Амортисьори за Е46 320д фейс комби ?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- mosholov
- Потребител
-
- Кара: BMW 320D 150к.с. 2003г.
- Детайли за колата: Т.син комби.
Амортисьори за Е46 320д фейс комби ?
Здравейте колеги , изчетох какво ли не из форума , но не ми стана ясно какви амортисьори трябва да си купя за да си сменя моите, като искам да дадете мнение , как да направя возията по мека ?
Сега не знам с какви амортисьори е , не е със спортно окачване , не знам с какво е , но по дупките направо дразни от друсане и вибриране на всичко в нея.
Ако може дайте ми и накой линк от къде да си купя и какви.
Благодаря ви.
Сега не знам с какви амортисьори е , не е със спортно окачване , не знам с какво е , но по дупките направо дразни от друсане и вибриране на всичко в нея.
Благодаря ви.
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Re: Амортисьори за Е46 320д фейс комби ?
mosholov написа:Здравейте колеги , изчетох какво ли не из форума , но не ми стана ясно какви амортисьори трябва да си купя за да си сменя моите, като искам да дадете мнение , как да направя возията по мека ?
Благодаря ви.
Забравяш за Billstein в този случай....в случая твоите са стандартни за модела (след като не са спортни,а 100% сигурен ли си ,че не си със спортно окачване),като моя съвет е вземи само от място,от което си 100% сигурен ,за качеството.
Може да избираш от много марки : Sach,Boge,KYB ,Monroe (май това е евтиния вариянт с мека возия),ако са маслени,ще са по-меки,ако са газови ще се по-твърди.
Със аморт смени и тампоните горе на бомбето,но не си взимай усилени - ти търси "по-мека" возия,после с какви гуми си като размер....
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- mosholov
- Потребител
-
- Кара: BMW 320D 150к.с. 2003г.
- Детайли за колата: Т.син комби.
Re: Амортисьори за Е46 320д фейс комби ?
Гумите са стандартни , 205/55/16 , благодаря за отговора
3 мнения
• Страница 1 от 1