E46 купе - фолио на стъклата
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
39 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- 100imenov
- ентусиаст
-
- Кара: с Adaptive Drive
- Мечтае да кара: F06 с B58
Re: E46 купе - фолио на стъклата
Аз по спомен съм на 80% с фолио Madico и съм супер доволен,мога да ти дам контакти,но за отзад ми взеха около 250лв. 

- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
100imenov написа:Аз по спомен съм на 80% с фолио Madico и съм супер доволен,мога да ти дам контакти,но за отзад ми взеха около 250лв.

"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- krasi2bmw
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 325 dizel
Maxmadness написа:100imenov написа:Аз по спомен съм на 80% с фолио Madico и съм супер доволен,мога да ти дам контакти,но за отзад ми взеха около 250лв.
защо толкова много бе това фолио златно ли е кво е.
Най скьпите фолиа са на LLumar и 3М - цена на ролка 1200 - 1300 лв това са 45 квадрата , за задно стькло с тези фолиа цената само на фолиото е около 60 лв

Последна промяна krasi2bmw на 27 Апр 2014, 22:08, променена общо 1 път
- kufi01
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57D25
- Мечтае да кара: E60///M5
А в шумен каква е цената колега
Иначе е ясно че тук ни свалят кожицата

- krasi2bmw
- младши ентусиаст
-
kufi01 написа:А в шумен каква е цената колега![]()
За цяла кола с LLumar - 100 лв , за цяла кола с Global - 100 лв - няколко пьти по ниско , на такива пари работя аз

Последна промяна krasi2bmw на 27 Апр 2014, 22:08, променена общо 1 път
- ивайло81
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320 i
- Мечтае да кара: Е90 пак бензин
И аз преди време поръчах Llumar директно от представителя. Мисля, че взех 2 или 2.5 кв.м. за 70 лв. Още 50 лв. за поставянето на Е46 седан само задните стъкла. Момчето което го слага работи със същото фолио и ми каза, че той не може да го вземе толкова евтино. 4 години е на колата, стои като току що сложено. Като има и 2 години на гръцкото слънце.
п.п. Колега, май и ти "дереш кожи"
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2
п.п. Колега, май и ти "дереш кожи"

- krasi2bmw
- младши ентусиаст
-

Последна промяна krasi2bmw на 27 Апр 2014, 22:07, променена общо 1 път
- ивайло81
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320 i
- Мечтае да кара: Е90 пак бензин
50 лв. монтаж на 2 задни стъкла + задно стъкло. Това платих. + 70 лв. фолио. 120 лв. Затова се учудих за 2 предни стъкла още 130 лв.... Сметни колко квадрата са стъклата толкова фолио взех. Помня цената. То и тоя дето ми го сложи взема 200 лв. с Лумар. Но на мен ми излезе 120 лв. всичко. И това с един имейл и един телефонен разговор. И поисках каталог и мостри. И такива ми пратиха. Така, че пий малко вода и се успокой. Сметка не ти държа. Искай и 1000 лв. Просто някой като пише по-евтино не се впрягай. Има и такива варианти. И касова бележка не пазя. Покажи ми ти касова бележка от преди 3 години от хранителен магазин. За да ти кажа, че си прав.
- krasi2bmw
- младши ентусиаст
-
[quote="ивайло81"]50 лв. монтаж на 2 задни стъкла + задно стъкло. Това платих. + 70 лв. фолио. 120 лв. Затова се учудих за 2 предни стъкла още 130 лв.... Сметни колко квадрата са стъклата толкова фолио взех. Помня цената. То и тоя дето ми го сложи взема 200 лв. с Лумар. Но на мен ми излезе 120 лв. всичко. И това с един имейл и един телефонен разговор. И поисках каталог и мостри. И такива ми пратиха. Така, че пий малко вода и се успокой. Сметка не ти държа. Искай и 1000 лв. Просто някой като пише по-евтино не се впрягай. Има и такива варианти. И касова бележка не пазя. Покажи ми ти касова бележка от преди 3 години от хранителен магазин. За да ти кажа, че си прав.

