:: Случаи на некоректни потребители във форума ::
Модератор: Търговски модератори
- BMWTDS-samolet
- Потребител
-
- Кара: BMW E36 TDS
- Мечтае да кара: Друга Комбайна
Re: :: Случаи на некоректни потребители във форума ::
За това , че нямах време да ги проверя по-старателно не казвам нищо ! Но ще се постарая до довечера да направя 2 снимки за да разбере форума ти на какво казваш "перфектни", те от всякъде очукани очупени ти ми пишеш не'кви си балалайки тука . Дано купувачите си вземат поука и да имат 1 на ум като купуват нещо от тебе ! Както аз втори път няма да направя тая грешка ! Тъй като фаровете са наистина хубави както казваш ти вече ги ПОДАРИХ на един приятел, срам ме беше да му поискам пари за тия отпадъци .
- BMWTDS-samolet
- Потребител
-
- Кара: BMW E36 TDS
- Мечтае да кара: Друга Комбайна
Ето снимки на "перфектните фарове на Бош с лупа" 

Както и да се защитава колегата Hellz той е точно за тази тема !

Както и да се защитава колегата Hellz той е точно за тази тема !
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
Да се запиша и аз в тази тема. В обява са снимани 4 джанти и пише 30 лева. Обадих се да питам колко пари са 4 джанти, казва ми, колкото съм написал. 30 лева ли? Да 30 лева. Пиша му смс че искам 4-те джанти за 30 лева, име, телефон, офис на еконт. Пристигат днес за 143 лева и то в друг офис. Звъня на търговеца и му казвам, че няма как да стане. Те били по 30 лева на брой и моя била грешката. Къде имало 4 джанти за 30 лева?! Като бил от село, не значело, че ядял доматите с колците. За скраб щял да вземе повече... Чувствам се зле, че ще му ги откажа и че той ще трябва да си плаща куриера в двете посоки! Некоректния съм аз да знаете. Как да му измисля нещо, като за 120 лева сигурно и в София ще си ги намеря?!!?! Чувствам се зле заради, чуждите тъпотии. Никога не ми се е случвало подобно нещо, а съм купил поне 5 комплекта джанти по ЕКОНТ и снимки...
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- Войводата
- младши ентусиаст
-
- Кара: на дядо си е30ската
- Мечтае да кара: подводница с шпер
....
Последна промяна Войводата на 21 Яну 2015, 21:03, променена общо 1 път

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Пари няма да видиш обратно, затова пиеш една студена вода. Занапред ще знаеш, че такива неща не се купуват по продавалник и фейсбук на сляпо, просто шанса да си прецаканият после е над 80%.
Последна промяна b00st на 01 Юни 2014, 18:40, променена общо 1 път
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
penev написа:elmaza91 от Варна, който се казва Нейко Ангелов, се опита да ми продаде заварен диф, за шпер.
Тва да не е същия тоя играч ?
Щото като гугълнеш номера излизат бая обяви.
Например в Базар БГ излиза като Илия Борисов
Във фейса адреса се води на Станислав Иванов, отваряш страницата и пише Иван Пенев

Важното е че в olx пича предлага бичене на трупи
Може да го уговориш от некъв друг телефон и в уречения ден и час да му избичиш лично една гьостерица

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- Войводата
- младши ентусиаст
-
- Кара: на дядо си е30ската
- Мечтае да кара: подводница с шпер
ogata написа:penev написа:elmaza91 от Варна, който се казва Нейко Ангелов, се опита да ми продаде заварен диф, за шпер.
Тва да не е същия тоя играч ?
Щото като гугълнеш номера излизат бая обяви.
Например в Базар БГ излиза като Илия Борисов
Във фейса адреса се води на Станислав Иванов, отваряш страницата и пише Иван Пенев![]()
Важното е че в olx пича предлага бичене на трупи
Може да го уговориш от некъв друг телефон и в уречения ден и час да му избичиш лично една гьостерица
и аз намерих същите неща видях че са на различни имена , имам роднина който е следовател в РПУ-то ще се посъветвам с него да видим какво ще стане

- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Те изгонените некоректни от тук,отиват да продават в фесбука.
Аз ще добавя един некоректен потребител,който не съм сигурен дали е член на форума. Все пак има доста хора,който продават части и не само от форума ги търсят. Некоректният купувач се казва Александър Иванов,град Драгоман,адресът му е ул.Еделвайс 24,телефон - 0888 426 261. Поръчва си пратки,а понякога дори не ходи да ги поглежда. На мен не отговаря,като му звъня. На куриерите отговаря и им казва да го чакат на адрес, по половин или дори, цял час,като уговорката им е до 10/15мин. да се появи на адреса. Три пъти му е носена пратката на адрес и трите пъти едно и също,не се появява. Купува части за е46 или поне аз за такава кола му пратих,но няма значение. Дано да спестя с този пост на някого,разкарвана,телефони и плащания по куриери.
- grosmaster
- Потребител
-
Нов съм сред вас колеги и ни най-малко очаквах някой да ме прецака, но уви факт е....
Нека и аз се оплача от колега beni barzia....
Историята е следната, пуснах тема че търся някой неща за Е39-ка.
Колегата ми направи предложение, че има въпросния калник и броня с цвета който ми трябва.
Обясних му, че идеята ми е да ги монтирам направо, без да се занимавам си бояджии и тн...
Каза ми че калника е добър, но бронята има забележки и принципно си е за боя, но е здрава, а халогените бонус...
Викам си супер, и без това единия халоген ми е счупен, тази си идва комплек, пък ще видим дали ще е боядисвам.
Днес отивам да ги вземам от еконта, моя грешка че не ги погледнах там на място, но ги хванах в последния момент, все пак и аз ходя на работа.
Прибирам се вкъщи отварям и какво да видя....
Калника чукан в предния край отвътре, по веждата ръжда и надигнала боята..... все неща които дори и по-телефона не ми ги каза.
Отварям бронята и какво да видя, забележките по боята ОК каза ми ги, но беше спукана в левия край, а халогените облепени със силикон....
така че и да искаш да не може да ги свалиш. А като ги свалиш няма кой да ги купи че нямат уши.
Та какво излезна от цялата маневра, калник за боклука, защото каквото и да го правиш пак ще избие ръждата догодина, бронята за тотален ремонт и аз със 178лв. назад.
За цената не се пазарих, като си мислех че ще бъде така както ми каза.
Реално ако знаех какво ще взема, повече от 100лв. не бих дал.
Писах му съобщение да му кажа че не съм доволен, но все още отговор нямам.
С две думи имайте едно на ум с колегата.
Колегата ми направи предложение, че има въпросния калник и броня с цвета който ми трябва.
Обясних му, че идеята ми е да ги монтирам направо, без да се занимавам си бояджии и тн...
Каза ми че калника е добър, но бронята има забележки и принципно си е за боя, но е здрава, а халогените бонус...
Викам си супер, и без това единия халоген ми е счупен, тази си идва комплек, пък ще видим дали ще е боядисвам.
Днес отивам да ги вземам от еконта, моя грешка че не ги погледнах там на място, но ги хванах в последния момент, все пак и аз ходя на работа.
Калника чукан в предния край отвътре, по веждата ръжда и надигнала боята..... все неща които дори и по-телефона не ми ги каза.
Отварям бронята и какво да видя, забележките по боята ОК каза ми ги, но беше спукана в левия край, а халогените облепени със силикон....
така че и да искаш да не може да ги свалиш. А като ги свалиш няма кой да ги купи че нямат уши.
Та какво излезна от цялата маневра, калник за боклука, защото каквото и да го правиш пак ще избие ръждата догодина, бронята за тотален ремонт и аз със 178лв. назад.
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
grosmaster написа:Нов съм сред вас колеги и ни най-малко очаквах някой да ме прецака, но уви факт е....
Пусни снимки колега. Писал съм му.
- ogata
- старши ентусиаст
-
За бени бързия и аз мога да се оплача, но няма доказателства за жалост.
Историята при мен беше, че една беше цената на лс, а съвсем друга когато бих едни 200 км за да си взема частите, които така и не взех, защото не отговаряха на описанието ...
Историята при мен беше, че една беше цената на лс, а съвсем друга когато бих едни 200 км за да си взема частите, които така и не взех, защото не отговаряха на описанието ...

- beni barzia
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х5
На колегата grosmaster съм му пуснал друг калник перфектен и всичко е наред вече така че да не бърза да пише глупости по мой адрес все пак съм му пуснал снимки на нещата и опция преглед можеше да ги върне като не му харесват нещата ,а за тия пари мисля че е нормално да имат забележки все пак са втора употреба части не са чисто нови!!!!
А относно другия колега от пловдив да не пише глупости като нищо не е взел,то за 20лв. ако може да си купят хората чисто нови капаци ,брони или цяла кола а!!!!!
Хем искат за без пари, хем да е като от завода всичко е няма как да стане!!!
А относно другия колега от пловдив да не пише глупости като нищо не е взел,то за 20лв. ако може да си купят хората чисто нови капаци ,брони или цяла кола а!!!!!
- ogata
- старши ентусиаст
-
Бъркаш ме с някой.
Перфектните седалки бяха с дупки от цигари, прокъсани тук-таме и изведнъж ти се досвидяха да ги дадеш само за 50 лв както се разбрахме по телефона, ако не си забравил бях с още един човек, който може да потвърди.
Ходи да лъжеш в olx и facebook.
Перфектните седалки бяха с дупки от цигари, прокъсани тук-таме и изведнъж ти се досвидяха да ги дадеш само за 50 лв както се разбрахме по телефона, ако не си забравил бях с още един човек, който може да потвърди.
Ходи да лъжеш в olx и facebook.

- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
beni barzia написа:На колегата grosmaster съм му пуснал друг калник перфектен и всичко е наред вече така че да не бърза да пише глупости по мой адрес все пак съм му пуснал снимки на нещата и опция преглед можеше да ги върне като не му харесват нещата ,а за тия пари мисля че е нормално да имат забележки все пак са втора употреба части не са чисто нови!!!!
Колега, този израз
директно за мен те причислява към групата на некоректните. Всеки, който купува дадена стока очаква да получи това, което му е било описано, без значение за колко го взема. Не може ти да си обяснил, че нещо е перфектно, да изпратиш нещо с забележки, а после да пишеш за тия пари какво очакваш. Очаква се описаната перфектна стока.beni barzia написа:Хем искат за без пари, хем да е като от завода всичко е няма как да стане!!!
Назад към Авточасти и аксесоари