Добър лекар УНГ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Добър лекар УНГ?

Мнение от StuNNeR » 16 Май 2014, 0:09

Колеги включвам се с една не много приятна тема. Доста продължителен период имам проблеми с гърлото. Преминах през изследвания на гърлен секрет и кръв, прием на различни антибиотици, всякакви имуностимулатори, антисептици и др., но до момента резултата не е значителен. В момента съм на хомеопатични средства и доктора, при който ходя, заяви че до месец ако няма подобрение съм за операция на сливиците. Поради факта, че не бих предприел такава стъпка преди да се допитам до друг специалист в областта, бих искал да ви помоля да ми препоръчате истински професионалист. За София става въпрос.
Благодаря Ви предварително! :)
Последна промяна StuNNeR на 16 Май 2014, 0:50, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар

Re: Добър лекар УНГ?

Мнение от Night_Wolf » 16 Май 2014, 0:19

За Стара Загора веднага ти давам най-добрия в областа.

Но що се мъчиш... те вече не стават за нищо!

Бях със същият проблем, вярно като малък. След премахването им... се преродих във всякакъв смисъл на думата, организма ми адския рестарт си направи.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от GecataBMW-E46 » 16 Май 2014, 0:29

Махай смело,операцията е съвсем лека!И аз съм брал големи ядове с тея сливици,като ми ги махнаха забравих за ядове.Отделно щом правят мизерии вече не стават за нищо.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Spiro » 16 Май 2014, 0:39

Доктор Първанова приема в 5 градска също и в превент но препоръчвам с направление в 5 градска и мене ме спаси и племенника ми много добър и доказан доктор.
Живей у борчове,за да те помнат хората !!!

Потребител
Аватар

Мнение от mbw_code » 16 Май 2014, 7:08

Доктор Кирилова
София, Ул. Позитано 10, ет. 3.
Не работи със здравната каса, не мисля че тя самата прави операции.
Пред кабинета и се чака доста.
Редува смените (до обед, след обед) всеки ден, но сега не се сещам в кой ден беше преди обед и в кой - след обед.

Потребител
Аватар

Мнение от jussy666 » 16 Май 2014, 7:16

Д-р Яначков УНГ отделение ,болница София Мед
той маха моите сливици и всичко беше ок
хубава болница,чисто,уредено,всички се държат нормално
контакти мога да дам на ЛС ако искаш,колега ;)

русата мафия!
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от Ronka » 16 Май 2014, 9:15

д-р Кирова от Окръжна болница
ИзображениеIs...

Много като тебе вече плакаха ...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от StuNNeR » 16 Май 2014, 14:08

Благодаря ви за предложенията!
Night_Wolf написа:За Стара Загора веднага ти давам най-добрия в областа.

Но що се мъчиш... те вече не стават за нищо!

Бях със същият проблем, вярно като малък. След премахването им... се преродих във всякакъв смисъл на думата, организма ми адския рестарт си направи.

Надявам се да не е така, поне желанието ми е да ги спася, все пак са предвидени да спират разпространението на бактериите и вирусите надолу в организма.
GecataBMW-E46 написа:Махай смело,операцията е съвсем лека!И аз съм брал големи ядове с тея сливици,като ми ги махнаха забравих за ядове.Отделно щом правят мизерии вече не стават за нищо.

Абе, смело, смело, колко да е смело?! :) Когато бях малък ми вадеха третата без упойка във Военна болница, две лелки ми бяха приклещили ръцете зад стола и доктора си режеше на воля, беше като Рамбо първа кръв! Иначе предполагам в момента има доста по хуманни методи, но не съм привърженик на пълните упойки.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 16 Май 2014, 14:10

Сливиците са просто симптом, че нещо не е наред тъй че не бързай с махането. Тъй само ще премахнеш предупредителния сигнал, а не проблема.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 520i M52B20TU

Мнение от mishoval » 16 Май 2014, 14:25

Бря, тук всички сме докторя!
Колега, има си строги индикации за тонзилектомия - чести гнойни ангини/над 4/год/, хъркане, затруднено дишане /със/ полуотворена уста.... Манипулацията вече е много по-безболезнена и безкръвна/ прави се с лазер/.
Ако беше от Пловдив, бих те насочил. Ако ти създават чести проблеми, ги махай, защото стават едно хронично гнойно огнище.
Успех!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 16 Май 2014, 14:29

