Проблем с е46 светлини!

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Проблем с е46 светлини!

Мнение от krasko1 » 29 Май 2014, 15:39

Здравеите колеги! Случи ми се нещо много странно вчера като слизах пред блока забелязох че ми светят плафоните в колата варнах се до нас за ключовете и докато сляза бяха изгаснали,днес я запалех и на таблото показваше че са ми изгорели крушките на фаровете и стоповете слизам от колата да ги проверя светеха си! но бяха светнали и халогените а не съм ги пускал опитах да ги спра не става!Изкарах клемата на акумолатора спря да ми показва че имам изгорели крушки но халогените не гаснат!!! Възможнолие преди седмица ходих на майстор имах проблеми с отключването и ми сложи някакъв модул да може да ми се отваря с дистанционно поне 1 врата и ходих да му обясня проблема и ми отговаря че не можело от тва даеллно до сега не ми е правила такива проблеми клоня че проблема идва от модула.Какво мислите колеги?

Аватар
Кара: бавно
Мечтае да кара: e30 m3

Re: Проблем с е46 светлини!

Мнение от snaiperist0 » 29 Май 2014, 15:47

Има такива Модули " следвай ме в къщи " при които халогени ( или фаровете ) където ги вържеш светят известно време след гасене на двигателя с цел да ти е по удобно ако си имаш гараж и т.н . но така да не спират нещо объркано има :nono:
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!

ентусиаст
Аватар
Кара: Сива Бима
Мечтае да кара: Черна Голяма Бима
Детайли за колата: Лачена

Мнение от hacker4eto1 » 29 Май 2014, 15:51

Ти за всеки случай спри тоя модул ако е бил интелигентно сложен би трябвало поне предпазител да има, ако го знаеш кой е откачи го или му откачи захранването на това нещо... може да ти бърка шината за комуникация... и да ти прави мизерия колата..И виж как се държи без модула и дали прави мизерия..
П.П тая кола колега няма ли ключ с който да си работи централното ? Малко инфо повече ако може добре ще е :yes:
Изображение
Последен проект https://youtu.be/oRvrTuwa_Rg

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 330cd

Мнение от unikalen88 » 29 Май 2014, 17:40

snaiperist0 написа:Има такива Модули " следвай ме в къщи " при които халогени ( или фаровете ) където ги вържеш светят известно време след гасене на двигателя с цел да ти е по удобно ако си имаш гараж и т.н . но така да не спират нещо объркано има :nono:

колега е 46 я има оригинално тая екстра а не с модули -следваи ме до вкъщи,надали някои е слагал и друг модул
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от krasko1 » 29 Май 2014, 18:16

Колеги тоя модул е сложен защото оригиналните най-вероятно са заминали,защото не отваряше с ключа нито заключваше и централното се беше багнало работи много рядко да не кажа хич,след това отварях с ключа но трудно с напани докато патрона не се счупи и я закарах на ключар и така той ме посаветва да сложим този модул да може да ми се отварят вратите но се отваря само шофиорскаталли тои ми обясни понеже другите модули не работели за това ми отваря само едната врата..А това което казвате за халогените не е екстрата за която говорите защото вадя клемата спира слагам я пак светят и не се изгасятллутре сам на работа но ще пратя баща ми да я закара на маистора.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от krasko1 » 29 Май 2014, 18:20

[quote="hacker4eto1"]Ти за всеки случай спри тоя модул ако е бил интелигентно сложен би трябвало поне предпазител да има, ако го знаеш кой е откачи го или му откачи захранването на това нещо... може да ти бърка шината за комуникация... и да ти прави мизерия колата..И виж как се държи без модула и дали прави мизерия..
П.П тая кола колега няма ли ключ с който да си работи централното ? Малко инфо повече ако може добре ще е :yes:[/откача ли модула нямя заключване ни отключване защото патрона ми е счупен дал съм за модула 80 лв и мислих по нататака да сменя и патрона,защото ми предстои смяня на масла,филтри и съединител и ми идва на нагорнище.

Назад към E46