Последна промяна krasi2bmw на 27 Апр 2014, 22:07, променена общо 1 път
- vakata_e46
- Потребител
-
- Кара: e46 328ci
- Мечтае да кара: патрулка BMW
здравейте колеги ето и моята как стана с американско фолио от 10 лева,до сега 1 година и не е мръднало нито избеляло
аз съм си го слагалВие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
Нека не превръщаме темата в спор.Днес видях едно купе някъве между Редута и Гео милев не съм сигурен за квартала,преди фейсово купе с лепенки на mirafiori cars,и фолиото на задното стъкло въпреки тези въпросните кръгчета на стъклото седеше адски добре.Явно това което съм видял онзи ден е било резултат може би на 20% от кръгчетата и 80% на некадърно залепено фолио.
Иначе колега този спойлер няма да помогне
защото преди тези кръгчета има около 4-5см чисто черно,и спойлера покрива само него,а точно където започват кръгчетата свърша самия спойлер така че е безмислено да го слагам,освен ако няма друг модел спойлер.

"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- dark0
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320ci 170 к.с.
- Мечтае да кара: Е92, ако може М3 !
Аз мойто го лепих при едно момче в Редута и съм адски доволен от цена/качество.
Взе ми 170лв. за цятала кола с 3М фолио .. предните на 35% задните на 80.
Който иска да пише на ЛС да дам телефон на момчето, за да не е реклама
Взе ми 170лв. за цятала кола с 3М фолио .. предните на 35% задните на 80.
Който иска да пише на ЛС да дам телефон на момчето, за да не е реклама

- bai_ILIA
- ентусиаст
-
- Кара: '16 Q7 S Line 3.0 TFSI Supercharged
- Детайли за колата: Stage 1 435hp/545NM, заредена до гърба
и аз съм от доста време с 40% на предните странични и 80% на задните странични и задното. Прави ми го един човек в София Жоро се казва много отворен. Ходи из цяла България понеже го знаят и го търсят. Взе ми някъде към 300лв за всичко и на много хора им се струва скъпо, но пък съм виждал много коли за по-малко пари и не може да се сравнява като изпълнение...Да речем, че всеки може да си купи яко фолио, но не всеки може да го сложи професионално...Задния джам на Е46 купе е меко казано отвратителен за фолиране
доста трудно става по принцип.
за тези, които не са се фолирали още - не ви ли се струва супер странно една кола без потъмнени задни стъкла (масово са така фабрично на по-новите коли)? аз на такива коли им викам аквариуми
най-много мразя да спра на светофара и някъв селяк отзад да ми се взира. да не говорим, колко по-комфортно е лятото с фолио да се пази от награване купето и кожения салон най-вече...повечето хора като им кажеш кожен салон и веднага оооо лятото не се трае нали. да бе не се трае ама в аквариумите...
факт. не знам това защо би те дразнило, понеже ако се направи като хората трябва да се дупиш, за да го видиш. по-важно поне за мен е цялата визия на колата и комфорта. иначе за точиците си е баш така както каза колегата.
ПС - с 80% затъмнение отзад, спря да ми работи потъмнението на огледалото. фолиото върши идеална работа против заслепяване отзад. поне за мен това има голямо значение, тъй като пътувам предимно през ноща и винаги има разни миндили, които си карат на дълги и не им пука от нищо...

за тези, които не са се фолирали още - не ви ли се струва супер странно една кола без потъмнени задни стъкла (масово са така фабрично на по-новите коли)? аз на такива коли им викам аквариуми

krasi2bmw написа:Привет , горната част на стьклото е около 5-10 см. с точки , това няма как да се избегне и стои така както си го видял - по самите точки няма как да залепне пльтно и затова е така , спасението е сьс спойлер който да го скрие , това е
факт. не знам това защо би те дразнило, понеже ако се направи като хората трябва да се дупиш, за да го видиш. по-важно поне за мен е цялата визия на колата и комфорта. иначе за точиците си е баш така както каза колегата.
ПС - с 80% затъмнение отзад, спря да ми работи потъмнението на огледалото. фолиото върши идеална работа против заслепяване отзад. поне за мен това има голямо значение, тъй като пътувам предимно през ноща и винаги има разни миндили, които си карат на дълги и не им пука от нищо...
"Чемодан, вокзал, Москва"
39 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3