РУСЕ - сбирки всяка неделя ...
Модератори: kv46, Общи модератори
Re: РУСЕ - сбирки всеки понеделник ...
em1l написа:До седмица планираме да започнем възраждането на клубът и отново да се провеждат сбирки , да се изяснят целите на клуба за 2014 ,мероприятия.Ще направим една голяма сбирка да се видим що за хора и колко сме в град Русе , следователно стари членове/кучета и бъдещи...
Скоро ще се пусне тема просто сега времето е отвратително тази и следващата седмица,Просто се иска активност а не само четене на коментарите и подминаване на темата, защото ако не се организираме ни затриват нашия раздел. А в Русе са се провеждали БМВ сбирки много преди бмв клуб българия и този форум да съществува....
A от Русенско ще приемете ли

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
edinac написа: A от Русенско ще приемете ли, смело напред
.Много са групичките , и всяка тегли на една страна
.
Е то ще се организират Русенските сбирки наново.. така че всеки е добре дошъл..
Колегата за стикерите.. единият вариант е да си я поръчаш от клубния магазин.. вторият вариант е да си я направиш в някоя рекламна агенция.. около 1-2лв излизаше преди..
- minimalcoholic
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: e46 330i
реших първо тука да пробвам
... айде за сбирките подготвям новата БИМА...само кажете кога са 

- vladi_totev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: магистратура
За кога се очертава да е сбирката. Ако е към края на месеца много ще се радвам понеже не съм в града в момента, а ми се иска да участвам.
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Здравейте колеги Русенлии! Последният събор на Калояново се случи така, че се бях настанил в един хотел в Хисаря, в който беше вашата група и доколкото разбрах, многократно сте го посещавали. Беше приятно там, весело и тази година би било гот пак да отседна там, дай боже да се видим и с вас. Обаче не помня как се казваше
Имате ли намерение да отсядате пак някъде групово, защото да ви се оплача, аз така или иначе не очаквам никой от Видин или най-много 1-2 човека, които основно обикалят дискотеките по Пловдив, което мен не ме вълнува.
Ще се радвам да се видим някъде
п.с. Пиша относно събора на 1,2,3 и 4 Май 2014.

Ще се радвам да се видим някъде

п.с. Пиша относно събора на 1,2,3 и 4 Май 2014.
BMW only!
- kranki
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530d
колеги очаквам утре първата партида от плакати и стикери за свободна продажба
също така и членските карти с номерата ще са при мен и в неделя ще ги раздам на сбирката... цената на комплект стикери е 5лв., за членовете безплатни...

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
kranki написа:колеги очаквам утре първата партида от плакати и стикери за свободна продажба![]()
![]()
също така и членските карти с номерата ще са при мен и в неделя ще ги раздам на сбирката... цената на комплект стикери е 5лв., за членовете безплатни...
Аз пък си я искам по-рано

P.S. няма ли и тази година плакати на мероприятието да разлепим малко?
- kranki
- кандидат ентусиаст
-
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
kranki написа:Утре пристигат!!! Подкупи приемам всякви![]()
има и плакати
Ще трябва да поналепим малко по обектите дето ползваме отстъпки

- kranki
- кандидат ентусиаст
-
Колеги всички знаем че местата за легално спортно каране в русе са малко, да не казвам никак...
Всеки от нас би се радвал ако има такова място в града ни на което може да шлифова шофьорските си умения и също така и да подготви автомобила си до някаква степен... като регионален на БМВ клуб Русе, аз /с огромната помощ на останалите членове разбира се/ се заех с тази не лека задача... Не лека поради факта че такива места където да може да се конфигурира нещо като писта, било то за дрифт или драг или тайм атак ако щете са прекалено малко. Едно от местата което беше предложено е летището в с. Щръклево и именно натам насочихме усилията си!!!
и в следтвие на това имаме разрешение от управителя на летището да конфигурираме писта!!! Имам неговото уверение за съдействие от негова страна за всичко необходимо като единствено условие за ползването на пистата е да се пази чистота! И от тука следва молбата ми към всички момчета от клуба които имат желание да карат да се съберем в удобен за вас ден и да отидем на място да погледнем и да решим подходящо ли е мястото и ако да как да извлечем максималното от терена!!!Моето предложение е този ден да е другата събота - 24.05. От сега казвам ако решим да се събираме там ще се допускат само автомобили на ентусиасти!!! няма да има публика!!! правим го само и единствено за нас и за наше забавление без никаква комерсиална цел!
Благодаря за вниманието! Поздрави!

Благодаря за вниманието! Поздрави!
- minimalcoholic
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: e46 330i
АЗ СЪМ ТВЪРДО ЗАД ИДЕЯТА...устройва ме и датата на събиране за почистване...само да ме допуснете до там 

- kranki
- кандидат ентусиаст
-
Колега не си ме разбрал
няма какво да чистим - пистата е почистена! Просто като се събираме там трябва да пазим чистота
и тази сбирка за събота е за момчетата които имат намерение да карат - искам да видят условията какви са и да дават идеи как да направим конфигурацията от завои

kranki написа:Колега не си ме разбралняма какво да чистим - пистата е почистена! Просто като се събираме там трябва да пазим чистота
и тази сбирка за събота е за момчетата които имат намерение да карат - искам да видят условията какви са и да дават идеи как да направим конфигурацията от завои
![]()
Евала за положените усилия, хубава идея. Но нали се сещаш,че ако тръгнат да карат 10 коли, от тези 10 да слязат 4 глави,как да си оставят тези които карат, най близките си хора, няма значение какви. Пак ще има туби, пакетчета , торбички и най различни

- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
зяпачи ще има със сигурност. Покрай един бмв-ист ще има пет голфаджии зяпачиedinac написа:kranki написа:Колега не си ме разбралняма какво да чистим - пистата е почистена! Просто като се събираме там трябва да пазим чистота
![]()
Евала за положените усилия, хубава идея. Но нали се сещаш,че ако тръгнат да карат 10 коли, от тези 10 да слязат 4 глави,как да си оставят тези които карат, най близките си хора, няма значение какви. Пак ще има туби, пакетчета , торбички и най различни.Според мен трябва да се помисли за някакви кошчета или торбички за отпадъците, но без публика няма ефект
.Това е мое мнение.
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
slavianko написа:зяпачи ще има със сигурност. Покрай един бмв-ист ще има пет голфаджии зяпачиedinac написа:kranki написа:Колега не си ме разбралняма какво да чистим - пистата е почистена! Просто като се събираме там трябва да пазим чистота
![]()
Евала за положените усилия, хубава идея. Но нали се сещаш,че ако тръгнат да карат 10 коли, от тези 10 да слязат 4 глави,как да си оставят тези които карат, най близките си хора, няма значение какви. Пак ще има туби, пакетчета , торбички и най различни.Според мен трябва да се помисли за някакви кошчета или торбички за отпадъците, но без публика няма ефект
.Това е мое мнение.
няма как понеже ще има пропускателен режим.. Ако искат да седят около оградите.. ама вътре няма да ги пуснем! След нас вратата се затваря и до там..

Последна промяна uricatoli на 20 Май 2014, 22:27, променена общо 1 път