Проблем с прозореца и километража
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- lancerpor
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 320dA
- Мечтае да кара: e46 M3
- Детайли за колата: touring facelift 04'
Проблем с прозореца и километража
От вчера смених подраздела, но имам проблем с колата и по-точно с пасажерския прозорец на купето. Когато си затворя шофьорската врата прозореца се вдига още малко като на нормално купе, но другия прозорец не го прави и съответно не уплътнява както трябва. Каква е манипулацията за отстраняване на подобен проблем? При е36 масово се прецакват машинките на колонката на вратата, а тук няма такива или поне аз не видях
Другия ми проблем е, че не мога да си зануля трипметъра. Всъщност и от двете пръчици (копченца) на километража не става нищо като ги натискам 

- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
Re: Проблем с прозореца и километража
Бутона ти е вграден в ключалката,а таблото някой го е отварял(най вероятно за да корегира нещо) и не го е затворил правилно или е счупил бутоните без да иска,често се среща.
- lancerpor
- младши ентусиаст
-
Ще проверя машинките на вратите първо. Километража е отварян единствено за смяна на крушка и слагане на рингове. Като го отворя дали ще си проличи къде е проблема или направо да си търся друг?

- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
Ами значи си си помогнал сам ,за да не работят бутоните. Пробвай отвори го и виж,не съм гадател ,не мога да предвидя кой какви ги е свършил.
- lancerpor
- младши ентусиаст
-
Километража беше оправен мигновено след пускане на темата. Оказа се, че като са слагали рингове на таблото не са наместили бутоните както трябва. Сега всичко си е наред, но проблема с прозореца остава. Разбрах от една друга тема как да го стегна за да не дрънчи, но не можах да намеря информация от къде и как се регулира за да се вдигне още малко при затворена врата. Като затворя вратата си се вдига мъничко както си му е реда, но остава още съвсем малко докато си влезе под лаистната. Ще съм бладодарен ако някой ме насочи как се регулира височината.

- kpa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: M3 & 320i
Бях се сблъсквал с подобен проблем на е36 кабрио:
Има едни уплътнения на тавана по "рамката" на прозореца, които като се натиснат ти спират хода на прозореца, за сигурност. Ако тези са окъсени или не работят, може и прозореца да не се вдига до горе.
Има едни уплътнения на тавана по "рамката" на прозореца, които като се натиснат ти спират хода на прозореца, за сигурност. Ако тези са окъсени или не работят, може и прозореца да не се вдига до горе.
6 мнения
• Страница 1 от 1