Опитвам се само да кажа, че не всичко написано от хората в дебелите книжки е на 100% замисъла на природата. ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от GecataBMW-E46 » 16 Май 2014, 14:36

Сега вече ги махат тарикатски без болка и кървища :D,даже и упойка слагат,и за около 2 седмици ти изчезва спомена от сливиците. :mrgreen:

Потребител
Аватар
Кара: E36 320 Touring
Мечтае да кара: E46 M3
Детайли за колата: С ГИ за да му е еффтино

Мнение от Loopix » 16 Май 2014, 16:03

Колега, послушай какво ти казва bum_bum, прав е ;)
Според мен ти имаш проблеми с имунитета и сливиците просто са ти слабото място и там избива. Махането не е решение защото ако не си оправиш имунитета и сега си с ангини след това има голяма вероятност да правиш и бронхити ... До преди 2 години и аз бях като теб (а и съм асматик) ... пиех по 6-7 антиботика годишно за сливиците и не можех да се оправя с месеци, но отидох при добър хомеопат и проблемите ми се решиха ... все едно с магическа пръчка :)
Ето какво направих аз (не ти пречи да опиташ):
- започнах да подбирам внимателно какво ям, изключих всички консервирани храни и такива с консерванти, бях 2 месеца на изчистващ режим с малко въглехидрати и много плодове и зеленчици - имаше ефект ;)
- паралелно на диетата започнах лечение с хомеопатични средства (класическа хомеопати и шуслерови соли) и ангината излекувах в рамките на 10 дни .... миналата година ме хвана леко един вирус и веднага го преборих
- както споменах асматик съм - от тогава насам съм изхвърлил всички инхалатори и нямам проблеми
- повече движение, планина, море

Забравих какво е това да ходиш на лекар :) И ето и една изпитана класическа рецепта, която мори всички гадини в сливиците и гърлото за нула време - намажи ги с газ ;)

Успех!

русата мафия!
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от Ronka » 16 Май 2014, 16:48

Loopix написа:Колега, послушай какво ти казва bum_bum, прав е ;)
Според мен ти имаш проблеми с имунитета и сливиците просто са ти слабото място и там избива. Махането не е решение защото ако не си оправиш имунитета и сега си с ангини след това има голяма вероятност да правиш и бронхити ... До преди 2 години и аз бях като теб (а и съм асматик) ... пиех по 6-7 антиботика годишно за сливиците и не можех да се оправя с месеци, но отидох при добър хомеопат и проблемите ми се решиха ... все едно с магическа пръчка :)
Ето какво направих аз (не ти пречи да опиташ):
- започнах да подбирам внимателно какво ям, изключих всички консервирани храни и такива с консерванти, бях 2 месеца на изчистващ режим с малко въглехидрати и много плодове и зеленчици - имаше ефект ;)
- паралелно на диетата започнах лечение с хомеопатични средства (класическа хомеопати и шуслерови соли) и ангината излекувах в рамките на 10 дни .... миналата година ме хвана леко един вирус и веднага го преборих
- както споменах асматик съм - от тогава насам съм изхвърлил всички инхалатори и нямам проблеми
- повече движение, планина, море

Забравих какво е това да ходиш на лекар :) И ето и една изпитана класическа рецепта, която мори всички гадини в сливиците и гърлото за нула време - намажи ги с газ ;)

Успех!

Може и с бензин малко и дрАсни клечката ...
И аз бях против, но като нещо само вреди ... го махаш ... сестра ми беше като теб ангини,пневмонии после,майка ми не,да не се махат,е сега е с астма ... малката е вече с 50% слух ... разбирам всички хомеопатии, но не винаги помага, за съжаление казвам,че трябва лекар.
Страшно много хора има без сливици и са си екстра, не са само те "стопера" на всички болести,спокойно .
Успех на колегата!
ИзображениеIs...

Много като тебе вече плакаха ...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Night_Wolf » 16 Май 2014, 16:57

Сливиците не спират нищо, не се притеснявай, няма да станеш по-болнав.

Всеки лекар ще ти каже да ги махнеш в твоят случай ;)

Само ти се инатиш и си вредиш :)

Следваща

Назад към Извън Темата