черна Голяма Бима
- Детайли за колата: Лачена
Re: Въпрос от незнаещ!
това помпа която като запалиш колата вкарва въздух в колекторните тръби с цел по бързото им достигане на работна температура ,за да са максимално ефективни...
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
тук я наричаме "прахосмукачка", колегата ти е обяснил за какво служи.
на английски fresh air pump
обаче да ти светне чек-а от този вакум
на английски fresh air pump
обаче да ти светне чек-а от този вакум

- Nasko_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330i
Може вакуумът, който е отдолу, всъщност да няма нищо общо с тази "прахосмукачка", не знам! Просто ми се вижда, че са заедно
И да, след като го включих, няма и минута и светна чека, аз сега пак съм го махнал, защото реших, че нещо е повредено там и нарочно може да е изключен, затова реших да се допитам
П.п. Всъщност вакуумът влиза точно в това нещо, върху което съм поставил точката и в което влиза маркуча с охладителната течност!
Извинявам се за термините "това" и "онова"!

И да, след като го включих, няма и минута и светна чека, аз сега пак съм го махнал, защото реших, че нещо е повредено там и нарочно може да е изключен, затова реших да се допитам

П.п. Всъщност вакуумът влиза точно в това нещо, върху което съм поставил точката и в което влиза маркуча с охладителната течност!
Извинявам се за термините "това" и "онова"!

Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!
4 мнения
• Страница 1 от 1