Добър лекар УНГ?
Модератор: Общи модератори
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Re: Добър лекар УНГ?
д-р Френгов сигурно ще го намериш в нета
много доволен за детски за възрастни незнам дали се занимава
много доволен за детски за възрастни незнам дали се занимава

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
Аз имам доста проблеми в тази област и съм минал през оперативни намеси в 3 различни медицински заведения.
Най-добри впечатления и ефект като цяло имам от екипа УНГ в Токуда.
Колкото до сливиците - при мен ги няма и това допълнително усложнява другите ми проблеми.
Най-добри впечатления и ефект като цяло имам от екипа УНГ в Токуда.
Колкото до сливиците - при мен ги няма и това допълнително усложнява другите ми проблеми.
Night_Wolf написа:За Стара Загора веднага ти давам най-добрия в областа.
Но що се мъчиш... те вече не стават за нищо!
Бях със същият проблем, вярно като малък. След премахването им... се преродих във всякакъв смисъл на думата, организма ми адския рестарт си направи.
Колега, кажи кой е за Стара Загора, че и аз вече 3 месеца не мога да се оправя след изкарана гнойна ангина. Антибиотици, секрети, кръвни изследвания и няма нищо. Даже ходих и една седмица на нагревки и пак нямаше кой знае какво подобрение. Само да не ми кажеш д-р Стефанов, че 3 пъти съм бил при него и думите му винаги бяха "Нищо ти няма, внушаваш си, не мисли за това. Има нещо остатъчно, нелекувано навреме, но няма смисъл от лекарства, като се стопли ще се оправиш."

Loopix написа:Колега, послушай какво ти казва bum_bum, прав е
Според мен ти имаш проблеми с имунитета и сливиците просто са ти слабото място и там избива. Махането не е решение защото ако не си оправиш имунитета и сега си с ангини след това има голяма вероятност да правиш и бронхити ... До преди 2 години и аз бях като теб (а и съм асматик) ... пиех по 6-7 антиботика годишно за сливиците и не можех да се оправя с месеци, но отидох при добър хомеопат и проблемите ми се решиха ... все едно с магическа пръчка
Ето какво направих аз (не ти пречи да опиташ):
- започнах да подбирам внимателно какво ям, изключих всички консервирани храни и такива с консерванти, бях 2 месеца на изчистващ режим с малко въглехидрати и много плодове и зеленчици - имаше ефект
- паралелно на диетата започнах лечение с хомеопатични средства (класическа хомеопати и шуслерови соли) и ангината излекувах в рамките на 10 дни .... миналата година ме хвана леко един вирус и веднага го преборих
- както споменах асматик съм - от тогава насам съм изхвърлил всички инхалатори и нямам проблеми
- повече движение, планина, море
Забравих какво е това да ходиш на лекарИ ето и една изпитана класическа рецепта, която мори всички гадини в сливиците и гърлото за нула време - намажи ги с газ
Успех!
Дам колега, след всичките погълнати химии утре съм на хомеопат, дано помогне. Иначе като цяло не съм имал сериозни проблеми с гърлото, общо взето за първи път получавам такова усложнение и то не до толкова усложнение, колкото хронифициране на проблема (вече 27 дена).
- surfboard
- младши ентусиаст
-
- Кара: 4.0 TFSI
Д-р Чапкънов, Пирогов.
- dark0
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320ci 170 к.с.
- Мечтае да кара: Е92, ако може М3 !
Колега в началото на година бях по същия начин като теб .. ( миналата година направих 7 ангини ) и ходих първо в Доверие направиха ми изследвания и ми казаха че ми няма нищо, просто бил такъв сезона ( дрън дрън ) .. след това отидох в София Мед при д-р.Христова - много приятна и разбрана жена,а в същото време си разбира от работата.
Е прегледа ме.. направиха ми изследвания и диагнозата беше следната - след 2 дни вече нямах сливици
Да чукна на дърво от януари до сега нито съм настивал нито вирус ме е хванал, а не съм много от тези, които се пазят ..
Дано при теб не се стига до ваденето на сливиците, макар че и леко болни да са, са си за вадене
П.С. ако се стигне до там да ги махаш се приготви психически за сериозна болка няколко дни .. всеки вика не боли не боли.. е не боли ако си на 10-12г. а ако си над 20 болката 4-5 дни е ужасна
Успех и ако найстина са за вадене, не се заисляй, а махай тая гад
Е прегледа ме.. направиха ми изследвания и диагнозата беше следната - след 2 дни вече нямах сливици

