За нас които не успяхме...

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: e39-530d-Комби 2000г.
Мечтае да кара: 530d-2007г.
Детайли за колата: е39 530d комби с M пакет

За нас които не успяхме...

Мнение от Стилиян 200 » 05 Май 2014, 13:53

Здравейте колеги! По независещи от мен обстоятелства не можах да дойда на събора :banghead: ! Доста почетох за събора и както всяка година едни са доволни, други не. Тази година основна дискусия е някаква китайска кола, която мен като фен на Бяло-синята идея въобще не ме интересува. Моля за такива като мен които не можаха да присъстват някой да сподели снимки и подробности за конкурса в раздел е39! Кой спечели , с какво автомобила му е по-добър от другите, а ако пък и собствениците се включат смятам, че ще стане една добра дискусия! Стига и в конкурса да не е имало екшън като миналата година! :clap:
Изображение

Аватар
Кара: CLS350 и Е39

Re: За нас които не успяхме...

Мнение от ivoo » 05 Май 2014, 19:20

Объркал си рейса пич. viewforum.php?f=4

Потребител
Аватар
Кара: e39-530d-Комби 2000г.
Мечтае да кара: 530d-2007г.
Детайли за колата: е39 530d комби с M пакет

Re: За нас които не успяхме...

Мнение от Стилиян 200 » 05 Май 2014, 21:06

Кое съм объркал? Не разбирам! Затова нямам много мнения тук, защото все гледам да не объркам нещо! Имам интерес към развоя на конкурса при е39! Следих темата за журито.........не разбрах кои ще са жури! Сега искам да разбера как е протекъл конкурса........объркал съм рейса! Сори :bowdown: ! Не съм искал да дотягам на никой! Но само да кажа,че много от регистрираните потребители са в този форум, защото като мен са преценили, че тук има доста хора които са много на "ти" с любимата им марка и модел и се надяват, както да научат нещо, така и да получат някакъв съвет за постигане на определена цел свързана с любимата им кола! Още веднъж се извинявам за объркания рейс! :bchug:
Изображение

Назад към E39