В какво състояние е вашето Е39?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
Re: В какво състояние е вашето Е39?
mad_presley написа:In_Memoriam написа:...
От конвейра са просто "нови" и не е интересно. Затова се появяват определения като "перфектна за годините си".
На колегата sasho1bs наистина е много запазен интериора, така че поне в това отношение мисля, че е клоняща към перфектна.

- larry_boy
- младши ентусиаст
-
- Кара: 540i M
- Детайли за колата: С бебе в колата...
Перфектна според мен, е кола от чиито останал ресурс само да черпя, без да влагам почти нищо. Такава се оказа и моята е39, въпреки мненията на някой от моите приятели - че е39 е НАЙ-
НЕНАДЕЖНАТА кола и ще са вкарам в безкрайни ремонти от СКЪП нагоре. Е сгрешиха, може би защото техните наблюдения се крепяха на прословутите 520И и 525 тдс, ПЕРФЕКТНИ с които са
пълни автокъщите съответно и автоморгите..
. С тази извадих късмет, може би защото не е от БГ. Пет месеца и над 6500 км. даже и маслото не съм и сменил, а предишната ми кола за
същото време вече бе подминала критичната граница от 2500лв!!! (е то само ремонта на турбото + новият кулер и принудителната смяна на маслото и пътна помощ са 1500 в канала)
Ето за това гласувах перфектна, ебем ти 2-3 петънца по лака или леко олющените уплътнения...
НЕНАДЕЖНАТА кола и ще са вкарам в безкрайни ремонти от СКЪП нагоре. Е сгрешиха, може би защото техните наблюдения се крепяха на прословутите 520И и 525 тдс, ПЕРФЕКТНИ с които са
пълни автокъщите съответно и автоморгите..

същото време вече бе подминала критичната граница от 2500лв!!! (е то само ремонта на турбото + новият кулер и принудителната смяна на маслото и пътна помощ са 1500 в канала)
Ето за това гласувах перфектна, ебем ти 2-3 петънца по лака или леко олющените уплътнения...
колега, стига де....то 6500км големият пробег, че да стане нещо. излез на истинска магистрала да й дадеш малко газ и то по - често, направи едни 10000км на магистрали при и над 4500 мин-1 и чак тогава разправяй, че нищо й няма.
ама темата си е малко....мойта най арна....с две думи не виждам, голям смисъл от нея и не виждам, с какво би помогнала на някой.
ама темата си е малко....мойта най арна....с две думи не виждам, голям смисъл от нея и не виждам, с какво би помогнала на някой.
- larry_boy
- младши ентусиаст
-
- Кара: 540i M
- Детайли за колата: С бебе в колата...
Брато не те знам ти каква кола караш, но при тези обороти които си посочил моят 540И е почти на лимита на скороста...Ти я ми кажи на кой магистрали и колко често караш с 250???
Колата издържа теста за издържливост още от самото начало. Първите и снимки пред в къщи са от 25.12. Сещаш ли се какво преживя под натиска на трима шофьори който не искаха да карат коледа по път...Резултата бе - завишен разход, леко омасляване по капаците на клапъните и ...18 часа от Кале до София..
Та въпроса бе какво всеки разбира под перфектна - е аз отговорих в предният си пост. Кола в която да се инвестира малко а да се кара много...
Колата издържа теста за издържливост още от самото начало. Първите и снимки пред в къщи са от 25.12. Сещаш ли се какво преживя под натиска на трима шофьори който не искаха да карат коледа по път...Резултата бе - завишен разход, леко омасляване по капаците на клапъните и ...18 часа от Кале до София..
Та въпроса бе какво всеки разбира под перфектна - е аз отговорих в предният си пост. Кола в която да се инвестира малко а да се кара много...
larry_boy написа:Брато не те знам ти каква кола караш, но при тези обороти които си посочил моят 540И е почти на лимита на скороста...Ти я ми кажи на кой магистрали и колко често караш с 250???
това с инвестициите е въпрос на виждане. В твоят случай просто е добра покупка и според мен няма нищо общо с перфектно състояние. А и перфектното състояние е много отосително нещо и много зависи от този, който го определя.
Иначе...ми карам си, всеки път като видя знака край на ограничението на скоростта и си давам газ. Най - пресният пример от преди три седмици - до Бодензее и обратно по А81. Общо 550км ама наистина й взех душата. И така вече 50к км й взимам душата. Ама някак си пак не ми идва да кажа перфектна. Просто едно добро състояние.
- 320iPower
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше е39 530dM-sport,e60 530d M-sport
аз сложих задоволително за моята кола защото имам забележки по боята две протрити копчета на волана и разтекло огледало за задно виждане,
нз 18 перфектни коли малко...дано ама ме съмнява
пс за мен перфектна кола е кола която е перфекнта технически и визуално!!! и няма нищо общо с това колко си дал по нея или колко даваш
нз 18 перфектни коли малко...дано ама ме съмнява

пс за мен перфектна кола е кола която е перфекнта технически и визуално!!! и няма нищо общо с това колко си дал по нея или колко даваш

- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Баси неудобната тема 

Според мен има два възможни варианта от цялата анкета - първия и последния 

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- liort
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 530dA touring,Е30 320i
- Мечтае да кара: E30 кабрио с V8
След няколко дни четене на коментари, се замислям дали състоянието на моята е добро. Нищо, че напоследък хвърлям яко кинти по нея, за части и ремонти, но съм оптимист, че скоро ще я докарам до добро.
-Тате, татеее, от къде идват облаците?
-От гумите на БМВ-тата, моето момче!
-От гумите на БМВ-тата, моето момче!
- gentata
- старши ентусиаст
-
- Кара: седнал
- Детайли за колата: Правиланта 39-ка
Едната (540i) разглобена другата - ТДС си вози и само гориво иска, въпреки това че някой тука ги спомена с лошо 

- andrey.nikolov
- Потребител
-
Ходова част мога да кажа перфектна, мотора ми мърка.
Ама все пак говорим за 10-11 години коли.
Ама все пак говорим за 10-11 години коли.
41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3