Да чукна на дърво от януари до сега нито съм настивал нито вирус ме е хванал, а не съм много от тези, които се пазят ..
Дано при теб не се стига до ваденето на сливиците, макар че и леко болни да са, са си за вадене

П.С. ако се стигне до там да ги махаш се приготви психически за сериозна болка няколко дни .. всеки вика не боли не боли.. е не боли ако си на 10-12г. а ако си над 20 болката 4-5 дни е ужасна

- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Тия в СофияМед им дай да режат, проблеми с това няма, а и си точат фонда Доверие като пичове - къде трябва, къде не.
Отделно от това за Яначков не мога да кажа, много добри думи - дори бих препоръчал да не се ходи при него като единствен вариант.
Друго обаче е положението в Пирогов и Д-р Димитър Чапкънов, който е един от малкото трезвомислещи и целящи оздравяване на пациентите си като инвазивните методи се избягват колкото се може повече.
Отделно от това за Яначков не мога да кажа, много добри думи - дори бих препоръчал да не се ходи при него като единствен вариант.
Друго обаче е положението в Пирогов и Д-р Димитър Чапкънов, който е един от малкото трезвомислещи и целящи оздравяване на пациентите си като инвазивните методи се избягват колкото се може повече.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
dark0 написа:Колега в началото на година бях по същия начин като теб .. ( миналата година направих 7 ангини ) и ходих първо в Доверие направиха ми изследвания и ми казаха че ми няма нищо, просто бил такъв сезона ( дрън дрън ) .. след това отидох в София Мед при д-р.Христова - много приятна и разбрана жена,а в същото време си разбира от работата.
Е прегледа ме.. направиха ми изследвания и диагнозата беше следната - след 2 дни вече нямах сливици![]()
П.С. ако се стигне до там да ги махаш се приготви психически за сериозна болка няколко дни .. всеки вика не боли не боли.. е не боли ако си на 10-12г. а ако си над 20 болката 4-5 дни е ужасна![]()
Леко по леко нещата си отиват натам, изчерпаха се почти всички мирни методи за решаване на проблема, т'ва нещо не се влияе от нищо.

- bmw_power_x5
- Потребител
-
Доктор, Рангачев УНГ в ИСУЛ.Много, добър лекар.Успех с решаването на проблема.
Колеги, проблема ще се окаже една амалгамена пломба. За първи път ми сложиха такава малко преди възпалението и цялото парене в устата и устните, за съжаление трябваше сам да се сетя за нея, след като грешно бях насочван да пия антибиотици, да не говорим че един доктор искаше и сливиците да ми вади. Някой да е имал подобен проблем от такава пломба? Вече съм 6-ти ден без нея и се чувствам доста по-добре, пия и витамини за възстановяване, които ми предписаха в Токуда.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
То и половината форум искаше да ти ги вади
Сега спри и витамините и ги хвърли там, дето никой не минава и ще си съвсем добре

Сега спри и витамините и ги хвърли там, дето никой не минава и ще си съвсем добре

Колега, кой доктор от Токуда откри странния виновник? Питам, защото по-нагоре някой колега беше препоръчал д-р Иван Манев от Токуда (беше написано Иван Матев, но мисля, че е грешка, защото аз съм ходил при Иван Манев няколко пъти и съм много доволен от него) и ми е любопитно дали си бил при него?
goppe написа:Колега, кой доктор от Токуда откри странния виновник? Питам, защото по-нагоре някой колега беше препоръчал д-р Иван Манев от Токуда (беше написано Иван Матев, но мисля, че е грешка, защото аз съм ходил при Иван Манев няколко пъти и съм много доволен от него) и ми е любопитно дали си бил при него?
Както писах сам се сетих за това, в Токуда бях на преглед в същия ден при д-р Липева, която потвърди опасенията ми, но ще видим как ще се развият нещата. Оказа се, че тия пломби са доста опасни, особено ако човек има алергия към някой от металите в тях.
- yordev
- Потребител
-
- Кара: BMW X5 3.0 d 2004
- Мечтае да кара: М5
И аз ви препоръчвам доктор Рангачев УНГ в ИСУЛ, наскоро ми махна полип на гласните струни.Но при него трябва да си въоръжен с много търпение,страшно много хора чакат за него, и в частната клиника Св.Панталеймон със записан час ме прие с 2 ч. закъснение.Много е всеотдаен и не връща никого просто много се чака.
- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
Я да повдигнем темата дали ще има други препоръчани 3г. по-късно...
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3